Kako prilazite ženama i da li im uopšte prilazite?

Slovenac te laze samo tako :D

Inače, pridjes i krenes u neku pricu, neku nevezusu, nesto neplanski, opusteno, sta god ti padne na pamet a da je u skladu sa trenutnom situacijom, pa gde odvede, ako igde odvede.
Ako vidis da prica ne ide, bataljujes, da ne ispadnes smarač.

Zene tako vole, ne vole nametljivo.
Nemoj da ti se iz aviona vidi "hoću pitchku" :D
Svaka ti je na mestu😎

Kako ja na keca udjem u prostoriju i zemska populacija zanemi. Mnogo sam zgodan ***** mi materina a svi me nagovaraju da se ozenim. A jaaa necuu. Ja sam jos momak alo. I nije mi problem da udjem u komunikaciju sa zemkama. I slatko mi je kada prve pocnu komunikaciju nebitno u gradskom prevozu, u redu ispred kase, bilo gde. Mnogo je slatko kada i one pocinju pricu, i nastavljaju, samo da odrze dijalog...

Pretpostavljam da mislis na kafice i klubove.
Znas kako, kod nas je prilazak poprilicno determinsan koliki si mudonja. Gleda se to. I to se svodi na taj tip profilisanja. Nema ono kao na zapadu na pr, sarmantan, zanimljiv, bla bla, dobacio udicu pa ona ako odreguje. Ovde se prilazi tako sto ti imas muda nad mudima, obavezno moras da ostavis utisak da te znaju na tom mest i prihvataju kao pozeljnog kafanskog dzeka.Dakle proveren mudonja. One to odmah snime, znaju tacno ko je ko u kaficu. E onda je ne primecujes, pustis da ona cakli ocima i mrda glavom, perifernim to snimis i znaci hvatanje za struk, stas popiti i te fore. Nasmejes drugarice one bleee mehehehe. Inace ne prilazas, ima da te napusavaju. U tom slucaju samo i iskljucivo ako ona da ocigledan signal. A neke daju, ili i one same pridju.
Šta se sve načita , nama osta forumskoj neukoj "sirotinji " da se izvlačimo na - šta bi rekla ako bih te nekad pitao .

Generalno nisam u tom fazonu, nit sam dobar u tome.
Ako mislimo na isto, meni je prilazenje samo to stara skola prilazenje, sa jasnom i ociglednom namerom.
Sve drugo suptilnije, indirektno, spontano je zavodjenje, osvajanje, sarmiranje, pa i manipulisanje tu spada tehnički.

Ne znam ja to, e cao mozemo da se upoznamo hm, khm, neprijatna tisina.. moze broj telefona bla bla ... Cao ja sam Luka, cao ja sam Otišla ..
Ja bih da ti pridjem ali ne znam kako... los sam u ovome, aj ti pricaj..
salu na stranu , nije sala, mozda pripit jedno 5 puta tako prisao,
trezan bi bilo: cao, blokada ...

Svaka cast ko to moze, skidam kapu i postovanje! Em imate 🥚🥚, em treba znati sta pricati, imati inspiraciju, prilagoditi humor, imati samopouzdanje, gde je isto na testu, das sebe na tacni nepoznatoj osobi, potrudis se da je animiras, zabavis, da sebe prestavis u najboljem svetlu.. a na njoj je da analizira, procenjuje, prosudjuje i na kraju da dodnese konacn sud. I respekt za ego osoba koje nemaju problem sa odbijam, i respekt sto vas ne ljuti "neravnopravnost polova" u ovom slucaju..takodje razmilsjam ako se ona ne potrudi, kako moze da ceni ono sto je dobila na izvolte bez truda? Al ajd zene i mi smo dva sveta.
Ovo definitivno nije moj teren, i ne znam u tim vodama da plivam. Dakle, ne prilazim.

Kad mi se neka dopada, stvorim situaciju da izgleda kao da je slucajno, npr jedan od primera. Ili se izreklamiram, pevam, privucem paznju na 100 nacina, il pustim druge da pridju pa i ja pokupim kajmak. Ne znam, nisam nesto imao potrebu nesto da prilazim u zivotu, sponatano to bude, makar i u parku poceo da pricam, ne idem da pridjem, vec nesto se lupeta, pa se zaostri. Bilo je svega i svacega. Od totalnih strategija i dugog planiranja kao u osvajanje tvrdjave da idem, do totalnih izleta kad sam uplatio cas devojci koja uci Poljski preko interneta, jer mi se dopala na YT, morao sam da stupim u kontakt sa njom, komentari ne, komila napaljenika.... drustvene mreže neozbiljno, ili jesi ili nisi Lav, lepo cas..pisao sam vec sta je bilo na nekoj temi.
Al najlepse je kad zensko odradi posao, ne znam zasto, nesro podsvesno

Poslednja izmena:

Back