- Poruka
- 63.373
sta jos kazu? sta se desilo s konjem?Мени су даме причале, да је јахање права ствар ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta jos kazu? sta se desilo s konjem?Мени су даме причале, да је јахање права ствар ...
Probah da poverujem u ovo što kažeš da ti je poenta.. kako god.. postigao si skroz suprotan efekat..
Ne vidim gde sam napravila problem.. i moja faličnost i njegov manijački pristup su činjenice, realnost koju konstatujem..
Zašto to tumačiš kao da olako lepim etikete..
Nisu etikete, prosto tako stvari stoje.
"Niko te neće a odbijaš tipa koji je ok" je u vrv uvod u "pa budi onda sama, ko ti kriv.."
Valjda je trebalo da ga iste sekunde oberučke prihvatim samo zato što je zainteresovan? Ne ide to baš tako.. pa toliko je njih koji su ok, naopako da bih mogla sa svakim..
"Zašto ga preusmeravaš na klinke?"
Ok, ovo jeste možda uvrnuto.. ali valjda je jasno da je njegov pristup diktirao lude razgovore i moje sumanute (bolje rečeno recipročne) reakcije.. pa to "kud' ti baš ja zapadoh" je pobogu zezanje kao odgovor na njegove za*ebancije + moj utisak da su za njega nekako više te mlađe polugole oko nas.
"Evo dvoumim se da l' si više ludak il' manijak" bilo bi skroz prihvatljivo da sam napisala pitanje na koje je ovo bio moj odgovor.
Da je bio normalan i odmeren ne bih bila takva, msm takva..ko da sam bila ko zna kakva.. nešto mnooogo pogrešna..
Nije da baš toliko n'umem da se ponašam..
Bilo je nategnuto dok sam tripovala da je hardkor manijak, kad se ispostavilo da je samo obični, domaći pitomi manijak, malko više konkretan i direktan, pa logično je da ću i ja olabaviti pristup..
Toliko o tome da sam zadušna baba koja "automatski tumači da je nešto nužno loše"
I u prvom postu napisah afirmativno da je pas dobar izgovor za prilaženje ali i to ti je očigledno promaklo..
Ajd' još jednom.. svaka vrsta inicijative mi je ok, čak poželjna.. ali ne može happy end biti epilog svakog prilaženja.
Nismo dovoljno kliknuli, nije smak sveta.. možda jeste moj neki propust i promašaj.. opet nije smak sveta..
Sebi inače zaličih na onog tipa o kome se ovde na forumu raspravljalo što je mučenik odbio ponuđeni seks od strane neke wooow ribe.. te tako i ja.. Jadnica koju niko neće se zaboga drznula da ne ode na kafu kod ok tipa koji joj je to predložio.. Strašno, strašno..
Ovo za zabranu prilaska u EU je bezobrazna dezinformacijaDosta smo se otuđili. Čuo sam da danas muškarci gotovo da više i ne prilaze ženama. Ne znam koliko je to tačno, pošto je to izjava jednog ekstremnog nacionaliste iz Slovenije, ali on je rekao u nekoliko intervjua da u Evropskoj Uniji ne smeš da priđeš ženama, da je na snazi kao neka zabrana. To uzimam sa rezervom, šta znam.
Da li vi žene želite da vam muškarci prilaze ili da vi njima prilazite? Čuo sam lično od nekih devojaka da kao ne vole da im muškarci prilaze, što me je začudilo. Da li volite da vam muškarci prilaze sa direktnim pristupoim ili da okoliše?
Vi muškarci da li uopšte prilazite ženama i ako prilazite, koji je vaš pristup?
Ja malo grešim jer imam isuviše direktan pristup, pa se malo uplaše, često me odbiju, kao imaju dečka. Kuma mi je posavetovala da je dobro što imam direktan pristup, da ona voli taj pristup, ali da ne pitam na prvu loptu nego posle dva-tri opuštena razgovora tek to da uradim.
Imao sam zanimljivo iskustvo putem onlinea. Pre par godina sam objavio lični oglas i javila mi se jedna, sa kojom sam se dopisivao oko dve godine, pa je onda postala moja devojka, ali sada već bivša.
Kad se deca smotaju i pogube...Araon niku sa Al Paćino slikom ipak me (doduše lagano i skrupulozno) i dalje prekonosiraš..
