Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Девојко прихвати реалност
Hoces i na mene da bacis neku kletvu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Девојко прихвати реалност
Sad ako ga slucajno siptari ubiju mene ima da vode na informativne razgovore...
A zna se sta se radi na informativnim razgovorima...![]()
Imao sam neko negativno misljenje o tebi,zbog sprdnji na ozbiljnu temu,ali sad se sve brise.Sad si mi omiljeni clan na krsti.Korida je korida,zaboravljaju se razlikeVaš, nego šta...tamo odrastao...dobro...još sam mlad...
Čak i trenirao u FKNS-u...kratko nešto...![]()
Ne, smeta mi tvoja histerija i dizanje panike.
Koristis srpsku tragediju za svoju bolesnu propagandu.
Ti istinu ne bi znala ni da se sa njom sudaris.
Sad ako ga slucajno siptari ubiju mene ima da vode na informativne razgovore...
A zna se sta se radi na informativnim razgovorima...![]()
O kakvom ratu bre pricas plasljivko...?
Policija i vojska moraju da zastite svoje gradjane...
Ako vec ne mogu javno da ulete, nek barem posalju jedinice i operativce, nebi im bilo prvi put. A i nije potrebno mnogo da se iscimaju da bi smirili pbesnelu siptariju. Jedno sto odabranih ljudi i puna kapa....
Evo...lepo dete kaže...![]()
Imao sam neko negativno misljenje o tebi,zbog sprdnji na ozbiljnu temu,ali sad se sve brise.Sad si mi omiljeni clan na krsti.Korida je korida,zaboravljaju se razlike![]()
![]()
Nesto proveravam ...![]()
Uostalom, kad se ne plasim ja kome su siptari odmah iza brda, zasto bi se plasio ti koji neces ni trepavicu ostetiti niti prstom mrdnuti za tako nesto...?
Vaš, nego šta...tamo odrastao...dobro...još sam mlad...
Čak i trenirao u FKNS-u...kratko nešto...![]()
Знам из прве руке ,веруј ми никада не бих претерала у таквим стварима .Сви смо били сведоци Шиптарског терора и прогона и сви смо сведоци у каквим кавезима Срби живе на Космету .Да не могу да проговоре свој језик да живе у гету ограђени жицом да су редовно малтретирани и понижавани и пребијани.И ти мени говориш да ја претерујем .
Знам из прве руке ,веруј ми никада не бих претерала у таквим стварима .Сви смо били сведоци Шиптарског терора и прогона и сви смо сведоци у каквим кавезима Срби живе на Космету .Да не могу да проговоре свој језик да живе у гету ограђени жицом да су редовно малтретирани и понижавани и пребијани.И ти мени говориш да ја претерујем .
Pa nije valjda da biste stvarno ubili coveka (naseg) zato sto saradjuje sa Siptarima poslovno i sto je DS?
Ja bih ga pustila da "smrdi", ali ne bih ga ubijala.
Kakvi ste vi to ljudi?
Koliko vidim vi zuti fasisti bi i na netu da zavodite mrak i totalitarizam...
Nije dovoljno sto ne postoji nijedan elektronski i stampani medij gde se moze moze cuti drugacija prica od rezimske, nije dovoljno sto smo po slobodi govora u rangu Irana i S. Koreje...
Ne, ocvaloj gospodzi smetaju cak i komentari na forumima, zelela bi da i ovde svi pricamo o EUropskoj bajci i investicijama koje samo sto nisu, cim nas sabiju u bg pasaluk....
Nije dovoljno sto ne postoji nijedan elektronski i stampani medij gde se moze moze cuti drugacija prica od rezimske, nije dovoljno sto smo po slobodi govora u rangu Irana i S. Koreje...
Ne, ocvaloj gospodzi smetaju cak i komentari na forumima, zelela bi da i ovde svi pricamo o EUropskoj bajci i investicijama koje samo sto nisu, cim nas sabiju u bg pasaluk....
Dok nisu u klubu provalili da ti uopste ne posedujes desnu nogu![]()
Neka ga ubiju.
A zamisli te komedije,ubije neki ptarshi matorog djindjicevca i onda ovde u vestima:"ubijen Srbin na Kosmetu,opet se ubijaju Srbi
Brani se cutanjem,eto sta se radi![]()
Pa u redu, "propustite ga kroz ruke" vise puta ako treba, sve to mogu da razumem, ali ubistvo ne.
Pa tako nekako...
![]()
Naravno da preterujes. To vlast treba da resi sa SVIM ljudima koji zive na Kosovu - da ih pozove da se vrate u Srbiju ako ne moze da ih zastiti.
I onda.......
Najveća mudrost je u saznanju da nemaš pojma!
![]()
pa, izvini, ali mozda sam ja osetljiviji, ja se plasim za svoj narod na kosovu i u srbiji.
To nema veze sa mnom...![]()