- Poruka
- 5.190
Kćer i sin su mu bili partizani. Ne znam čemu smijeh. Za ostalo...pitaj moderatore. Oni bi trebali znati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kćer i sin su mu bili partizani. Ne znam čemu smijeh. Za ostalo...pitaj moderatore. Oni bi trebali znati.
Pitaj moderacijski tim.
Šteta što ćeš umrijeti a nećeš saznati.
Dante je za izdajice namijenio 9 krug. Samo kažem. Nitko ne voli izdajice. Pa ni Hitler.
Ja sam negdje pročitao da je Draža bio gay. Te je to bio razlog sukoba sa sinom i kćerkom koji su prešli na pravu stranu. Stranu saveznika.
A Hitler je gay osobe ubijao.
Procitao sam i nigde ne pise da je plakat iz 1943. samo simulacija poternice!
Lamasu, gay je ipak nekako hrvatska stvar...bar vas mi Srbi tako dozivljavamo...znas onu, Hrvati su isfeminizirani Srbiebiga, tako bilo i ostace...uvek cemo vas tako gledati...Draza Srbenda covek, vojnicina, vise puta ovde od komunista okarakterisan kao svaler ili slicno...ali ovo jos nismo imali prilike da cujemo...kapiram ja sve vidove provokacije itd...al ebiga, tako mi zaista gledamo na vas...a i hrvatice izgleda nista manje, bar ove poznate
)))
Drazina porodica tokom rata
http://www.pogledi.rs/drazina-porodica-tokom-rata/
i zasto jednostavno ne bi odgovorio na temu?(ne shvati ovo namigivanje pogresno)
Сигурно се нећу смејати због нечег паметног што си рекао, него због глупости.
Опет те питам, јеси ли то ти, укисељени?
Nije.
- - - - - - - - - -
Jel se seća neko Hectoriusa,bosanske bukve![]()
Daj da vidimo tu poternicu
Баћо, koliko ti je vremena potrebno da skupis hrabrosti i odgovoris na pitanje: zasto su Nemci 1943. godine raspisali poternicu za Drazom?
Баћо, koliko ti je vremena potrebno da skupis hrabrosti i odgovoris na pitanje: zasto su Nemci 1943. godine raspisali poternicu za Drazom?
Цхурцхилл је вјеровао обавјештајним извјештајима да је Михајловић био ангажиран "in active collaboration with the Germans"
Churchill, Winston 1953. The Second World War: Closing the Ring 5. Boston: Mariner Books, pp. 409-415
"...Михајловиц́ је показао про немачке склоности . Било је ангажовања српских четника у којима су се борили заједно са немачким трупама против Тита . "
Фелдмаршал Максимилијан фон Вајхс
Дража је био и остао квислинг како га је назвала његова кћерка.
Цхурцхилл је вјеровао обавјештајним извјештајима да је Михајловић био ангажиран "in active collaboration with the Germans"
Churchill, Winston 1953. The Second World War: Closing the Ring 5. Boston: Mariner Books, pp. 409-415
"...Михајловиц́ је показао про немачке склоности . Било је ангажовања српских четника у којима су се борили заједно са немачким трупама против Тита . "
Фелдмаршал Максимилијан фон Вајхс
Дража је био и остао квислинг како га је назвала његова кћерка.
Zašto su Četnici bježali zajendo sa naci Švabama od Rusa? Jesu Nemci delili nešto pa su ovi išli sa njima ili...
A u stvari nisu bježali sa nacistima... već su sa Rusima zajedno oslobodili i nekoliko gradova u Srbiji... međutim kad su stigli Titovi partizani građanski rat je nastavljen i onda su bježali od partizana...