Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
zašto samo ponekad? nije li očigledno da ga zabole uvo?
Морам да нагласим то :"понекад" да не би испала политички "некоректна" а знамо какве то последице може донети на даље учешће на овом форуму
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto samo ponekad? nije li očigledno da ga zabole uvo?
Pa one umotane sponzoruse svake godine zale sto taj rudnik srebra nije njihov
I ko vas uopste navodi da pricate o nekakvoj kosovoskoj policiji?
Neznalice,to je OVK.
Pa one umotane sponzoruse svake godine zale sto taj rudnik srebra nije njihov
nije li to isto sranje a drugo pakovanje?
Jel nije tajna da otkrijes odakle si...?
Mozes i meni na pp...
Zamiljiva si mi osoba i voleo bih da te upoznam. Oduvek sam se divio ljudima koji veruju i ideale i koji su cvrsti kao stene...![]()
Понекад мислим да наш овај председник уопште не води рачуна о деци Космета да не ради ништа како би она без страха живела .То су ипак само деца
и њих данас нико не помиње као да су збрисани са списка наших политичара ,као да су збрисани са списка Србије.Нико не прави репортажу кроз какве трауме та деца пролазе по ко зна који пут у животу.Они осим страха не познају ни једну другу емоцију ,страх им се увукао у кости ,он је део њиховог живота.А нема никога осим њихових голоруких родитеља да их зашитити.Косово је Србија ,зашто Србија не води рачуна о безбедном сну српске деце са Космета.
каква романса![]()
Evo upravo su pre pet minuta otišli helikopteri prema Brnjaku a preleteli su preko Kosovske Mitrovice.Izgleda da mira ni vešeras neće biti pogotovo su poludeli što im je jedan specijalac poginuo.danas
Да ли можете да замислите голоруке Србе који штите своје децу и жене ,у страху за животе својих породица .То је агонија и само они знају како им је
и уместо да их подржимо и устанемо за њих .Уместо да их одбранимо ...Животи деце су угрожени ноћас и нешто је најгоре када дете легне у кревет са зебњом за сопствени живот и живот својих родитеља.То нико никада не сме да осетити поготов не дете ,поготово не У СРБИЈИ
to vazi za sve detelinarceVaži...
Jesi ti Korida, ''Naš kraj, naša pravila''...![]()
Ja ne mislim-ja znam da bi tadic voleo da te dece uopste nema,jer onda nema ni njegovih problema.
On bi bio srecniji da su sva ta deca veceras pobijena,istrpeo bi on jedno vece,tukao srbe po ulicama beograda koji bi protestvovali i sve bi se splasnulo,ali on vise nebi imao problema.
I to je zaista tako,ma koliko vam se ovo cinilo bolesnim.
u brateee, preterujes
msm, situacija je takva kakva je, ***, ali niko nece da nam upada u kuce, spaljuje nas i kolje kao zivotinje
jedini trenutno ugrozeni su oni koji su na barikadama jer se samo tu moze desiti neko sranje, kao danas u Brnjaku kad je troje ljudi povredjeno
Већ су нас клали и то најбоље знају Срби и српска деца са Космета ,нико их није осудио први пут нити ће их осудити ако поново буду клали нашу децу
Stalno nadlecu helihopteri. Mada to je ovde svakodnevnica, sigurno samo ispituju, i snimaju podrucje
Ja se iskreno brinem,jer ce se Albanci sigurno svetiti zbog ubijenog budaka...Ko zna sta ce biti...
to vazi za sve detelinarce