ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАС СРБА?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАШИХ ПОЛИТИЧАРА?

• НЕШТО ТРЕЋЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idi dada main lako je postati privatnik pre 20 godina,vrlo lako,ja ne ogovaram moje sefove ja govorim istinu!!otkaz ne mogu da dam jer mi ta crkavica koliko toliko pomaze da studiram i da ne budem na teretu mojih vec da im pomognem,a kad budem imao debele veze i postanem lopov e tad cu da uzivam.

Bato.......pojma nemas.......pre dvadeset godina bilo lako postati privatnik???:dash:

Bez podrske banaka, samo sa svojim parama , ili da uzmes od zelenasa sa 10 - 20 % kamate???........drzava te gleda kao na drzavnog neprijatelja???......hiljade i hiljade papira i inspekcija pre nego sto pocnes da radis???.........non stop pod kontrolom drzavnih organa???/..........mnoge tada drzavne ili drustvene firme, imale su zabranu rada sa privatinicima.............

I tebi je bilo lako tada postati privatnik.........pojma ti nemas ni gde si supalj......zato i mislim da te preplacuju sa tih 18 000...............

Danas da bi otvorio biznis, imas sve.......od podrske drzave za nove projekte, preko raznih medjunarodnih konkursa , pa do poslovnih banaka.........samo treba mooda i volja da se radi 14- 16 sati svaki dan.........e, to vi necete........pare moze, ali ako mogu da se zarade mrsomoodjenjem i ladolezanjem........

немој да се правиш паметан...

гријање на струју никада не може бити јефтиније од централног, ма колико ти покушавао да ме убједиш у супротно!

можеш ти да плаћаш 2.000 динара гријање на струју, али то никако не може да буде једнако количини енергије централног гријања- које платиш исто толико...

Bosanac ostaje Bosanac.
Ispada ja placam fantomske racune.

malo infoa:
http://www.elitemadzone.org/t223278-Uljani-radijator-vredi-li-nesto

al bandy,ja bih i prodao stan samo znas ima jedna opet problem ,imam trosobni stan,a posto zivim na severu backe,znaci provincija a ne prestonica za taj stan bih dobio 2 ili 3 hiljade evra,a da zivim u divnom nam BG da ne kazem beogradskoj republici za taj stan bih dobio min 50 hiljada evra.pa mozda kad ne bude vise lopolvluka i velikog jaza izmedju sela i grada mozda ga i prodam za dobre pare.-))

idi dada amin ti ako mozes radi 14 do 16 sati spavaj 8,a za porodicu kad nadjes vremena.mozda ako vise volis novac nego da provodis sa ljudima koje volis bar par sati.u tome je stvar.

Onda cuti i ne Ke*njaj.....smotaj tih 18 000 , i uzivaj........i to je mnogo........

BTW,,,,,,ja sam radio 14-16 sati dnevno......nekada i vise.......a sada ne moram, sada uzivam plodove tog rada.......i provodim lepo vreme sa porodicom..

Ali sam radio, a ne kukumakao kao ti.....

al bandy,ja bih i prodao stan samo znas ima jedna opet problem ,imam trosobni stan,a posto zivim na severu backe,znaci provincija a ne prestonica za taj stan bih dobio 2 ili 3 hiljade evra,a da zivim u divnom nam BG da ne kazem beogradskoj republici za taj stan bih dobio min 50 hiljada evra.pa mozda kad ne bude vise lopolvluka i velikog jaza izmedju sela i grada mozda ga i prodam za dobre pare.-))
pa nije bas tako moja baba zivi u Senti i moze se za trosoban stan dobiti bar 10-15 iljada evra . Ali ocigledno je da si ti u sustini ili neradnik ili promasen covek cim samo gledas sta drugi imaju i rade i imas tu debilni luzersku i dzabelebarosku filozofiju " a sto ja da radim za 20 000 kad neko radi za 150 ,onda je bolje da nista ne radim ".Tako i ovo sa stanom ,imam i ja trosoban stan u NSu i mozda mogu dobiti za njega 80 ili cak 100 iljada a sudeci po tvojoj filozofiji sada bi trebao da kukam sto mi stan nije na Menhetnu ili na Kings Krosu pa bi za njega dobio milion evra i da budem zbog toga besan na ceo svet .:roll:

nisam ni malo besan,ovde sam da bih diskutovao sa vama,a ne da bih vredjao kao sto ti radis svo vreme ali sam ja malo iznad tvog nivoa pa ti nisam ni jednom odgovorio uvredom.tvoja baba zivi u senti,a ja ne.zivim u selu od 800 ljudi i manje.ne gledam sta drugi rade vec ovde pisem kakva je situacija u zemlji.ako ne postujes moje misljenje to je ok,ali budi malo kulturniji pa ne vredjaj.a mozda prodajem "dzebalebarosku filosofiju"jer studiram filosofski-))niti kukam sto mi stan nije na menhetnu vec kukam jer zelim DOSTOJANSTVEN ZIVOT.pozdrav al bandy odoh da ucim.

pa ako sad ne radis i uzivas u plodovima svog rada ok,samo ja mogu da radim ali i da sam za taj posao placen,kazem ti osim sto radim dva posla,radim i posao ekonomiste,a te poslove bi radili jos 4 ljudi.stvar je u tome sto posao u srbiji nije placen kako treba!!ja ne trazim extra kola,letovanje na havajima,zimovanje u nepalu vec DOSTOJANSTVEN ZIVOT!!

Ok , postujem sto radis dva posla , i izvini za ono "neradnik" , ali cinjenica jeste da su poslovi u srbiji , sem u nekim stranim firmama slabo placeni......no, to je posledica upravo te izolovanosti ......kada bi srbija postala deo eu, i plate bi postepeno morale da se priblizavaju proseku unije.........to zna i malo dete ( ne znaju samo ovi forumski - antievropski debili )............zato, trpi, radi , uci jezike, i cekaj da postanemo deo normalnog sveta........

Koce te ovi sto ne znaju i nece nista da rade ni u jednom sistemu......njima je lepse ovako, jer u situaciji kada su svi u bedaku, njihova licna , zivotna mizerija, izgleda im manja....:think:

nisam ni malo besan,ovde sam da bih diskutovao sa vama,a ne da bih vredjao kao sto ti radis svo vreme ali sam ja malo iznad tvog nivoa pa ti nisam ni jednom odgovorio uvredom.tvoja baba zivi u senti,a ja ne.zivim u selu od 800 ljudi i manje.ne gledam sta drugi rade vec ovde pisem kakva je situacija u zemlji.ako ne postujes moje misljenje to je ok,ali budi malo kulturniji pa ne vredjaj.a mozda prodajem "dzebalebarosku filosofiju"jer studiram filosofski-))niti kukam sto mi stan nije na menhetnu vec kukam jer zelim DOSTOJANSTVEN ZIVOT.pozdrav al bandy odoh da ucim.
pa nisam imao nameru da te vredjamnego samo rekoh da mi deluje da imas takvu filozofiju

ako je tema postavljena iz razloga da se izvuce neko iskustvo, mislim da je kasno, onaj ko je mogao vec je pobegao, tako da.....
mada mozda, zlu ne trebalo,izvucete neku pouku, ipak je jos neka "opcija" u pitanju, kao vojvodina, sandzak ili..... ma jok brenema vise....valjda....:rotf::rotf:

Kosovo je Srbija!

nikada nećemo odustati...!!!:evil: (ako si se možda ponadao:dash:...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back