Studije dokazuju da inteligentni ljudi imaju najmanje seksa

hehe ili ste se mozda i upoznali vremenom i onda ste ubili to jedno prema drugome i od tada- mir. Ali mir bez icega. Neki kazu prihvatanje a u stvari je odustajanje usled niza shokova i traume. I onda tako taljigaju, jer nemaju vise snage za dalje. Kao da traze nesto novo. Koje novo? To je dovoljno za 5 zivota.
Istina oslobadja da, ali se potrudi da je spoznas pre nego sto ti se posere na glavu.

Ja ti kazem da je crnje od toga. Mnogo toga ljudi istrpe i precute u zivotu, ali ona istina u jezgru ostaje.
Како можеш ти да знаш и говориш о браку кад ниси у њему? И зашто мислиш да о истом знаш боље од оних који су у браку?

Ja ti kazem da je crnje od toga. Mnogo toga ljudi istrpe i precute u zivotu, ali ona istina u jezgru ostaje.

A to sto precute, ne znaci da se to ne akumulira vremenom. I to se talozi samo tako. Zamisli to? Zivis s nekim ceo zivot a ni ne poznajes je? Jesi li se to pitao nekada?Ili ona tebe.
Живот није бајковит, него је пун изазова, препрека, итд. То је нормално. Али или идеш даље или се повлачиш. Мораш да уђеш у коштац са животом, а не да се повлачиш.

Исто је и са браком. Пун је изазова, криза, ломова. Али или волиш или не . Ако да, идеш,, тераш, хваташ се у коштац са кризама и ломовима.

Како можеш ти да знаш и говориш о браку кад ниси у њему? И зашто мислиш да о истом знаш боље од оних који су у браку?
Aj ovako. Zamisli ja ti kazem e aj u ovaj padobranski klub da skaces iz s padobranom, promenice ti zivot. A ti pogledas tamo i vidis iz aviona iskacu ljudi i uuiu tup, uuiuu tup i tako od njih 10, sedmorica. I ti kao ne ne, ovo mi se ne svidja. A ja ti kazem: kako brate mozes tako a nisi ni probao?

Aj ovako. Zamisli ja ti kazem e aj u ovaj padobranski klub da skaces iz s padobranom, promenice ti zivot. A ti pogledas tamo i vidis iz aviona iskacu ljudi i uuiu tup, uuiuu tup i tako od njih 10, sedmorica. I ti kao ne ne, ovo mi se ne svidja. A ja ti kazem: kako brate mozes tako a nisi ni probao?
Није добро поређење то са браком.
Брак није једно скакање кроз авион, то је искуство које траје годинама.
Неко ко није био минут у том искуству, не може да зна боље од меког ко је годинама у томе.

Није добро поређење то са браком.
Брак није једно скакање кроз авион, то је искуство које траје годинама.
Неко ко није био минут у том искуству, не може да зна боље од меког ко је годинама у томе.
Brak je jednozivotno iskustvo. Jednom napravis dete. A poenta braka su deca. Ne vidim drugu poentu.

Back