naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ma znam ko je borko, nego kakav panker? jel to bilo uopste u istoj recenici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne mesaj ovu nesposobnu Vladu i politiku sa faktickim stanjem a to je da nemamo dovoljno naoruzanja za rat i da bez pomoci Rusije ne mozemo.
Borislav,onaj sto kobajagi pregovara sa Editom Tahiri.Nekad bio panker,sedeo ispred diskonta pica i sa svojim bendom budio ljude...
Kako da ne mesam...?
Pa ko je unistio vojsku, ja ili predsednik barbika...?
Kako da ne mesam...?
Pa ko je unistio vojsku, ja ili predsednik barbika...?
Borislav,onaj sto kobajagi pregovara sa Editom Tahiri.Nekad bio panker,sedeo ispred diskonta pica i sa svojim bendom budio ljude...
Borko je nekada nosio martinke,tukao Rome,bio osisan na 0...Sad ga poslali siptarima...aaaaaa to, hehhehhehhee, zato panker
A voleo je da poije,sve sa onim Bracom iz Vasingtona...Panker i to skinjara. U jednom od brojnih netalentovanih naci bendova, sastavljenih od tatinih sinova i cerki koji se tripuju da su protiv sistema...![]()
Borko,od klosara postade politicar,a njegova ekipa je zuzela bitne pozicije.Jedan je voditelj"glasa Amerike",drugi se bori za prava Roma(a nekada ih je tukao po gradu)...
'Oces ti da ratujes protiv Siptara?
Onda ne pitaj sta je bilo i ko je kriv nego gledaj kako da pobedis.
pa otkud bih znao da je ovaj bio panker, ja to prvi put saznavam sadТераско,само питаш човече,знаш ли ти о чему се прича овде...?
'Oces ti da ratujes protiv Siptara?
Onda ne pitaj sta je bilo i ko je kriv nego gledaj kako da pobedis.
Zanimljivo...Imas li neki pozdan podatak na netu da je bio panker,skins itd?
Siptare i sadasnja vojska i murija mogu da sjebu sa 5 dana. I ovakvi upropasceni, saka jada, opet smo sila za njih...
A rata ce biti, htela to ili ne. U celom svetu. O tome govore mnogi ozbiljni ljudi i analiticari....
A budi sigurna da ce siptari doci i po tebe, ma koliko mislila da ih odobrovoljis povlacenjem i poklanjanjem. Ja sam razgovarao sa njima po Pristini , bas jedan decko student mi je objasnjavao kako je Nis ustvari prvi albanski grad. I sto je najgore, po njegovom izrazu lica i ocima video sam da zaista veruje u to...
Obrazlozio je to cinjenicom da se na albanskom broj jedan kaze "nji", tako na Nis znaci prvi i to je u stvari prvi albanski grad...
Zanimljivo...Imas li neki pozdan podatak na netu da je bio panker,skins itd?
Siptare i sadasnja vojska i murija mogu da sjebu sa 5 dana. I ovakvi upropasceni, saka jada, opet smo sila za njih...
A rata ce biti, htela to ili ne. U celom svetu. O tome govore mnogi ozbiljni ljudi i analiticari....
A budi sigurna da ce siptari doci i po tebe, ma koliko mislila da ih odobrovoljis povlacenjem i poklanjanjem. Ja sam razgovarao sa njima po Pristini , bas jedan decko student mi je objasnjavao kako je Nis ustvari prvi albanski grad. I sto je najgore, po njegovom izrazu lica i ocima video sam da zaista veruje u to...
Obrazlozio je to cinjenicom da se na albanskom broj jedan kaze "nji", tako na Nis znaci prvi i to je u stvari prvi albanski grad...
o, ne, jao, ja se brinem, ja ne mogu tako da zivim, ja ne mogu da prezivim u ratu, drugari, ja sam ozbiljno uplasen mnoogo
Tesko je iskopati podatke sada,ali mnogi novosadjani znaju Borka,kao skinsa....A sad ga poslali medju siptare,glumi finocu,a u sebi zamislja gasne komoreZanimljivo...Imas li neki pozdan podatak na netu da je bio panker,skins itd?
o, ne, jao, ja se brinem, ja ne mogu tako da zivim, ja ne mogu da prezivim u ratu, drugari, ja sam ozbiljno uplasen mnoogo
Isceprkaj malo, sta da ti kazem...
Bend se zvao generacija bez buducnosti, a siroti Borko je bio basista...
Muzika im je ocajna, a pesme su im sve u fazonu white power proseravanja...
Mrzi me da se grohotom smejem u ovo doba noci.
Alo, ja ne bih da poklanjam nista, nego kazem za ovu vlast da kakvu politiku vodi - bolje je da pozove ljude da se vrate u Srbiju da bi bili bezbedni 100% jer ne moze da im garantuje bezbednost.
A kad bude sveopsti rat (a i ja u to verujem, da ce biti uskoro) onda naravno zna se sta cemo da radimo.