Quantcast
Добро дошли
Reakcija
1.317

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Хвала ти. Не мислим да је глупо, али саркастично јесте.Прво због његових ранијих изјава ,а сада и због тога што им је очигледносваки излалзак јако битан.
  Ниси добро прочитао,ја нисам говорио ни о гобовима ни о надгробним плочама.То је државни грб Србије на зиду споља и нема везе са гробовима,мада има и гробова српских владара унутар цркви,али то је сасвим друга тема и спада у историју.
  Површно си читао и оно што је Ненси писала и други,зато што су љут.Одљути се па да наставимо.Пздрав.
  http://2.***************/_MD4WDqubbGY/TR_Ro2Lpl5I/AAAAAAAABdU/MzHV4AzG5s8/s1600/Happy-New-Year-Images2.jpg
  Molim:)

  Ja reagujem iskreno i onako kako zaista i mislim , a to je valjda trebalo da bude i svrha ovih reputacija koja se na kraju svela na cirkus i prosjačenje nekolicine nekvalitetnih , neobrazovanih i pre svega nepismenih likova i celu tu "akciju" obesmislila i izvrgla ruglu...ali to je samo ogledalo i današnjeg nam društva u Srbiji : budala progovorila, fukara se obogatila, a pametni skoro pa skroz zaćutali.:(

  pozz:bye:
  Pa, tako je. Vlast namerno ne donosi zakone, da bi mogla što duže da manipuliše, narod se u medjuvremenu ujeda medjusobno...Svi sve znaju, svi pametuju...a neće niko nikoga da sasluša, da popusti, da se utvrde nacionali prioriteti....Jako smo teški, jako....Zašto je to tako,vrag će ga znati.
  Ja sam za monarhiju samo zbog jednog jedinog razloga. Nismo mi narod za stranke....Stranke samo gledaju svoje interese i džepove, baš ih briga za narod. A kralj je po definiciji taj ujedinitelj, kako naroda, tako i stranaka. Opet, bolje i kraljevska svita, ako će taj kralj srezati ovih 250 razbojnika, na 50-tak, ukinuti mnoge nepotrebne agencije, i čitavu bulumentu birokratskih parazita.....ako se to ne uradi,e, onda je totalni promašaj. Ebem li ga, to je neko moje mišljenje..ne moram biti u pravu.
  Inače, nema tu šta da se bira i razmišlja...Ovom prestolonasledniku Aleksandru pripada pravo na presto, nikome drugom. Iako bih ja, recimo, volela da to bude Jelisavetin brat, Andrej. Al,to ne može..

  Prijatan dan ti želim..;)
  Nema na cemu, u redu je. Veruj mi da sam ja jos vise alergicna i na njih i na sva njihova pitanja.
  Čekaj,bre,..ima do Božića dana ..:D...
  sve najlepše od srca, u svakom slučaju..i za svaki praznik.:cmok2:
  imam problema i ja sa internetom...a preko sezama sam...opet, i sezam je preko telekoma, tako, da mu dodje na isto..:lol:
  hvala ti na lepim željama, i ja tebi želim sve najbolje....uglavnom, PUNO ZDRAVLJA I PARA, a za sve ostalo, snadji se sam :D....:cmok2:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top