- Poruka
- 1.393
prilazim samo onima koje mi daju znak poljupcima a koji kazu, dodji macane radi mi sta god os
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam hteo da je muvam preko face - a vec obican zahtev za prijateljstvo.Zato što nisi balavac od 15 god., pa da muvaš ribe preko Face-a. Lol
Pitaj je direktno.
fejs je demode odavno,pravac na instaNisam hteo da je muvam preko face - a vec obican zahtev za prijateljstvo.
Da je prihvatila onda bih je pitao direktno,ovako posto je odbila zahtev mislim da ni ne vredi da pokusavam nista dalje.
Svaka ti je na mestuSlovenac te laze samo tako
Inače, pridjes i krenes u neku pricu, neku nevezusu, nesto neplanski, opusteno, sta god ti padne na pamet a da je u skladu sa trenutnom situacijom, pa gde odvede, ako igde odvede.
Ako vidis da prica ne ide, bataljujes, da ne ispadnes smarač.
Zene tako vole, ne vole nametljivo.
Nemoj da ti se iz aviona vidi "hoću pitchku"![]()
Šta se sve načita , nama osta forumskoj neukoj "sirotinji " da se izvlačimo na - šta bi rekla ako bih te nekad pitao .Pretpostavljam da mislis na kafice i klubove.
Znas kako, kod nas je prilazak poprilicno determinsan koliki si mudonja. Gleda se to. I to se svodi na taj tip profilisanja. Nema ono kao na zapadu na pr, sarmantan, zanimljiv, bla bla, dobacio udicu pa ona ako odreguje. Ovde se prilazi tako sto ti imas muda nad mudima, obavezno moras da ostavis utisak da te znaju na tom mest i prihvataju kao pozeljnog kafanskog dzeka.Dakle proveren mudonja. One to odmah snime, znaju tacno ko je ko u kaficu. E onda je ne primecujes, pustis da ona cakli ocima i mrda glavom, perifernim to snimis i znaci hvatanje za struk, stas popiti i te fore. Nasmejes drugarice one bleee mehehehe. Inace ne prilazas, ima da te napusavaju. U tom slucaju samo i iskljucivo ako ona da ocigledan signal. A neke daju, ili i one same pridju.
Nisam ja ovo pisao neko je umesto mene. Nacu ga ubicuga.Šta se sve načita , nama osta forumskoj neukoj "sirotinji " da se izvlačimo na - šta bi rekla ako bih te nekad pitao .
Ništa se ne brini , dobićeš fifti fifti , kada izadje knjiga "Sabrana dela Dr Napokon"Nisam ja ovo pisao neko je umesto mene. Nacu ga ubicuga.