peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.224
Zbog toga su se valjda i razvele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дозволи...неке жене.Da li ste bas toliko losi bili?
jer... da si dovoljno dobar bio bi jedini.

ne,uvek sam mrtva ozbiljna na forumuДозволи...неке жене.
Не знам дал се зезаш, ал прилично ружан наслов.
Ne gubi vreme na ovoliki post,moji zasigurno nisu ozbiljniNe stigoh da ti odgovorim na ovo pošto sam morao na sastanak.
Mnogo mi je slatka ta tvoja potreba da zariješ tu žaoku... stvarno nisi iz prošlog puta shvatila koliko je to u mom slučaju uzaludan posao?
Ovo je jedino što je meni bitno:
- Moja žena je srećna sa mnom.
- Ja sam srećan sa njom.
A kao bonus - prijateljice me sve i dalje rado zovu.
Moja koža je predebela za otrov iz tvoje žaokice, Andjo.
Ti bi, sa druge strane, mogla malo da pretreseš po svojoj glavi i potražiš odakle se luči taj otrov i zašto.![]()
Ne gubi vreme na ovoliki post,moji zasigurno nisu ozbiljni![]()

Cesto i naprave pauzu nakon razvoda ,pola godine, sta znam, valjda se razocaraju u sve pa kad onda krenu ne znaju gdje udaraju.mislila sam se sex ali vidim i shvatio si
pa teras me da budem ozbiljna,a to stvarno ne mogu na forumu..Misliš da je za mene sve što napišem pitanje života i smrti?![]()
sladak siDa mi nije zanimljivo ovo peckanje sa tobom, ne bi ga ni bilo, ne brini.![]()
PS. Ne brini ni za dužinu mojih postova, brzo kucam.![]()
mozda je bolje da neke stvari ne znaju..spadne ti jedna od stenčuga sa ledja i onda ti se učini da su ti krila izrasla pa poletiš...
..a onda shvatiš, a to što shvatiš nije za muške uši...![]()

-mislim da muskarci uzimaju zene zdravo za gotovo,ulenje se.. napravio sam joj decu,nema ona/nece nigde..Ili su muskarci postali nemoguci, lenji, ne trude se vise- misli se: ozenio sam je, sta imam ja da se trudim?![]()
Vidjam to cesto. Mada i svasta vidjam. Putovanje mu dodje kao promena i osvezenje, nov prostor, osecaj neizvesnosti, uzbudjenje- ide se na neko novo mesto, zezanje, podigne i osvezi sistem.-mislim da muskarci uzimaju zene zdravo za gotovo,ulenje se.. napravio sam joj decu,nema ona/nece nigde..
Tacno i cesto je prica njegova je mirna ,fina ,ne interesuje to nju a zene izludi da je neki dobro...... ne smije ni reci muzu sta zeli jer ce reci ***** jedna. Hoce cesto i nevinu ,mirnu da se brine o djeci kuci itd-mislim da muskarci uzimaju zene zdravo za gotovo,ulenje se.. napravio sam joj decu,nema ona/nece nigde..
Ako se žena razobada nakon razvoda, možda nije ni trebala da bude u braku.@peti ligament Sta ti mislis o temi? Zasto se zene razobadaju nakon razvoda? Jel to nesto nedostajalo u braku, jel se to neminovno varnica ugasi? Sta se desilo s tim svim stvarima covece? Jesu li postale nemoguce da ih zadovolji taj njihov muskarac?
Takve stvari moraju i da se verbalizuju, ako ima zainteresovanosti da se stvari poprave.Ili su muskarci postali nemoguci, lenji, ne trude se vise- misli se: ozenio sam je, sta imam ja da se trudim?![]()
Nemoj zezati da si bila na lancu..ja sam ova iz naslova![]()
To. Ludilo je to sve.Takve stvari moraju i da se verbalizuju, ako ima zainteresovanosti da se stvari poprave.
Ma lazu. Propagiraju da svi treba da se vratimo ratarskom rezimu zivota i po potrebi u rovove.Negdje čitah da je nivo testosterona nekadašnjeg muškarca od 70 godina na nivou današnjeg od 20.
Mada...možda lažu, ku*ve![]()
sad je malo popustioNemoj zezati da si bila na lancu..

sto?moraju da cute i ne dave te jer su udate?Dok sam bio mlađi razvedene su mi bila omiljena kategorija. Posle sam postao mudriji i shvatio da su udate ipak najbolje.