- Poruka
- 66.079
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како можеш ти да знаш и говориш о браку кад ниси у њему? И зашто мислиш да о истом знаш боље од оних који су у браку?Ja ti kazem da je crnje od toga. Mnogo toga ljudi istrpe i precute u zivotu, ali ona istina u jezgru ostaje.
Ма истраживање је чиста глупост..Emotivnoj intelegenciji je neophodan seks da bi postojala, tako da je istraživanje sumnjivog kvaliteta...
Ja ti kazem da je crnje od toga. Mnogo toga ljudi istrpe i precute u zivotu, ali ona istina u jezgru ostaje.
Живот није бајковит, него је пун изазова, препрека, итд. То је нормално. Али или идеш даље или се повлачиш. Мораш да уђеш у коштац са животом, а не да се повлачиш.A to sto precute, ne znaci da se to ne akumulira vremenom. I to se talozi samo tako. Zamisli to? Zivis s nekim ceo zivot a ni ne poznajes je? Jesi li se to pitao nekada?Ili ona tebe.
Aj ovako. Zamisli ja ti kazem e aj u ovaj padobranski klub da skaces iz s padobranom, promenice ti zivot. A ti pogledas tamo i vidis iz aviona iskacu ljudi i uuiu tup, uuiuu tup i tako od njih 10, sedmorica. I ti kao ne ne, ovo mi se ne svidja. A ja ti kazem: kako brate mozes tako a nisi ni probao?Како можеш ти да знаш и говориш о браку кад ниси у њему? И зашто мислиш да о истом знаш боље од оних који су у браку?
Није добро поређење то са браком.Aj ovako. Zamisli ja ti kazem e aj u ovaj padobranski klub da skaces iz s padobranom, promenice ti zivot. A ti pogledas tamo i vidis iz aviona iskacu ljudi i uuiu tup, uuiuu tup i tako od njih 10, sedmorica. I ti kao ne ne, ovo mi se ne svidja. A ja ti kazem: kako brate mozes tako a nisi ni probao?
Brak je jednozivotno iskustvo. Jednom napravis dete. A poenta braka su deca. Ne vidim drugu poentu.Није добро поређење то са браком.
Брак није једно скакање кроз авион, то је искуство које траје годинама.
Неко ко није био минут у том искуству, не може да зна боље од меког ко је годинама у томе.
Постоје и људи који не могу да имају децу па ипак опстају у браку.Brak je jednozivotno iskustvo. Jednom napravis dete. A poenta braka su deca. Ne vidim drugu poentu.
Zasto brak? Sto jednostavno ne zive zajedno?Постоје и људи који не могу да имају децу па ипак опстају у браку.
Брак је круна њиховог заједништва.Zasto brak? Sto jednostavno ne zive zajedno?
Pusti me simbolike. Sta ce pravoj ljubavi simbolika. Mozes i da odete i napravite kape od cveca i to vam bude simbolika. Zasto u opstinu, papir, tj ugovor i potpisuj?Брак је круна њиховог заједништва.
Брак је много више од симболике.Pusti me simbolike. Sta ce pravoj ljubavi simbolika. Mozes i da odete i napravite kape od cveca i to vam bude simbolika. Zasto u opstinu, papir, tj ugovor i potpisuj?
A to je?Брак је много више од симболике.
Брак има своју духовну димензију. Као и материјалну.A to je?
Sa ovim bih se složila.Студије показују да је смањење коефицијента интелигенције повезано са повећаним бројем сексуалних партнера. Иако корелација није једнака узрочности, на крају крајева, паметнији људи имају мање сексуалних партнера.
Dobro brate, ubedio si me. Zenim seБрак је основна ћелија друштва и заједнице.
И најважније, заједница љубави двоје људи.
О Боже Здравља. Да ме зовеш на свадбу обавезно!Dobro brate, ubedio si me. Zenim se
Nego sta bro. Nemoj da se iznenadis ako bude bila u neortodoksnom stilu.О Боже Здравља. Да ме зовеш на свадбу обавезно!
Каква буде, доћи ћу да те испоштујем!Nego sta bro. Nemoj da se iznenadis ako bude bila u neortodoksnom stilu.
Oces biti tu i kad se budem razovdio?Каква буде, доћи ћу да те испоштујем!
Надам се да се то неће десити.Oces biti tu i kad se budem razovdio?