- Poruka
- 9.737
Gdje se ti pronađe u tome? Na koji sprat si nosio kauč?napiši samo droca i ne muči više tu tastaturu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se ti pronađe u tome? Na koji sprat si nosio kauč?napiši samo droca i ne muči više tu tastaturu
Nije droca, ali zna kako s majmunima! I ti se pronađe u priči?p dobro sto skaces odmah oparena, druzis se sa drocama jbga goca prca i droca sta sad.
ma jok i jesu majmuni jbga. Jel dobiju neka pike nekad ili je uvek hermeticki?Nije droca, ali zna kako s majmunima! I ti se pronađe u priči?
Napisala sam. Dobiju osmjeh, dva i obećanje za kafu, nekad i negdje, ko zna gdje...ma jok i jesu majmuni jbga. Jel dobiju neka pike nekad ili je uvek hermeticki?
ja bih se smorio da tako zavlacim zene, izlazim, da me vozaju a da mi se ne svidjaju, zbog taksiranja i konzumacije. Ipak je to odvajanje vremena.Napisala sam. Dobiju osmjeh, dva i obećanje za kafu, nekad i negdje, ko zna gdje...![]()
Ne mora nužno da bude prostitutka da bi finansijaki pljačkala napaljene muškarce.
Imam radnu koleginicu, koja nije ljepotica, onako, ljepuškasta, ali jako zgodna, onaj tip žene sa naglašenim grudima i širokim kukovima.
Vječito se kezi na muškarce, a oni gube i ono malo razuma kada im se obrati. Uvijek je u potrebi za pomoć. Skaču ko opareni, bilo da je auto u pitanju, pokvaren vodokotlić, unošenje namještaja i dr. Zauzvrat jadnici dobiju još par osmijeha i obećanje da će popiti kafu čim nađe malo slobodnog vremena.
Kada izađem s njom flertuje sa policijom kada nas zaustave, ništa ne plaća, sa konobarima, bar jedna tura od njih, sa gazdama, nešto se i nabode na viljušku...
Uvijek ima dečka, ali ne u gradu gdje živi. Taktičar i praktičar.
Ti si mojih godina, ovi klinci ne znaju ništa.Увек је било мушких и женских мајстора који знају шта и како се ради.
irina palm, nije dama ni tako mlada... mada posto koristi gloryhole verovatno je manje bitnodobro jeli se sećaš naziva filma?