S
sjenka
Gost
bojim se da ne, ne moze. Ili se sasvim odvaja od svog uzroka sto je opet, besmisleno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Bi li to obrazlozio?
stefan:Ljudi su zli kad nemaju Hrista u srcu ,ili barem ne ceznu za njim...........
Psihologue:Bih obrazlozio ali prvo morash da izaberesh..Da li hotjesh studiozno kao Sjenka ili u
neshtoj blazoj varijanti..Pobunjenichki, nepristrasno i opushteno?!
divlja u srcu:Ja i dalje zastupam tezu da za zlo ne mora da postoji razlog.
Nekada zlo dolazi iz cista mira i samom je sebi svrha.
(a nisi jedina
)Pa zli uglavnom nisu ni svesni da su zli...tj da ih dobrota ne ispunjava...ALWAYS_SOMEWERE:Zao je samo onaj koji shvati da ga dobrota ne ispunjava
Moze se reci da su to bezumnici ....ali zar su oni dobri??? To sto su nesvesni ih ne opravdava....bas...Mislim da je nesvesnost opasna...i lako se moze iz nesvesti preci u zlo...dragonfromdarkness:A ako nisu svesni to su onda bezumnici. Mislim da su zli svesni cinjenice da su takvi.
arttim:Sta je to sto ih cini da budu zli? Koje je objasnjenje za to??? Sta ih tera na zlo....?
Ok je to sto si napisao......nego ja smo prosirila malo ....dragonfromdarkness:E, artim, aj' pusti da ja neko vreme budem upravu, nekako mi tako odgovara trenutno. A posle ces onda ti, vazi?
Hm, mislim da uglavnom jeste tako.dragonfromdarkness:Mislim da su zli svesni cinjenice da su takvi.