letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.142
zgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što si zgrožena, ako smem da pitam?
cemu pitanje kad se zna da idu u teretanu da se kurvaju..koja to normalna udata zena ide u teretanu radi zdravlja, odrzavanje tjelesne figure...takodje normalna zenska osoba kad se uda sutne macku iz kuce il je odvede u azil za macke..zgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
Moja komšinica ima i muža i psa. Šta kažete tek na to?zgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
Kako joj je pas?Moja komšinica ima i muža i psa. Šta kažete tek na to?
Macovi su mala obaveza i bolje im je u kuci nego na ulici.Ne treba zene da budu robovi ako se udaju.Ne mora bas takva strogoca biti.Sto se tice zdravlja svaka zena treba da 3 puta sedmicno ide na rekreaciju.A sto se macke tice jbg obaveza je.I nisu za stan zivotinje to je mucenje.Ako su ljudi u kucama sa dvoristem razumem.
Иде у тјеретану и има мачкоњу, то је за неко дубље анализирање?
Ako je udata,...ne mora da izgleda k'o kafe kuvarica ili čistačica.a kako se obukla za dejt sa sopstvenim mužem
čemu ovo
ČEMU OVO AKO JE UDATA
Pogledajte prilog 1451863
Ne zalazim baš toliko u detalje. Niti me zanima.Kako joj je pas?
A muz te zanima.Ne zalazim baš toliko u detalje. Niti me zanima.