- Poruka
- 90.600
naravno, dobro si shvatioAko sam ja sada ovo dobro shvatio. Ovde ipak ostaje "macka u pripravnosti" polozaj dok se njegova lumbalna kriljeznica ispravlja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, dobro si shvatioAko sam ja sada ovo dobro shvatio. Ovde ipak ostaje "macka u pripravnosti" polozaj dok se njegova lumbalna kriljeznica ispravlja?
lumbalni dio muškarca se fino zagrijava jača se muskulaturasta se desava sa lumbalnim?
Sta to znaci, sta se to kosi sa moralnim vrednostima ako je u pitanju PARTNER? Valjda ne mislis na muza/zenu. Mozda vezu na jednu noc.Ako partneru ispunjavaš želje koje se kose sa strogim moralnim vrednostima....kako se to naziva...?
Priča je bila o opuštanju dok vara, ne u bračnom odnosuPonavljam, za mene u bracnom odnosu ne postoji patrijarhalno ili ne. Koliko muz moze da se "opusti" i prepusti toliko moze i zena. Ta zena je zena i majka, a muskarac je muz i otac. Dakle, onda sam u obicnoj zabludi tvojom logikom.
Slazem se da osobu nije briga, to je i sva tragedija, tragedija je sto jedoslo do toga na ovaj ili onaj nacin, zbog ovog ili onog razloga.
Pa da, eto ta drugarica nije bila opustena verovatno zato sto nije bilo dublje konekcije.Priča je bila o opuštanju dok vara, ne u bračnom odnosu
Da, ali nije iz razloga koji ti misliš- jer je žena, majka itd, da ne ponavljamPa da, eto ta drugarica nije bila opustena verovatno zato sto nije bilo dublje konekcije.
whut?lumbalni dio muškarca se fino zagrijava jača se muskulaturaa zena u toj pozi vjezba lakše vjezbe, uvijanje, istezanje i hvatanje najboljeg kuta
![]()
Pitanje je bilo nadovezano na post iznad mog... Hteo sam reći da kad oboje zeli nesto ili jedno ispunjava drugom želje i to mu prija...ne postoje graniceSta to znaci, sta se to kosi sa moralnim vrednostima ako je u pitanju PARTNER? Valjda ne mislis na muza/zenu. Mozda vezu na jednu noc.
Okej, izvini, nisam zapazio. Sa tim se apsolutno slazem!Pitanje je bilo nadovezano na post iznad mog... Hteo sam reći da kad oboje zeli nesto ili jedno ispunjava drugom želje i to mu prija...ne postoje granice
Жене неће да признају шта стварно воле да не би биле осуђиване због тога у друштву. Базична жена презире мушкарца који је поштује и руга му се и увек се жали на њега због сваке ситнице, а воли да буде гажена и понижавана, и таквог обожава који је гази и понижава. То јесте извесно лоше ментално стање, то да.
Volim kad je osamari pa nabije k u usta.
HOT
Wow, to je skroz pogresno poredjenjeTi mAšToViTi dominatori nek za promenu izmaštaju da im se nabije penetrator u doope i onda duboko zabije u usta jer jelte, s obzirom na mušku snagu, to je najmanje što bi bilo recipročno. Može da joj pomogne još jedan muškarac, on će mu bolje nabiti
Ali naravno pre toga da se prvo izgradi poverenje i intimnost
![]()
Druže, jel si ti Mađar?Volim kad je osamari pa nabije k u usta.
HOT
HrvatDruže, jel si ti Mađar?
A malo ne zaozbiljnoNe znam kako neko normalan može da lupa šamare ženama sa kojima vodi ljubav.
Kako malo? Kao kad hoćeš da lupiš komarca, ali ne da ga razmažeš po zidu, nego onako, samo da ga onesvestiš?A malo ne zaozbiljno
Malo, ne da bijes kao stoku, moras da znas meru i da ste oboje saglasni. Malo samar, malo pljunesKako malo? Kao kad hoćeš da lupiš komarca, ali ne da ga razmažeš po zidu, nego onako, samo da ga onesvestiš?