zbog čega zauzete/udate žene nastavljaju da idu u teretanu i imaju mačku

A što si zgrožena, ako smem da pitam?

pa ne razumem zbog koga ide u teretanu? zbarila je muža, udala se, za koga trenira zadnjicu?

a za mačku, pa opšte je poznato da mačka služi singl ženama kao zamena za ljubav muškog uda, imati mačku kao udata žena zvuči dosta besmisleno, ne treba ti mačka sad, imaš muža

zgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
cemu pitanje kad se zna da idu u teretanu da se kurvaju..koja to normalna udata zena ide u teretanu radi zdravlja, odrzavanje tjelesne figure...takodje normalna zenska osoba kad se uda sutne macku iz kuce il je odvede u azil za macke..

Gluposti, mozda bi bilje pitanje bilo zasto jos uvek se slikaju polugole za instagram i fejs i odgovaraju na gomilu komentara i zasto jos uvek idu u nocne klubove same sa drugaricama gde ih ceka brdo muvaca i zasto idu u setnje sa "najboljim drugom" sami ili u bioskop i sta ja znam vec.

Ide u teretanu jer hoce da bude zdrava i privlacna svom muzu ili momku a ne da bude debela i nezdrava a macku cuva jos uvek jer voli zivotinje i kad je bila sama imala je njeno drustvo i zavolela je i naravno da nece da je ostavi zbog muza ili momka jer je bila pre njega tu.

a kako se obukla za dejt sa sopstvenim mužem

čemu ovo

ČEMU OVO AKO JE UDATA :rida:

Screenshot_20231123_103329_com.instagram.android_edit_652073755715081.jpg

Back