Ako.. i treba kad ima osnova..
Evo jedan drugi neki nik i slika (ja) prihvata da sam pteterala sa ovim manijak. I dalje nemam bolju (jednu) reč za opis. Previše si ozbiljan.
Pa i on tako opako kvalifikovan se smejao i zezao sa tim manijak.
"Evo stig'o manijak"
"Tako to radimo mi manijaci"
"Da ti nešto kaže manijak.."
"Čim mi daš telefon prestajem sa manijačenjem.." itd..
Razumem da te ne zanima to što si naveo, zato neću više razglabati.
A u pravu si i za to da ljudi umeju biti kruti i rezervisani a kao žele da im neko priđe.
Nisam bila kruta ali sam se izgubila bez najave i pozdrava, totalno bzv postupak.. ispraviću se.
Ne znam samo kako jer jelte nemam broj.
Jedino da odem u parkić n puta (n teži 17) pa ću valjda jednom naleteti na njega.
Ili da skratim proceduru i da odmah zamolim devojku iz kioska da mi javi kad da dođem, kontam učinila bi mi..
Onda ću mu se o jednom trošku i izviniti za ono ludak i manijak pa da se rastanemo ko ljudi..
Je l' to dovoljno da ne budem drvena marija koja tripuje da je ok lik svojim prilaskom bacio bombu na njen uštogljeni svet?
(ret.pitanje)
Odoh, nekako vam samo kvarim temu..
Možeeee.. računam da sam ja jedno od te dece (ovo dece ide italic.. kao po običaju ništa od alata i smajlija mi nije dostupno..)..
učeničovječe nisi lepo precizirao ko su kandidati za smotavanje i gubljenje..
Baš bi mi leglo da se skroz pogubim jer me neko smotao..
Ček', pa ja ono beše nisam više viđena za pisanje na ovoj temi.. .. propade ideja..
Pa manijak iz ove priče i ti, jesam u toku?
Nedaj da te motaju i smotaju!
Čim postoje kriterijumi ne valjaA.. pa neće me taj na 'm' smotati..
Jedan baksuz je postavio glavne pozitivne (ali i negativne! ) kriterijume pa bih ja nekoga ko ih zadovoljava.. ove pozitivne naravno.. .. od negativnih imam trajna oštećenja..
Naicice neki polupani, polupani sa polupanimaA.. pa neće me taj na 'm' smotati..
Jedan baksuz je postavio glavne pozitivne (ali i negativne! ) kriterijume pa bih ja nekoga ko ih zadovoljava.. ove pozitivne naravno.. .. od negativnih imam trajna oštećenja..
Stariju muškarci u EU da, mlađa populacija i ne baš.Dosta smo se otuđili. Čuo sam da danas muškarci gotovo da više i ne prilaze ženama.
Možda u Švedskoj i zemljama koje imaju probleme sa emigrantima, osim ovoga nemam ideju zašto bi ovako nešto bilo na snazi. Sada da je USA u pitanju tu je već druga priča, par poznanika koji su otišli tamo mi prepričava kako se ljudi tamo boje da budu tuženi, a tužbe za sve i svašta mogu da prođu...Ne znam koliko je to tačno, pošto je to izjava jednog ekstremnog nacionaliste iz Slovenije, ali on je rekao u nekoliko intervjua da u Evropskoj Uniji ne smeš da priđeš ženama, da je na snazi kao neka zabrana. To uzimam sa rezervom, šta znam.
I da i ne, jednostavno rečeno probirljiv sam i ako naletim na neku ženu koja mi je iz nekog razloga privlačna fokusiraću se na nju bar neko vreme. Šta znam, direktno joj stavim do znanja da mi se dopada i da bih hteo nešto više sa njom. U slučaju odbijanja, možda bih probao još jednom da je muvam u nekom momentu (desilo mi se do sada 2x) ali na tome se završava.Vi muškarci da li uopšte prilazite ženama i ako prilazite, koji je vaš pristup?
na kolenimaDžordži kako si ti prišao Andji.
Da s cepanicom po glavi,prvo se macka igrala s tobomna kolenima
Tek se upoznali, odmah oralna kolenima
molio je na kolenima da se upoznamo!Tek se upoznali, odmah oral
Što je nju molio, ona razume samo jedan jezikmolio je na kolenima da se upoznamo!