Lepi Bora Buduća legenda Poruka 38.422 27.07.2011. u 18:16 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.276 mi hrvati: u nas javljaju da su specijalne postrojbe albanske policije još na prijelazu... jel laž ili je istina zna li itko...??? Kliknite za proširenje... Dezinformacija - upravo su na prilazima Beogradu i Moskvi ....
mi hrvati: u nas javljaju da su specijalne postrojbe albanske policije još na prijelazu... jel laž ili je istina zna li itko...??? Kliknite za proširenje... Dezinformacija - upravo su na prilazima Beogradu i Moskvi ....
Slonce Legenda Poruka 56.944 27.07.2011. u 18:17 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.277 grand shou pocinje ranije
Bosanderos Obećava Banovan Poruka 55 27.07.2011. u 18:17 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.278 Крагуј: dobro......hrvati.....muslimanski deo zivlja iz bosne.......siptarčine...... Kliknite za proširenje... Jedan od provokatora... ovo mi je zadnji klon zao mi ga ispucat
Крагуј: dobro......hrvati.....muslimanski deo zivlja iz bosne.......siptarčine...... Kliknite za proširenje... Jedan od provokatora... ovo mi je zadnji klon zao mi ga ispucat
27E Legenda Poruka 52.561 27.07.2011. u 18:18 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.279 javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara
javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara
G gradjanin sveta Domaćin Poruka 4.609 27.07.2011. u 18:21 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.280 27E: javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara Kliknite za proširenje... Шта да раде? А то би значи требало да ради јавни сервис... Ја мислио све ове године да они прате председника и причају о његовим подвизима. Живео сам у заблуди.
27E: javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara Kliknite za proširenje... Шта да раде? А то би значи требало да ради јавни сервис... Ја мислио све ове године да они прате председника и причају о његовим подвизима. Живео сам у заблуди.
nojkic_problem Buduća legenda Poruka 26.329 27.07.2011. u 18:23 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.281 27E: javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara Kliknite za proširenje... Па ти ниси нормалан ... Па да падне режим Борхана?
27E: javni servis odmah da posalje najmanje pet ekipa dole, i da nas momentalno obavestavaju o agresiji na srpsko stanovnistvo ipak je to samo par stotina kilometara Kliknite za proširenje... Па ти ниси нормалан ... Па да падне режим Борхана?
Andjela Elita Poruka 23.874 27.07.2011. u 18:25 - Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!! #3.282 Tema je privremeno zatvorena, radi "prociscavanja" i podele "nagrada" zasluznim korisnicima.