- Poruka
- 5.446
Simpatičan video... možda pomogne da se otkrije uzrok problema
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupo je.Ima jedna koleginica u firmi,radimo u razlicitim objektima,sretnemo se po jednom u nekoliko dana i to obicno kada smo u guzvi na cekiranju pri izlasku iz firme.
Da li je glupo da je preko fejsa pitam da li ima decka i ako nema da je tamo pitam i za izlazak?
Ima jedna koleginica u firmi,radimo u razlicitim objektima,sretnemo se po jednom u nekoliko dana i to obicno kada smo u guzvi na cekiranju pri izlasku iz firme.
Da li je glupo da je preko fejsa pitam da li ima decka i ako nema da je tamo pitam i za izlazak?
ako zuri kroz guzvu dok se chekirate, ima djecka...ako ne zuri onda nema djecka...Ima jedna koleginica u firmi,radimo u razlicitim objektima,sretnemo se po jednom u nekoliko dana i to obicno kada smo u guzvi na cekiranju pri izlasku iz firme.
ako hožeš ozbiljno ili ispravno onda menjaj nikDobro znam da vam je do zajebancije ali sam mislio da mogu da dobijem i poneki "ispravan" odgovor?
deluje kao da se zezašNik mi je samo ovde,ne koristim ga u stvarnom zivotu.
Zato što nisi balavac od 15 god., pa da muvaš ribe preko Face-a. LolZasto?