Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нико данас од медија у Србији ,ни председник ,није изговорио ни једну реч о српској деци на Космету .Нико !

И то је срамота данашње Србије ,то је срамота ове политике која се води .Нећемо рат ,нико не жели рати али зашитите нам ДЕЦУ !

iluzija je da se ovo moze resiti pregovorima.

jedino kkao se ovo moze resiti je ratom .

tj ako mi siptare porazimo sever ostaje nas ako ne reagujemo ili nas poraze sever preuzimaju siptari i ciste sve srbe iz tih opstina .

alternativa ratu je nestanak srba sa severa kosmeta.

tako da - ja sam za rat.

proglasiti opstu mobilizaciju pa da vidimo sta je cije i dokle je.

ti si za rat, jel?
da se borimo i gubimo zivote zarad necega sto je izgubljeno?

Нико данас од медија у Србији ,ни председник ,није изговорио ни једну реч о српској деци на Космету .Нико !

И то је срамота данашње Србије ,то је срамота ове политике која се води .Нећемо рат ,нико не жели рати али зашитите нам ДЕЦУ !

Jesi ti normalna? Pa šta je sa tom decom? Jel ih kolje neko?

Kosovo's Prime Minister says a member of a special police unit seriously injured during an operation to take control of two contested border crossings with Serbia has died.

Hashim Thaci on Tuesday expressed condolences to the family of the policeman, and said he gave in to injuries sustained in an "attack by violent mobs" in Kosovo's north. The dead man was identified as Enver Zymberi.

Police said Zymberi's unit was ambushed by local Serbs angry at the police operation.

Kosovo says it now controls two borders crossings with Serbia that were previously loosely managed by both EU police and Serb members of the Kosovo police.

The previous controlling forces had refused to take orders from the capital, Pristina, for fear of irritating Serbs that dominate Kosovo's north.

ti si za rat, jel?
da se borimo i gubimo zivote zarad necega sto je izgubljeno?

O kakvom ratu bre pricas plasljivko...?

Policija i vojska moraju da zastite svoje gradjane...

Ako vec ne mogu javno da ulete, nek barem posalju jedinice i operativce, nebi im bilo prvi put. A i nije potrebno mnogo da se iscimaju da bi smirili pbesnelu siptariju. Jedno sto odabranih ljudi i puna kapa....

Jesi ti normalna? Pa šta je sa tom decom? Jel ih kolje neko?

Та деца морају да се зашите ,морају,то је наша обавеза !

Тој деци треба да се пружи живот као и свакој другој деци у Србији да иду у кревет и да се не плаше да ли ће неки луди Шиптар да их закоље као што се плаше ноћас.И ако председник не жели да помогне њиховим очевима и мајкама нека бар створи услове да се та деца спасу.Да се са мајкама преместе на сигурну територију док се ствари не смире после ће бити касно.Бесна сам јер о тој деци нико не води рачуна ,држава их игнорише.Нека пошаље полицију која ће да заштити децу и људе да се бар једном осећају сигурно у СРБИЈИ

Та деца морају да се зашите ,морају,то је наша обавеза !

Тој деци треба да се пружи живот као и свакој другој деци у Србији да иду у кревет и да се не плаше да ли ће неки луди Шиптар да их закоље као што се плаше ноћас.И ако председник не жели да помогне њиховим очевима и мајкама нека бар створи услове да се та деца спасу.Да се са мајкама преместе на сигурну територију док се ствари не смире после ће бити касно.Бесна сам јер о тој деци нико не води рачуна ,држава их игнорише.Нека пошаље полицију која ће да заштити децу и људе да се бар једном осећају сигурно у СРБИЈИ

Pa znaš da ne mogu da šalju, znaš da smo jadni...:(

Nismo ti mi Rusija...

Већ су нас клали и то најбоље знају Срби и српска деца са Космета ,нико их није осудио први пут нити ће их осудити ако поново буду клали нашу децу

pa ja sam jedno od te srpske dece sa Kosmeta, i mogu ti reci da strasno preterujes sa tim klanjem, strahom i patnjom

Varage-260711.jpg

Nesto proveravam ... :think:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back