Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, smeta mi tvoja histerija i dizanje panike.

Koristis srpsku tragediju za svoju bolesnu propagandu.

Ti istinu ne bi znala ni da se sa njom sudaris.

Koliko vidim vi zuti fasisti bi i na netu da zavodite mrak i totalitarizam...

Nije dovoljno sto ne postoji nijedan elektronski i stampani medij gde se moze moze cuti drugacija prica od rezimske, nije dovoljno sto smo po slobodi govora u rangu Irana i S. Koreje...

Ne, ocvaloj gospodzi smetaju cak i komentari na forumima, zelela bi da i ovde svi pricamo o EUropskoj bajci i investicijama koje samo sto nisu, cim nas sabiju u bg pasaluk....

O kakvom ratu bre pricas plasljivko...?

Policija i vojska moraju da zastite svoje gradjane...

Ako vec ne mogu javno da ulete, nek barem posalju jedinice i operativce, nebi im bilo prvi put. A i nije potrebno mnogo da se iscimaju da bi smirili pbesnelu siptariju. Jedno sto odabranih ljudi i puna kapa....

slazem se drugar, ali onaj tip govori o ratuu

Evo...lepo dete kaže...:)

Знам из прве руке ,веруј ми никада не бих претерала у таквим стварима .Сви смо били сведоци Шиптарског терора и прогона и сви смо сведоци у каквим кавезима Срби живе на Космету .Да не могу да проговоре свој језик да живе у гету ограђени жицом да су редовно малтретирани и понижавани и пребијани.И ти мени говориш да ја претерујем .

Varage-260711.jpg

Nesto proveravam ... :think:

Zasto ne idu nocasnji snimci ?? ... i kako sad uopste postaviti Tacijeve razgovore ... :roll:

Poslednja izmena:
Знам из прве руке ,веруј ми никада не бих претерала у таквим стварима .Сви смо били сведоци Шиптарског терора и прогона и сви смо сведоци у каквим кавезима Срби живе на Космету .Да не могу да проговоре свој језик да живе у гету ограђени жицом да су редовно малтретирани и понижавани и пребијани.И ти мени говориш да ја претерујем .

Naravno da preterujes. To vlast treba da resi sa SVIM ljudima koji zive na Kosovu - da ih pozove da se vrate u Srbiju ako ne moze da ih zastiti.

Pa kad preteruješ, svi kažu...mislim nemo' se ljutiš...:mrgreen:

Pa nije valjda da biste stvarno ubili coveka (naseg) zato sto saradjuje sa Siptarima poslovno i sto je DS?

Ja bih ga pustila da "smrdi", ali ne bih ga ubijala.

Kakvi ste vi to ljudi?

U svakom slucaju ima da ga nalupam prvom prilikom kad ga sretnem, u kafani ili bilo gde da ga vidim...:)

I nije on nas, takvi su se odavno odrodili od srpskog etnosa...

A i inace kazu da je djubre kao covek, pored toga sto saradjuje sa siptarima i sto je clan zutih. Mada to je i normalno za njih, svi su oni takvi....

Nije dovoljno sto ne postoji nijedan elektronski i stampani medij gde se moze moze cuti drugacija prica od rezimske, nije dovoljno sto smo po slobodi govora u rangu Irana i S. Koreje...

Ne, ocvaloj gospodzi smetaju cak i komentari na forumima, zelela bi da i ovde svi pricamo o EUropskoj bajci i investicijama koje samo sto nisu, cim nas sabiju u bg pasaluk....

Kakva ocvala gospođa P: i nije ona žuta:Mora da si je zamjenio s nekim.Kako vi muški imate iskrene komentare

da, to je strasno kako niko nista ne prenosi iskreno, onaj ko ima npr. samo tv, misli da je dole sve ok.

То је њихова политика Српска деца на Космету живе бајно и дивно а Шиптари су дивне комшије које им редовно помажу и ми ћемо са њима заједно у Европску унију и живећемо срећно до краја живота .Е то бајка ове особе што је најгоре она у то верује

Neka ga ubiju.

A zamisli te komedije,ubije neki ptarshi matorog djindjicevca i onda ovde u vestima:"ubijen Srbin na Kosmetu,opet se ubijaju Srbi:hahaha:

Brani se cutanjem,eto sta se radi:rtfm:

Inace znam kako se zove, kako izgleda, koja kola vozi, gde mu je kuca, i imam mu fiksni broj i brojeve mobilnog sa sve tri kartice koje poseduje...

Ako je neko zainteresovan informacije mogu poslati na pp....:)

pa, izvini, ali mozda sam ja osetljiviji, ja se plasim za svoj narod na kosovu i u srbiji.

Kosovo je Srbija. To je jedno te isto...

Da je situacija drugacija, nebi vrsili tolike pritiske i nebi se cimali oko tih punktova...

Ocigledno i sipci imaju informacije da ce Boris isprdeti svoje na sledecim izborima pa se zure da zacementiraju poziciju. Znaju da su u Beogradu na vlasti najveci retardi i da je sad idealna prilika za tako nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back