Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Ma nije, to je recept za koljače....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znaci ovo ,molim vas?Tuzni_patak:Iskreno sretne i zadovoljne osobe su radije sebične nego da učine nekome nešto što im njihov unutrašnji sklop ne dozvoljava bez očekivanja , ma kakvo to očekivanje bilo. Da ih ne bi zatrovalo seme zlobe...
Možda znači prosto da iskreno srećne i zadovoljnejastuk:sta znaci ovo ,molim vas?
CaLiMeRo:Možda znači prosto da iskreno srećne i zadovoljne
osobe ne padaju na provokacije Zla.
Ni zla u sebi, ni zla u drugima.
CaLiMeRo:Možda znači prosto da iskreno srećne i zadovoljne
osobe ne padaju na provokacije Zla.
Ni zla u sebi, ni zla u drugima.
Hmm... ja sam samo objašnjavala kako razumem post Tužnog P.batka_mija:ako mi bilo ko pokaze jednu iskreno srecnu i zadovoljnu osobu, uvek cu svima pricati da sam video cudo nad cudima...
batka_mija:sladoled je super stvar, ili sok od visanja, za nezadovoljstva ne bih bas rekao...
malo pre napisah i jos uvek tvrdim da je zlo u svima nama i da moze jedino da se probudi! ono je samim nasim rodjenjem "ugnezdeno" u nas. i od nas samih zavisi da li cemo dozvoliti da se razvije. i da, moze da se razvije kao pecurke posle kise, kako bi to nas narod lepse rek'o... kao dve strane medalje...
a sreca??!! pa sreca je lepa samo dok se ceka, secas se? ;-)
p.s.i kod sindi mi se posebno svidja sto uvek drzi do svog misljenja... :-D

Ma čekaj malo, stani.... nezadovoljstvo POKREĆE NA PROMENE, i zato je ono po svom efektu na čoveka često dobro. Zadovoljstvo sobom u smislu postignutog, zadovoljstvo nekom trenutnom situacijom itd samo te ostavlja na istom... i, pre ili kasnije, generiše nezadovoljstvo. Zar ne?batka_mija:sladoled je super stvar, ili sok od visanja, za nezadovoljstva ne bih bas rekao...
batka_mija:totalno se ne slazem sa ovim!
ako mi bilo ko pokaze jednu iskreno srecnu i zadovoljnu osobu, uvek cu svima pricati da sam video cudo nad cudima...
Pa niko to ne tvrdi ovde...batka_mija:ali tvrdim da nema puno ljudi koji ce se konstantno osecati srecno i zadovoljno dok idu ka tom cilju! dok prolaze kroz teskoce na tom putu. za to je potrebno mnogo vise!
Bah. Eto - zavidim ti, a to je jedan od korena zlobe.batka_mija:piletina, care ;-)
srecan sam sto je bilo dobro spremljeno
zadovoljan sam sto je bilo dovoljno :-D
E, vidite, ja sam hteo nešto drugo da poentiram. Hteo sam da kažem da bez obzira koliko se mi trudili da budemo dobri i mislimo da smo dobri, nismo uvek u pravu. Tako da treba dobro proceniti naše postupke, kako bismo utvrdili da li su oni dobri ili loši.Tuzni_patak:-Kako si ti postavio temu niko nikad ne bi težio da bude dobar , jer bi se zapetljao u to da li je to dobro ustvari stvarno dobro....