Vibrator
Pakuje se u fioku, ćuti, ne svađa se, ne zapišava dasku, ne podriguje i ne pije pivo....
Pakuje se u fioku, ćuti, ne svađa se, ne zapišava dasku, ne podriguje i ne pije pivo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po toj logici ti mozes da se razvedes i kupis ramstekVibrator
Prvo treba da se oženimPo toj logici ti mozes da se razvedes i kupis ramstek
Feminizam na Balkanu je malo suptilniji i pokvareniji, zarije se pod kožu, a da ni ne znaš.Mi volimo zene i cenimo zene i cuvamo zene i nece nam neki otpad plasiran sa zapada u vidu radikalnog feminizma odredjivati kriterijume i kotiranja na njihovim umobolnim skalama prava i sloboda.
Po toj logici plati muškarac lepo profesionalku sa vremena na vreme da ga iscedi i ne sluša neku tračaru po ceo dan kako se ubila od posla jer je danas uključila jednu mašinu.Po toj logici ti mozes da se razvedes i kupis ramstek
Po toj logici naci zenicu dobru koja zanoveta samo sa punim ustimaPo toj logici plati muškarac lepo profesionalku sa vremena na vreme da ga iscedi i ne sluša neku tračaru po ceo dan kako se ubila od posla jer je danas uključila jednu mašinu.
To jest ženicu koja mumla vrlo milozvučno.Po toj logici naci zenicu dobru koja zanoveta samo sa punim ustima
Ruku na srce necemo mi sad da izmisljamo zenu koja ne prica, nek prica i treba da prica samo da nije nekakvo zlo koje usta ne zatvara a vidjao sam toTo jest ženicu koja mumla vrlo milozvučno.![]()
Imam jednu ujnu koja bukvalno ujaka maže govnima pred svima. Znači to su takva ujedanja i podbadanja da bi i Mahatma Gandi posegnuo za nasiljem. A Ujak ćuti, trpi i pravi se da nije prisutan. Na svašta se čovek navikne.Ruku na srce necemo mi sad da izmisljamo zenu koja ne prica, nek prica i treba da prica samo da nije nekakvo zlo koje usta ne zatvara a vidjao sam to
bukvalno mi zao coveka bude u sta se uvali i siebe i cuti i trpi zarad dece i porodice dok mu zena jede dzigericu
pu krv tiebm sav sam se streso sad
nebti ja to mogoImam jednu ujnu koja bukvalno ujaka maže govnima pred svima. Znači to su takva ujedanja i podbadanja da bi i Mahatma Gandi posegnuo za nasiljem. A Ujak ćuti, trpi i pravi se da nije prisutan. Na svašta se čovek navikne.
Takvom reakcijom joj samo činiš uslugu. Jer ona to i hoće, sa nekim da se svađa, da ima nekog protivnika, da se tu dešava neka dramaturgija. Tako nešto kad joj kažeš, dao si joj materijala za naredne 3 godine da se drvi. Ako je u pitanju devojka, to se odmah završava priča kratko i jasno. Ako je u pitanju žena, tu nema mnogo pomoći. Prećuti se. Ništa joj ne odgovaraš, to će najviše da je izvede iz takta. Samo sačekaš sledeći put kad joj nešto zatreba i pošalješ je kod Dragičinog muža staloženo i jasno.Ma meni kad sam bio mlađi jedna rekla nešto u tom fazonu kako eto drugi ovo, ono. Ja sam joj rekao da druge mnogo bolje puše od nje i kvalitetno mešaju pa bi za mene bilo bolje da ja i ona prekinemo i da može da se javi tek kad nauči nešto. Takvim guskama treba na prvu skresati ego i dati nogu u dupe. Zato što će za svaku jebenu situaciju da se vode time kako ovaj, kako onaj. To su ih besposlene majke tračare naučile a očevi sve neke mlakonje koji nemaju pravo glasa. To idi nabijaj ocu na nos nešto a ne meni.
Znači svima i posle toliko godina tih njenih ispada bude neprijatno iako smo svi eto navikli na to. Ono što je zanimljivo je da je sa svima ostalima ona OK. Sa njenom, njegovom familijom, komšijama, prijateljima itd. Prema meni je uvek bila ok i ne mogu da kažem da mi je reč lošu rekla. Kako on to trpi i kakvi su to mehanizmi odbrane od te torture ja ne znam ali ono trpi bukvalno jedan u milion.nebti ja to mogo
sagorjo bi katad pa bi je spuco sta mi je pri ruci
e zato ja otaki zena bezim glovom bezo bzira
Mozda se lozi na to izdrkavanje.Znači svima i posle toliko godina tih njenih ispada bude neprijatno iako smo svi eto navikli na to. Ono što je zanimljivo je da je sa svima ostalima ona OK. Sa njenom, njegovom familijom, komšijama, prijateljima itd. Prema meni je uvek bila ok i ne mogu da kažem da mi je reč lošu rekla. Kako on to trpi i kakvi su to mehanizmi odbrane od te torture ja ne znam ali ono trpi bukvalno jedan u milion.
Nema. Nego su loša samo neka opravdanja i pravdanja. I život samca može biti dobar i ispunjen ako je neko pozitivan.Nema nista lose u tome da si sam.
sto bi moja bivsa ljubav rekla jer sam razmazena
Razmazio te, pa mu posle đavo kriv?sto bi moja bivsa ljubav rekla jer sam razmazena
ne,razmazena sam mu doslaMalo se samica ovde uključilo u diskusiju...
22 : 4 je u korist muških..
Čak se i ne brane od muških komentara.
Razmazio te, pa mu posle đavo kriv?
Jer ako si i pre njega bila već razmažena, onda to ne stoji kao razlog. Ili on sporo kapira ?.
I tako razmaženu te je pridružio.ne,razmazena sam mu dosla![]()
valjda zato sto je i svaki treci decko saam.
nema šta iko ikog da ''ubedjuje'' kad je to preočiglednoHoce da nas ubede kako su zene robovi muskaraca kako su one zlopacene bijene omalovazavane i tretirane kao smece,kao da ne zivimo u narodu u kome je kult majke maltene izjednacen sa bogom i u kome je zena i majka i sestra postovana uvazavana i zasticena uvek bila.
pa i jesu realno.nisu to sporadični nego većinski primeri.i bukv svi to znaju,i ti,samo se praviš lud jer si očigledno gaslighting ženomrzacPokusavaju od sporadicnih primera umobolnika da naprave pravilo i jos prave od balkana neku nakaznu sredinu u kojoj su zene robovi..
vidim kolko ih ''voliš i poštuješ'' kad im TI odredjuješ šta im je ''pRiRoDa'' ''namenila'' il šta si već lupijoMi volimo zene i cenimo zene i cuvamo zene i nece nam neki otpad plasiran sa zapada u vidu radikalnog feminizma odredjivati kriterijume i kotiranja na njihovim umobolnim skalama prava i sloboda.
Istina je da se naslucuje napredak jer sve vise zena uvidja tu prevaru i vraca se ulozi koja po prirodi stvari pripada njima.
inače muškarci uopšte NISU isto ovaki