Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moramj da napomenem jednu podlost i ocigledan bezobrazluk koji sam cuo u jutarnjem programu TV Bastilje...

Ona dronfulja od voditeljke je pricala o sukobima na severu Kosova, a onda je nabacila kez na facu i rekla "e sad, hajde da predjemo na obicne zivotne teme"...

Tolika kolicina fukarluka i idiotizma bi mi se zgadila cak i od BBC-a, a kamoli od nase "drzavne" televizije...

Tamo zivi 200 000 Srba, ljudi su reseni da tamo ostaju, imaju mnogo vise dece nego ljudi u centralnoj Srbiji. Veceras smo se okupili zajedno dosta kuca i gledali vesti, masa dece je bila okolo nas i igrala se. I ta deca imaju svoje snove i zele da zive normalan zivot...

Taj normalan zivot im ne mogu obezbediti oni koji su ih do juce ubijali, vec njihova maticna drzava. I ona je duzna da to uradi...

Prosto se zgadim od cinizma nasih gebelsovskih medija....:bljak:

РОСА је настала од пређашње терористичке ОВК ,потпуно им је исти начин рада имају исте терористичке активности ,једнако се баве криминалом,трговином људима ,наркотицима итд..

Понекад мислим да наш овај председник уопште не води рачуна о деци Космета да не ради ништа како би она без страха живела .То су ипак само деца
и њих данас нико не помиње као да су збрисани са списка наших политичара ,као да су збрисани са списка Србије.Нико не прави репортажу кроз какве трауме та деца пролазе по ко зна који пут у животу.Они осим страха не познају ни једну другу емоцију ,страх им се увукао у кости ,он је део њиховог живота.А нема никога осим њихових голоруких родитеља да их зашитити.Косово је Србија ,зашто Србија не води рачуна о безбедном сну српске деце са Космета.

Ja ne mislim-ja znam da bi tadic voleo da te dece uopste nema,jer onda nema ni njegovih problema.

On bi bio srecniji da su sva ta deca veceras pobijena,istrpeo bi on jedno vece,tukao srbe po ulicama beograda koji bi protestvovali i sve bi se splasnulo,ali on vise nebi imao problema.

I to je zaista tako,ma koliko vam se ovo cinilo bolesnim.

Evo upravo su pre pet minuta otišli helikopteri prema Brnjaku a preleteli su preko Kosovske Mitrovice.Izgleda da mira ni vešeras neće biti pogotovo su poludeli što im je jedan specijalac poginuo.danas

Они су у јавност дали да је погино а то је чиста пропаганда да би нахушкали и нако ненормалне животиње

Да ли можете да замислите голоруке Србе који штите своје децу и жене ,у страху за животе својих породица .То је агонија и само они знају како им је
и уместо да их подржимо и устанемо за њих .Уместо да их одбранимо ...Животи деце су угрожени ноћас и нешто је најгоре када дете легне у кревет са зебњом за сопствени живот и живот својих родитеља.То нико никада не сме да осетити поготов не дете ,поготово не У СРБИЈИ

u brateee, preterujes
msm, situacija je takva kakva je, ***, ali niko nece da nam upada u kuce, spaljuje nas i kolje kao zivotinje
jedini trenutno ugrozeni su oni koji su na barikadama jer se samo tu moze desiti neko sranje, kao danas u Brnjaku kad je troje ljudi povredjeno

Ja ne mislim-ja znam da bi tadic voleo da te dece uopste nema,jer onda nema ni njegovih problema.

On bi bio srecniji da su sva ta deca veceras pobijena,istrpeo bi on jedno vece,tukao srbe po ulicama beograda koji bi protestvovali i sve bi se splasnulo,ali on vise nebi imao problema.

I to je zaista tako,ma koliko vam se ovo cinilo bolesnim.

Па шта да ти кажем сигурно би нам поново ломили ребра по Београду али није Београд одредиште где би требало да се иде када би до тога дошло

Inace u susednom selu ima jedan matorac koji je aktivista DS-a, jos se hvali kako je u stranci jos od 90-ih odkako je Djindjic bio predsednik...

Pored toga cuo sam da je jako mutan tip i radi sa siptarima razne kombinacije i talove. U slucaju da se ovde nesto zakuva treba iskoristiti guzvu i overiti ga u glavu. Znam kuca gde mu je...:)

u brateee, preterujes
msm, situacija je takva kakva je, ***, ali niko nece da nam upada u kuce, spaljuje nas i kolje kao zivotinje
jedini trenutno ugrozeni su oni koji su na barikadama jer se samo tu moze desiti neko sranje, kao danas u Brnjaku kad je troje ljudi povredjeno

Већ су нас клали и то најбоље знају Срби и српска деца са Космета ,нико их није осудио први пут нити ће их осудити ако поново буду клали нашу децу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back