Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Moj dragane, za djidji-midji
moj dragane, samo mi pridji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moj dragane, za djidji-midji
![]()

sebi zelim neku trojku ove godine![]()

Srecna Nova Godina .. a sta da vam zelim kad ce se desiti onako kako se desi .. k`o da neko slusa moje zelje![]()
sebi zelim neku trojku ove godine![]()

oo naravno,guze pihtije/pudinzi STOPmislim, sise jesu ok...ali bitna je i guza![]()
Ženama želim da nađu jos bogatije tipove nego sa kojima su sada i da im potroše sav keš.:wink:

Ženama želim da nađu jos bogatije tipove nego sa kojima su sada i da im potroše sav keš.:wink:

Ovo ti je bilo stvarno od srca! Fala ti u ime svih nas iskrenih, neiskvarenih i ljubavlju obasipanih forumašica. Samo nam pare fale za kompletnu sreću i ostvarenje!
Tebi , u ime svih nas istih- dobro i svakodnevno višekratno kvalitetno torbanje, tokom cele 2008, želim(o)!!!![]()

Ajd, onda ti i to želim! A, da, i još malo preko jer tu makinu treba održavati! Nije to ko žena- kupiš joj picu na parče, coca-colu i dve kugle sladoleda, ona pomine s tim ceo dan a ti prođeš jeftino! Torbanje ti onda dođe gratis!![]()

Ajd, onda ti i to želim! A, da, i još malo preko jer tu makinu treba održavati! Nije to ko žena- kupiš joj picu na parče, coca-colu i dve kugle sladoleda, ona pomine s tim ceo dan a ti prođeš jeftino! Torbanje ti onda dođe gratis!![]()