ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАС СРБА?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАШИХ ПОЛИТИЧАРА?

• НЕШТО ТРЕЋЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сваком ко је пратио изборну кампању могао је да схвати да политичари српски сеју мржњу међу свој народ као да га припремају за, не дао бог, грађански рат. Они језиком посеју, затим полижу и опет седну за исти сто са онима које су вређали, а у народу семе проклија...:dash:
Уколико се под хитно не изврши децентрализација и не почне са спровођењем усвојених закона леле свима нама.
Један мој комша рече: Оног дана кад Србија уђе у ЕУ пуче ЕУ! :dash:

i sve pare koje dobijem,dobio sam platu pre par dana koju nisam ni video,tj opipao sam je kad sam uzimao pare iz banke i odmah sam dao sve da bih otplatio ratu za grejanje za proslu grejnu sezonu posto je ovde kod mene rata 5 hiljada dinara mesecno za grejanje,kad ja ne zivim u BG i vecim gradovima Srbije vec u provinciji.i sa tom platom jedino sto mogu je da pomognem mami i bratru da mnalkice lakse zivimo da nas ne stezu obaveze koje moramo placati!!eto to je ta EU i demokratija.i onda kazu srbin nece da radi,srbin lenj itd....a sve puca od lopovluka!

Moras mnogo da radis i da se odrices ako nesto hoces vise. Ja imam kucu na moru nisam isao pet godina kao covek, odvedem decu tamo budu celo leto a ja i preko leta nastavim da radim. Kada bih ti rekao da radim u proseku 18 sati ne bi mi verovao....:roll:

Treba da imas snagu, klikere i da............, malo srece!!!

I da zaboravio sam........da si clan Pokreta Snaga Srbije...........:hahaha:

imati mooda za mnogo kranja!!al bandy ako ti smeta moje pisanje ne moras da ga citas-))ili me prijavi.spominjes imaju tri razreda osnovne skole.....a hoce da budu to i to....evo moj sef ima 8 razreda osnovne skole,a ima duplo vecu platu od mene.i sad ce neko da lomi kicmu dok tako neka gospoda ko zna kako dolaze na polozaje.a da li sam ja za nesto bolje ili ne to ti ne mozes da procenis niti ces ikad moci.

Pa lepo te pitam........kada si tako sposoban, nezadovoljan, oko tebe sve budale......sto ne das otkaz i pocnes da koristis tu svoju sposobnost i strucnost da razvijas sopstveni biznis?????........Pa ja sam dao otkaz u drustvenoj firmi pre dvadeset godina, kada je to bilo ravno samoubistvu, nezadovoljan i platom i sefovima, i poceo da radim privatno..........

Ali , kao sto rekoh........lako je mrsomooditi, a tesko je uci u neizvesnost, gde sve ovisi samo od tebe.........bolje ti uzmi tih 18 000 crkavice, i nastavi da ogovaras sefove......sedi di si , jer kaki si.........

Da li nam je neko do sada branio da uvodimo napredne evropske zakone i da poboljsamo organizaciju drzave i ekonomije. Prica o blagodetima EU bi se mogla svesti na ovo: Kada mi Miskovic donira pare, ja cu otvoriti svoju fabriku, zaposliti rodjake i prijatelje i svi cemo zivjeti bolje. Ali, zbog cega bi meni Miskovic dao pare? I kada udjemo u EU, opet cemo ostati isti. Oni ce biti gazde, a mi cemo davati sirovine, ponesto proizvoditi i isto to od njih kupovati. Zasto se nekadasnja SFRJ stitila carinama? Iz istog razloga zbog koga se i EU sada stiti raznim propisima, kvotama i sl. Nekada je Slovenija samo prepakivala stolariju iz BiH i prodavala to kao svoj proizvod. I bogatila se. Sada slicno radi i EU prema nama. A sjetite se kako je prosao nas domisljati potez sa secerom! Izlaz je da i mi pronadjemo nekoga kome cemo valjati iste fore, Afrika nije daleko. Znam da nije posteno ali tako danasnji svijet funkcionise. ZIVJELI NESVRSTANI!

a da ne pricam kako je gospodin iz DS bukvalno postao gospodar mog sela jer je pokupovao sve sto su ljudi sagrdili pore 30 ili 40 godina,od samoposluge,zgrade gde je smestena ambulanta,bioskop,kuglana,zatim hotel,nekadasnji dvorac,i skolu i zemlju koju su nekad obradjivali zaposleni radnici i koji su je dobili posto su bili zaposleni i sad je to sve u vlasnistvu feudalnog gospodara.

a da ne pricam kako je gospodin iz DS bukvalno postao gospodar mog sela jer je pokupovao sve sto su ljudi sagrdili pore 30 ili 40 godina,od samoposluge,zgrade gde je smestena ambulanta,bioskop,kuglana,zatim hotel,nekadasnji dvorac,i skolu i zemlju koju su nekad obradjivali zaposleni radnici i koji su je dobili posto su bili zaposleni i sad je to sve u vlasnistvu feudalnog gospodara.

I zato se svi otcepljuju od nas..........

imati mooda za mnogo kranja!!al bandy ako ti smeta moje pisanje ne moras da ga citas-))ili me prijavi.spominjes imaju tri razreda osnovne skole.....a hoce da budu to i to....evo moj sef ima 8 razreda osnovne skole,a ima duplo vecu platu od mene.i sad ce neko da lomi kicmu dok tako neka gospoda ko zna kako dolaze na polozaje.a da li sam ja za nesto bolje ili ne to ti ne mozes da procenis niti ces ikad moci.
sto nisi onda ostao u rodnom selu da drzis svinje , beres voce i seces sumu za grejanje pa bi bio potpuno izopsten iz ovog zlikovackog kapitalistickog poretka ?

Da znas da citas, video bi da si izvalio glupost.
Vec sam rekao da placam struju zimi 2000 din.,a grejanje sljaka ceo dan.

немој да се правиш паметан...

гријање на струју никада не може бити јефтиније од централног, ма колико ти покушавао да ме убједиш у супротно!

можеш ти да плаћаш 2.000 динара гријање на струју, али то никако не може да буде једнако количини енергије централног гријања- које платиш исто толико...

al bandy ja i ijesam u svom rodnom selu-))i gajio biuh svinje samo imam mali problem zivim u stanu i imem terasu jedino tamo da ih drzim-))
pa prodaj stan , imas po Srbiji koliko oces potpuno izgradjenih seoskih domacinstava sa kompletnom infrastrukturom za par hiljada evra i manje ,ono planina ,sumica, sljivik , vrbak,potok ovo ,ono ... mozes i da sakupis i ostale tvoje crvene sektase pa da komunu osnujete i zivite u skladu sa prirodom ,a ne interesima krupnog kapitala , milina jedna :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back