- Poruka
- 4.933
uljani radijatori???.......sta je to???
pa sta ce nam uljani radijatori, kada svako malo nestasica jestivog ulja???![]()
Radijatori koji rade na grejanje ulja, naravno ne jestivog.
Napunjeni dodju, struja ih greje i rade kao na paru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uljani radijatori???.......sta je to???
pa sta ce nam uljani radijatori, kada svako malo nestasica jestivog ulja???![]()

i sve pare koje dobijem,dobio sam platu pre par dana koju nisam ni video,tj opipao sam je kad sam uzimao pare iz banke i odmah sam dao sve da bih otplatio ratu za grejanje za proslu grejnu sezonu posto je ovde kod mene rata 5 hiljada dinara mesecno za grejanje,kad ja ne zivim u BG i vecim gradovima Srbije vec u provinciji.i sa tom platom jedino sto mogu je da pomognem mami i bratru da mnalkice lakse zivimo da nas ne stezu obaveze koje moramo placati!!eto to je ta EU i demokratija.i onda kazu srbin nece da radi,srbin lenj itd....a sve puca od lopovluka!

master of errors ma ja bih uveo sporet da se grejem ali ne mogu jer pametnjakovici koji su pravili zgradu napravili bez dimnjaka!!!-))tako da mora na centralno grejanje sve.
imati mooda za mnogo kranja!!al bandy ako ti smeta moje pisanje ne moras da ga citas-))ili me prijavi.spominjes imaju tri razreda osnovne skole.....a hoce da budu to i to....evo moj sef ima 8 razreda osnovne skole,a ima duplo vecu platu od mene.i sad ce neko da lomi kicmu dok tako neka gospoda ko zna kako dolaze na polozaje.a da li sam ja za nesto bolje ili ne to ti ne mozes da procenis niti ces ikad moci.
Radijatori koji rade na grejanje ulja, naravno ne jestivog.
Napunjeni dodju, struja ih greje i rade kao na paru.

Pa za ovo ti ne treba dimnjak, ne lozis nista, samo ukljucis i grejes se.

укључиш у струју, па плаћаш 10 пута више!!!
ниси ти тако паметан, као што мислиш...!
a da ne pricam kako je gospodin iz DS bukvalno postao gospodar mog sela jer je pokupovao sve sto su ljudi sagrdili pore 30 ili 40 godina,od samoposluge,zgrade gde je smestena ambulanta,bioskop,kuglana,zatim hotel,nekadasnji dvorac,i skolu i zemlju koju su nekad obradjivali zaposleni radnici i koji su je dobili posto su bili zaposleni i sad je to sve u vlasnistvu feudalnog gospodara.
sto nisi onda ostao u rodnom selu da drzis svinje , beres voce i seces sumu za grejanje pa bi bio potpuno izopsten iz ovog zlikovackog kapitalistickog poretka ?imati mooda za mnogo kranja!!al bandy ako ti smeta moje pisanje ne moras da ga citas-))ili me prijavi.spominjes imaju tri razreda osnovne skole.....a hoce da budu to i to....evo moj sef ima 8 razreda osnovne skole,a ima duplo vecu platu od mene.i sad ce neko da lomi kicmu dok tako neka gospoda ko zna kako dolaze na polozaje.a da li sam ja za nesto bolje ili ne to ti ne mozes da procenis niti ces ikad moci.
Onog dana kad Srbija uđe u EU, puče EU! Ovo je dobro!![]()

Onog dana kad Srbija uđe u EU, puče EU! Ovo je dobro!![]()
Da znas da citas, video bi da si izvalio glupost.
Vec sam rekao da placam struju zimi 2000 din.,a grejanje sljaka ceo dan.

pa prodaj stan , imas po Srbiji koliko oces potpuno izgradjenih seoskih domacinstava sa kompletnom infrastrukturom za par hiljada evra i manje ,ono planina ,sumica, sljivik , vrbak,potok ovo ,ono ... mozes i da sakupis i ostale tvoje crvene sektase pa da komunu osnujete i zivite u skladu sa prirodom ,a ne interesima krupnog kapitala , milina jednaal bandy ja i ijesam u svom rodnom selu-))i gajio biuh svinje samo imam mali problem zivim u stanu i imem terasu jedino tamo da ih drzim-))