Ayeye_Brazdorf
Domaćin
- Poruka
- 4.290
Svaka cast subotickim klincima sto su se sami skupili i pruzili braci na Kosovu....

Verovatno je medju ovima bio i onaj Hromagus sto je neko vreme visio na krsti....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta vise! Devojka je tamo, sigurno bolje od tebe zna.
u brateee, preterujes
msm, situacija je takva kakva je, ***, ali niko nece da nam upada u kuce, spaljuje nas i kolje kao zivotinje
jedini trenutno ugrozeni su oni koji su na barikadama jer se samo tu moze desiti neko sranje, kao danas u Brnjaku kad je troje ljudi povredjeno
iluzija je da se ovo moze resiti pregovorima.
jedino kkao se ovo moze resiti je ratom .
tj ako mi siptare porazimo sever ostaje nas ako ne reagujemo ili nas poraze sever preuzimaju siptari i ciste sve srbe iz tih opstina .
alternativa ratu je nestanak srba sa severa kosmeta.
tako da - ja sam za rat.
proglasiti opstu mobilizaciju pa da vidimo sta je cije i dokle je.
Нико данас од медија у Србији ,ни председник ,није изговорио ни једну реч о српској деци на Космету .Нико !
И то је срамота данашње Србије ,то је срамота ове политике која се води .Нећемо рат ,нико не жели рати али зашитите нам ДЕЦУ !
Mozda i nece,ali ako oce niko vas nece braniti,to da znate.
tebra, briši ovo.![]()
Dosta vise! Devojka je tamo, sigurno bolje od tebe zna.
Шта ти смета ,истина?
Ja se iskreno brinem,jer ce se Albanci sigurno svetiti zbog ubijenog budaka...Ko zna sta ce biti...
Geto NS-a.Ali oni koji su odrasli tamo,ne mogu ni da zamisle da zive negde drugo.Odakle si ti?Jesi li i ti nas?Znam...nego, rek'o da nisi član...
Najlepši deo NS-a...meni najdraži...![]()
ti si za rat, jel?
da se borimo i gubimo zivote zarad necega sto je izgubljeno?
Geto NS-a.Ali oni koji su odrasli tamo,ne mogu ni da zamisle da zive negde drugo.Odakle si ti?Jesi li i ti nas?
tebra, briši ovo.![]()
ti si za rat, jel?
da se borimo i gubimo zivote zarad necega sto je izgubljeno?
Jesi ti normalna? Pa šta je sa tom decom? Jel ih kolje neko?
Ups, malo sam se zaneo....
Ja sam vec prebrisao, prebrisi i ti svoju poruku posto ima citat na njoj...
I treba da brise zato sto stvarno matorog neko mora da overi.
Situacija je sjajna,iskoristiti frku i da matoro gowno pojede mrak.
Та деца морају да се зашите ,морају,то је наша обавеза !
Тој деци треба да се пружи живот као и свакој другој деци у Србији да иду у кревет и да се не плаше да ли ће неки луди Шиптар да их закоље као што се плаше ноћас.И ако председник не жели да помогне њиховим очевима и мајкама нека бар створи услове да се та деца спасу.Да се са мајкама преместе на сигурну територију док се ствари не смире после ће бити касно.Бесна сам јер о тој деци нико не води рачуна ,држава их игнорише.Нека пошаље полицију која ће да заштити децу и људе да се бар једном осећају сигурно у СРБИЈИ
Ne, smeta mi tvoja histerija i dizanje panike.
Koristis srpsku tragediju za svoju bolesnu propagandu.
Ti istinu ne bi znala ni da se sa njom sudaris.
Већ су нас клали и то најбоље знају Срби и српска деца са Космета ,нико их није осудио први пут нити ће их осудити ако поново буду клали нашу децу
pa ja sam jedno od te srpske dece sa Kosmeta, i mogu ti reci da strasno preterujes sa tim klanjem, strahom i patnjom