Zasto su devojke same danas?

Доласком "западних вредности" у наше животе изменила се и природа и жена и мушкараца. Није ни чудо што не знају шта желе од живота. То је неко генерално опажање. Лично....нисам никакав ловер мен....али ценим да су жене из традиционалних породица пожељније од "савремених". Ону коју је и отац И МАЈКА знала да свеже преко уста чак и до њене 45-те године.....такву треба одмах узети. :) Оне знају за ред у животу ! Али опет кажем.....поред данашњих мушкараца такве нема шансе да нађу оно што им одговара.

Ruku na srce necemo mi sad da izmisljamo zenu koja ne prica, nek prica i treba da prica samo da nije nekakvo zlo koje usta ne zatvara a vidjao sam to
bukvalno mi zao coveka bude u sta se uvali i siebe i cuti i trpi zarad dece i porodice dok mu zena jede dzigericu
pu krv tiebm sav sam se streso sad
Imam jednu ujnu koja bukvalno ujaka maže govnima pred svima. Znači to su takva ujedanja i podbadanja da bi i Mahatma Gandi posegnuo za nasiljem. A Ujak ćuti, trpi i pravi se da nije prisutan. Na svašta se čovek navikne.

Ma meni kad sam bio mlađi jedna rekla nešto u tom fazonu kako eto drugi ovo, ono. Ja sam joj rekao da druge mnogo bolje puše od nje i kvalitetno mešaju pa bi za mene bilo bolje da ja i ona prekinemo i da može da se javi tek kad nauči nešto. Takvim guskama treba na prvu skresati ego i dati nogu u dupe. Zato što će za svaku jebenu situaciju da se vode time kako ovaj, kako onaj. To su ih besposlene majke tračare naučile a očevi sve neke mlakonje koji nemaju pravo glasa. To idi nabijaj ocu na nos nešto a ne meni.
Takvom reakcijom joj samo činiš uslugu. Jer ona to i hoće, sa nekim da se svađa, da ima nekog protivnika, da se tu dešava neka dramaturgija. Tako nešto kad joj kažeš, dao si joj materijala za naredne 3 godine da se drvi. Ako je u pitanju devojka, to se odmah završava priča kratko i jasno. Ako je u pitanju žena, tu nema mnogo pomoći. Prećuti se. Ništa joj ne odgovaraš, to će najviše da je izvede iz takta. Samo sačekaš sledeći put kad joj nešto zatreba i pošalješ je kod Dragičinog muža staloženo i jasno.

nebti ja to mogo
sagorjo bi katad pa bi je spuco sta mi je pri ruci
e zato ja otaki zena bezim glovom bezo bzira
Znači svima i posle toliko godina tih njenih ispada bude neprijatno iako smo svi eto navikli na to. Ono što je zanimljivo je da je sa svima ostalima ona OK. Sa njenom, njegovom familijom, komšijama, prijateljima itd. Prema meni je uvek bila ok i ne mogu da kažem da mi je reč lošu rekla. Kako on to trpi i kakvi su to mehanizmi odbrane od te torture ja ne znam ali ono trpi bukvalno jedan u milion.

Znači svima i posle toliko godina tih njenih ispada bude neprijatno iako smo svi eto navikli na to. Ono što je zanimljivo je da je sa svima ostalima ona OK. Sa njenom, njegovom familijom, komšijama, prijateljima itd. Prema meni je uvek bila ok i ne mogu da kažem da mi je reč lošu rekla. Kako on to trpi i kakvi su to mehanizmi odbrane od te torture ja ne znam ali ono trpi bukvalno jedan u milion.
Mozda se lozi na to izdrkavanje.

jer su ružne

Hoce da nas ubede kako su zene robovi muskaraca kako su one zlopacene bijene omalovazavane i tretirane kao smece,kao da ne zivimo u narodu u kome je kult majke maltene izjednacen sa bogom i u kome je zena i majka i sestra postovana uvazavana i zasticena uvek bila.
nema šta iko ikog da ''ubedjuje'' kad je to preočigledno
gde je bre zena majka sestra pOšToVaNa i uVaŽaVaNa? na balkanu a pogotovo u srbiji sigurno ne
:dash: mada ni u celom svetu,eventualno moožda na islandu ili rejkjaviku il tako nešto mada i to sumnjam
Pokusavaju od sporadicnih primera umobolnika da naprave pravilo i jos prave od balkana neku nakaznu sredinu u kojoj su zene robovi..
pa i jesu realno.nisu to sporadični nego većinski primeri.i bukv svi to znaju,i ti,samo se praviš lud jer si očigledno gaslighting ženomrzac
:mazipsa:
Mi volimo zene i cenimo zene i cuvamo zene i nece nam neki otpad plasiran sa zapada u vidu radikalnog feminizma odredjivati kriterijume i kotiranja na njihovim umobolnim skalama prava i sloboda.
vidim kolko ih ''voliš i poštuješ'' kad im TI odredjuješ šta im je ''pRiRoDa'' ''namenila'' il šta si već lupijo
:cepanje:

goodman.jpg

Back