Kako prilazite ženama i da li im uopšte prilazite?

Ima jedna koleginica u firmi,radimo u razlicitim objektima,sretnemo se po jednom u nekoliko dana i to obicno kada smo u guzvi na cekiranju pri izlasku iz firme.
Da li je glupo da je preko fejsa pitam da li ima decka i ako nema da je tamo pitam i za izlazak?
Glupo je.
Imaš često susrete i priliku da je pozoveš na kafu posle čekiranja kartice.
Odmah ćeš znati da li je zainteresovana.

Realno nista nije glupo, nego nece raditi. Treba nekako da razmenis koju rec s njon prvo.
Ili joj to i napisi preko fejsa. Nesto mi glupo ovako ali ova danasnjica je suluda da dvoje nemaju priliku da razmene koju rec od procedura i da se lepo upoznaju.

Ako odbije, onda istu tu poruku posalji njenoj koleginici. Ali doslovce. Ako i ona odbije jer nisi originalan onda posalji svim koleginicama u sektoru koje se znaju. I kad te budu kritikovale i to ce doci do tebe, ti samo reci: pa sta cu ja kad danas izgleda nema spontanih zena, vec im je bitna formalnost.

Ima jedna koleginica u firmi,radimo u razlicitim objektima,sretnemo se po jednom u nekoliko dana i to obicno kada smo u guzvi na cekiranju pri izlasku iz firme.
Da li je glupo da je preko fejsa pitam da li ima decka i ako nema da je tamo pitam i za izlazak?

Nikako to. Izdvoj se iz mase bar pitanjem uzivo. Mislim da kod devojaka nema nista gore do kad ih vidjas uzivo; a obratis se putem mreze.

Баш сам данас налетео на неки клип где три девојке једна поред друге одговарају зашто им мушкарци не прилазе. Оне кажу јер су мушкарци јадни и бедни. Да ли треба прилазити неком ко те по дифолту сматра бедником? Шта су онда оне јер не прилазе уопште и јер чекају на готовом?

Тај клип је и мањи део приче. Тек да видите коментаре. Неки мушкарци јесу вређали те девојке. Али на неутралну констатацију, без икаквог вређања "то је зато што мушкарци нису богати и немају самопоуздања", значи без увредљивих речи од стране тих мушкараца, они су од жена (+ и од неке спечене бабе) добили увредљиве одговоре "ти си бедник", "умри сам" и слично.

Читајте само Исповести, које већином пишу и коментаришу жене, па то је невиђена количина токсичности, све врви од осуда на речима и од дуплих аршина.

И данас треба прилазити женама?? Данас је нормалних, културних, љубазних жена на нивоу статистичке грешке. Жене данас не знају да воле, њима је једино битан статус и шта су оне у односу на друге жене, оне хоће да буду боље од друге жене, да им мушкарци само дижу цену. Оне ће прве и осудити многе мушкарце да су нарциси, баш том речју.

За мене су све жене дефинитивно психички насилна и контрадикторна бића које су за избегавање, све док се не уверим у супротно. Ни са једном женом ми не пада на памет да комуницирам, чак ћу од данас да прекинем и са површном куртоазијом а на послу имам таквих ситуација, тотално ћу да их игноришем (тј. да се први не јављам), али отворен сам за њихову сусретљивост према мени на коју ћу још лепше узвратити, избор је на њима.

Back