- Poruka
- 64.293
I jos emocionalno da zabads tu haha ledilo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas citam bolje, a juce sam se cudio zasto se spetljala bas sa kuvarom... Mozda ne zna da kuva?Ti si hteo da je ženiš, a ona se spetljala s tim kurvarom?
ono surak od pasenog a?Znam lika koji poznaje lika koji je upoznao dva lika koja su dokazala da ipak imaju dušu
Ne, nije šurak nego lik koji poznaje lika koji je upoznao te likoveono surak od pasenog a?
M... da. Ok. Znaci pouzdan izvor u svakom slucaju.Ne, nije šurak nego lik koji poznaje lika koji je upoznao te likove
Nema greške. Oni su uspeli da nađu dokaz da postoji žena koja ima dušuM... da. Ok. Znaci pouzdan izvor u svakom slucaju.
Bukvalno ona priča što ih više gaziš više te vole, ako ih ne gaziš onda one gaze tebeУглавном немају, нађе се понекад понека квалитетна која има душу, али и те некако обично заврше са неким љигавим социопатом или психопатом, па се онда питаш шта ће тако квалитетна жена са таквим скотом.
У принципу, не желе да будеш добар према њима зато што им је то досадно и не инспирише их, оне желе драму и проблеме да би им било занимљиво и узбудљиво. Ако јој је све фино и потаман са тобом, онда ће намерно почети да прави проблеме ни од чега само зато што јој је досадно.
Ево овај човек је све објаснио.
Nije sam kriv i duguje mu da ga ne vuče za nos i daje lažnu nadu a žene to i te kako rade kad je cela priča oko frend zone u pitanju.
Obrisao sam taj komentar, videh tek sad da je rekla da nisu kompatibiniKad se postavi kao drug, ona ga tako i gleda kao druga.
Kad joj je rekao da želi više rekla je - ne može.
Gde ona tu njega vuče za nos.
Sve to imamo,....i mnogo toga drugog.Od sad osim zivotopisa (odavno ne pitam vise za CV), sad cu da trazim da se izjasni ima li dusu. Uz demonstraciju.
Bukvalno ona priča što ih više gaziš više te vole, ako ih ne gaziš onda one gaze tebe
ahahaahhaahaha, steta sto ti ne odgovori ranije, ili sto nisam bila tu kad si ti pisaoO tome pričam...
razgovaraj sa njom i kazi jojMa kućni poslovi su najmanji problem..
Više je to ona emotivna posesivnost, ko kome treba i kako da se javlja...moraš da joj čitaš misli. Pa što ovo, pa što ono... nemaš svoju privatnost
ahahaahhaahaha, steta sto ti ne odgovori ranije, ili sto nisam bila tu kad si ti pisao
bas mi se juce pricalo sa nekime ko sebe naziva "ucencovek"
nije, zato sto si na maskembalu
Nije valjda pretenciozno
Ja celo vreme mislim da sam u cirkusunije, zato sto si na maskembalu
ti si moja gorila koju obucavamJa celo vreme mislim da sam u cirkusu
Murš bre ... Nisi ni ti tolko sweeaty kao što se pravišti si moja gorila koju obucavam
Ti si učen, i ne praviš se, valaMurš bre ... Nisi ni ti tolko sweeaty kao što se praviš
pa zenska ti lepo rekla da nema nameru da se faca sa tebe, niste "kompaktibilni". Nema tu niceg loseg od njenu stranu.Devojka na koju se ložim se smuvala sa likom koji je ženskaroš i još povrh svega ima i verenicu.
Koliko sam se samo cimao oko nje, kad god joj trebalo nešto ili društvo ako joj dosadno bio sam tu.
Naravno rekao sam joj da želim da budemo više od drugova na šta mi odgovorila kako nismo kompatibilni.
A sa tom budalom koji mi je uvek toliko išao na živce čiju sam facu par puta hteo da razbijem jeste kompatibilna
Još ih zateknem u wc-u jednog kafića kako se ljube ono sve komplet sad da ne iznosim detalje a nisam imao pojma da tu ima nešto između njih jer je bila u fazonu da prođe pored tog lika i da ga čak i ne pogleda dok je on sa druge strane nekako dugo gledao tj. zadržavao pogled na njoj.
Bio sam siguran da tu nema ništa da samo tripujem iako mi intuicija govorila drugačije. I ona ladno u tom toaletu vadi jezik iz njegovih usta i sa osmehom ono kaže mi ,,pa šta ti i ja smo samo drugari" znači svet mi se srušio u sekundi i nemam pojma šta sad da radim.
Probao sam pivo pa vinjak pa oba zajedno ako ima neko savet ili zna kako funkcioniše ženski mozak da objasni jer ja ovo više nmg zgadilo mi se žensko.
Ma meni više vuče na neki detinji mentalitet, gde bukvalno ti moraš da ih krotiš i da im postavljaš graniceДа, тотално животињски менталитет, заснован на базичним импулсима за преживљавање, оно довољан им је у животу и само онај мали рептилски мозак, да нађу некога са ким се осећају сигурно и ко ће да их штити, иако нема у реалности од кога да их штити, реч је само о ирационалним емоцијама заснованим на простом нагону за опстанак, зато се за такве слободно може рећи да немају душу.
Што се мене тиче, увек прво пријатељство, па онда све остало, ако се хоће. А ако жели да је газим, може и то, мада ће ми то досадити, нисам насилнички тип, али са таквим скотом нема љубави то је јасно.
Imaju nesto sto se tako zove.Devojka na koju se ložim se smuvala sa likom koji je ženskaroš i još povrh svega ima i verenicu.
Koliko sam se samo cimao oko nje, kad god joj trebalo nešto ili društvo ako joj dosadno bio sam tu.
Naravno rekao sam joj da želim da budemo više od drugova na šta mi odgovorila kako nismo kompatibilni.
A sa tom budalom koji mi je uvek toliko išao na živce čiju sam facu par puta hteo da razbijem jeste kompatibilna
Još ih zateknem u wc-u jednog kafića kako se ljube ono sve komplet sad da ne iznosim detalje a nisam imao pojma da tu ima nešto između njih jer je bila u fazonu da prođe pored tog lika i da ga čak i ne pogleda dok je on sa druge strane nekako dugo gledao tj. zadržavao pogled na njoj.
Bio sam siguran da tu nema ništa da samo tripujem iako mi intuicija govorila drugačije. I ona ladno u tom toaletu vadi jezik iz njegovih usta i sa osmehom ono kaže mi ,,pa šta ti i ja smo samo drugari" znači svet mi se srušio u sekundi i nemam pojma šta sad da radim.
Probao sam pivo pa vinjak pa oba zajedno ako ima neko savet ili zna kako funkcioniše ženski mozak da objasni jer ja ovo više nmg zgadilo mi se žensko.
Sve to imamo,....i mnogo toga drugog.
Ali eto, baš to što tražite ( dušu), to nemamo.