Zasto su devojke same danas?

Zasto su devojke same danas?

Zato sto je internet komunikacija najzad razotkrila vase prave osecaje prema zenama...ne postujete zene,
pljuckate i ismevate ljubav, banalizujete i seks i odnos bilo koje vrste sa zenom, seksizam na max kad je i najobicniji
razgovor sa zenom u pitanju itd itd...:zplez:

Уааа...

Ала си ти огорчена на мушкарце.

Која бараба те тако повредила до коске?!?

:mrgreen:

Mi volimo zene i cenimo zene i cuvamo zene i nece nam neki otpad plasiran sa zapada u vidu radikalnog feminizma odredjivati kriterijume i kotiranja na njihovim umobolnim skalama prava i sloboda.

Ова тема је апсолвирана пре 15г.

Намера крстарице, где се скупљају радикални ови-они, јесте да се понављамо 1000х. У бесконачном расправама

Доказано је од стране западних филозофа, антрополога и културолога да су сви ти покрети настали у модерни пре 100-150 г. , а да су данас у постмодерани само манифестација из модерне.

Проблем је давно настао, а данас се само испољио кроз постдекадентно, постдемократско и постнихилистичко цивилно друштво.

Те појаве су одавно дефинисане од узрока до последице

Мени је већ 15 година до везе и нисам нашао ниједну. То је ЛАЖ и давање лажне наде.

Друштвеност се распала.

Нема усамљени је особе усред усамљене гомиле унутар неког мегалополиса који конструише отуђеност

Друштвеност се распала.

Нема усамљени је особе усред усамљене гомиле унутар неког мегалополиса
Баш тако. Још усамљенији је онај ко је усред гомиле која је у везама или која је бар некад била у везама, осећаш се као кугави ванземаљски монструм.

Женама је наметнута самосталност и каријеризам кроз овај постнихилизмс цивилног друштва.

Док се она не осамостали отац треба да прода пола имања за гарсоњрру и то отприлике буде око 40-45.г.

Наметнути ужас отуђености, недруштвености и необичајности

Ова тема је апсолвирана пре 15г.

Намера крстарице, где се скупљају радикални ови-они, јесте да се понављамо 1000х. У бесконачном расправама

Доказано је од стране западних филозофа, антрополога и културолога да су сви ти покрети настали у модерни пре 100-150 г. , а да су данас у постмодерани само манифестација из модерне.

Проблем је давно настао, а данас се само испољио кроз постдекадентно, постдемократско и постнихилистичко цивилно друштво.

Те појаве су одавно дефинисане од узрока до последице
I nasa je duznost kao prosvecenih da cinimo i nastupamo tako da do bilo kakvih radikalnih pojava ne dolazi

Ниси ме цитирао, шта знам, можда се обраћаш аутору, да не одговарам за џабе ако ме нико ништа не пита. Пио сам тај чај много пута, што?
Nema potrebe da te citiram ako sam,ponavljam,piso odma ispod tebe,podrazumeva se onda da si ti pitan
Zato što će ti on zalečiti sve brige i otvoriti sasvim nove dimenzije u muško-ženskim odnosima i od njega ćeš postati kazanova a možda čak i don žuan

Nema potrebe da te citiram ako sam,ponavljam,piso odma ispod tebe,podrazumeva se onda da si ti pitan
Zato što će ti on zalečiti sve brige i otvoriti sasvim nove dimenzije u muško-ženskim odnosima i od njega ćeš postati kazanova a možda čak i don žuan
Не подразумева се, свако се овде надовезује, ја кад напишем неко мишљење на неку тему не обраћам се оном изнад себе. Чај не помаже око друштвених односа.

Nije istina da sam zao samo sam promutjuran
Kao neki..tjuran?? Xaxaxa 😂😂😂
Не подразумева се, свако се овде надовезује, ја кад напишем неко мишљење на неку тему не обраћам се оном изнад себе. Чај не помаже око друштвених односа.
Podrazumeva
Pomaže itekako,samo treba znati kako

Како чај од хибискуса може да ми помогне да будем у вези?
Dobro pitanje. Tako što ćeš ga skuvati nekoj vreloj sexy dami i začiniti svim mogućim aromama i dodacima te učiniti preukusnim,nakon i usled čega ćeš stupiti ne samo u vezu no i brak sa dotičnom lady koju će taj neverovatno muževan i macho gest oboriti s nogu i ovlažiti. Srećno.

Back