Zasto su zene kao pustene sa lanca posle razvoda?

jer... da si dovoljno dobar bio bi jedini.

Ne stigoh da ti odgovorim na ovo pošto sam morao na sastanak.

Mnogo mi je slatka ta tvoja potreba da zariješ tu žaoku... stvarno nisi iz prošlog puta shvatila koliko je to u mom slučaju uzaludan posao? :lol:

Ovo je jedino što je meni bitno:
- Moja žena je srećna sa mnom.
- Ja sam srećan sa njom.

A kao bonus - prijateljice me sve i dalje rado zovu. :P

Moja koža je predebela za otrov iz tvoje žaokice, Andjo.
Ti bi, sa druge strane, mogla malo da pretreseš po svojoj glavi i potražiš odakle se luči taj otrov i zašto. 😘

Ne stigoh da ti odgovorim na ovo pošto sam morao na sastanak.

Mnogo mi je slatka ta tvoja potreba da zariješ tu žaoku... stvarno nisi iz prošlog puta shvatila koliko je to u mom slučaju uzaludan posao? :lol:

Ovo je jedino što je meni bitno:
- Moja žena je srećna sa mnom.
- Ja sam srećan sa njom.

A kao bonus - prijateljice me sve i dalje rado zovu. :P

Moja koža je predebela za otrov iz tvoje žaokice, Andjo.
Ti bi, sa druge strane, mogla malo da pretreseš po svojoj glavi i potražiš odakle se luči taj otrov i zašto. 😘
Ne gubi vreme na ovoliki post,moji zasigurno nisu ozbiljni❤️

@peti ligament Sta ti mislis o temi? Zasto se zene razobadaju nakon razvoda? Jel to nesto nedostajalo u braku, jel se to neminovno varnica ugasi? Sta se desilo s tim svim stvarima covece? Jesu li postale nemoguce da ih zadovolji taj njihov muskarac?
Ako se žena razobada nakon razvoda, možda nije ni trebala da bude u braku.
Ali jbg, neka se uda zbog tuđih očekivanja, neka jer misli da tako treba, pa onda u konačnom sudaru sa sopstvenim željama slijedi razvod i jurenje kilometraže.
I neka pokušava da nadoknadi, što da ne, nego šteta ako u jednačini ima djece, a na kraju krajeva, možda i muž nije siledžija, nego jednostavno nije provalio potisnute želje izabranice.

Shit happens, to je sve.

Negdje čitah da je nivo testosterona nekadašnjeg muškarca od 70 godina na nivou današnjeg od 20.

Mada...možda lažu, ku*ve 🫤
Ma lazu. Propagiraju da svi treba da se vratimo ratarskom rezimu zivota i po potrebi u rovove.
Eve im ga. Ko hoce da proveri nivo, nek slobodno dodje i neka bude hot zgodno uzbudljivo kinki neopterecujuce nonsalantno zensko. :D

Back