ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

ЗАШТО СЕ СВИ ОТЦЕПЉУЈУ ОД НАС?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАС СРБА?

• ЗАТО ШТО БЕЖЕ ОД НАШИХ ПОЛИТИЧАРА?

• НЕШТО ТРЕЋЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сто пута смо о томе расправљали. Смешно је и помислити да се неки тамо народи или "народи" ОТЦЕПЉУЈУ ОД СРБИЈЕ - комеНдија. То је пројекат СПОЉА јер се Срби налазе у централном делу Балкана, а као тврдоглав и својеглав народ нису погодни Германима и англосаксонцима као колонистима за справљање "тартар-бифтека" за њихове потребе. Уситњавањем и цепкањем НАЦИОНАЛНОГ БИЋА СРПСКОГ НАРОДА странци су видели као једини начин да Србе маргинализују у сваком погледу. Зато су комунистички политичари после смрти Броза добили и добро обавили задатке стварања међунационалне мржње и поделе која је директно одвела у растурање државе и стварање патуљастих "региона" или измишљених "национа" као држава...

Ни једна од тих државица НЕ МОЖЕ ДА ЖИВИ БЕЗ СРБИЈЕ - што је у пракси потпуно јасно а и видљиво. Пљују по нама годинама а све их је више у Србији...
Једино озбиљно питање и једини озбиљан проблем је у томе што Срби НИСУ одговорили истом мером и реципрочно најурили сву ту "друже-Тито" багру у њихове јазбине ван Србије. Али ипак, остало је још мало времена да се освестимо.

Ti nisi bio redovan na toj praksi:rotf::rotf:
Bjezao si sa casova:hahaha::hahaha:

a EU nije nebesko carstvo vec neka tvorevina u kojoj zivi preko pola milijarde ljudi i jednog dana ce se svakako raspasti bilo to danas ili sutra,ni mocnija carstva nisu opstala pa zasto bi EU?i hiljadugodisnja vizantija I rimsko casrtvo su propali sto znaci da nista nije vecno i zato nasa politika ne bi trebala da bude usmerena samo u pravcu EU.

Boze, posalji munje i spali ovo parche zemlje, srbistana.......oslobodi ljudski rod gnezda iz kojih se izlezu ovakvi idioti.............

EU ce propasti za sto do petsto godina, i sta ima sad mi nesto da se tu trudimo.......bolje da dr*kamo k*rac , i da cekamo da se eu raspadne:dash:

Logika amebe, yebote........svet ce za par hiljada ili miliona godina ionako postati bezivotna stena u svemiru , i sta ima sad mi da se tu trudimo i muchimo???.......bolje da legnemo , uzmemo "jelenka " od dva litra i uroljamo se ko pravi srBski smradovi.....:dash:

kakav kreten........:think:

master of errors mi mozemo biti usmereni prema EU koliko hocemo i americi ako njih boli neka stvar za nas i cekati da nam sa neba padnu mrvice i da od srece tad skacemo kao mali majmuni ili mozemo da sami zasucemo svoje rukave i nesto radimo.ono sto srbija radi jeste da stalno ceka neke donacije,finansijske injekcije itd.....kao da je u pitanju polu mrtav covek koji zivi jos samo pomocu aparata.

Svjetska vojna i ekonomska sila se okomila na nas iz njoj dobro poznatih razloga (mi ih ne moramo ni znati, bitne su posljedice toga). Zasto bi druge bivse republike trpile pritisak na Srbiju, a svaka ponaosob je bila i dodatno motivisana (sto parama, sto oruzjem). Uostalom, zbog gluposti nas sa Balkana, nikad ni nece biti previse tesko izazvati medjusobni animozitet. U ovome smo svi izgubili, a dobitnici su oni koji su ovo i izazvali (njihove raznovrsne robe danas kupujemo). Moze se postaviti i pitanje: Zasto su nam se pridruzili 1918? I onda i sada u pitanju je trenutni interes. Onda se trebalo odvojiti od davljenika Austro-Ugarske, a sada je davljenik Srbija. Ako nije tako-zasto nije podignut ustanak u periodu1914-18. godine na teritoriji Slovenije, Hrvatske? Zato sto se nije znalo ko ce pobijediti. Poslije proboja slounskog fronta, kada je to postalo ocigledno, onda su svi pozurili da se ujedine sa "bracom". Kada bi neko pritiskao Hrvatsku 50 godina, a poticao Dalmaciju na otcjepljenje isticuci njenu istorijsku posebnost (koja cak nije ni bez osnova), i Dalmacija bi se odvojila. Znam, izgleda nevjerovatno ali se slicna stvar desila i sa Crnom Gorom, a moze i sa Vojvodinom, ako onaj koji to zeli pronadje u svemu tome interes, u ovom slucaju prevashodno ekonomski.

master of errors mi mozemo biti usmereni prema EU koliko hocemo i americi ako njih boli neka stvar za nas i cekati da nam sa neba padnu mrvice i da od srece tad skacemo kao mali majmuni ili mozemo da sami zasucemo svoje rukave i nesto radimo.ono sto srbija radi jeste da stalno ceka neke donacije,finansijske injekcije itd.....kao da je u pitanju polu mrtav covek koji zivi jos samo pomocu aparata.

Bolje i polumrtav covek u komi, sa sansom oporavka, nego mrtav, raspadnut i nepokopan.

Jos jedna u nizu gluposti.........treba da zasucemo rukave???

pa sto ih ne zasuce tih dva i po miliona nezaposlenih??........pise u novinama da bi visnje ostale neobrane , da nisu dosli rumunski beraci....nece srba da zasuce rukav ni da obrise doope , nego ga brise manzetnom od kosulje, a kamoli da radi..............

Nikada se u srbiji rad nije vrednovao......od turaka do danas......u genima je to , cekanje na mrvu hleba sa tudje trpeze,,,,,,,i zato nam i ne odgovara evropska unija.......tamo se radi, nema foliranja i prodavanja cuvene srBske magle i mooda za boobrege...........

Puni biroi nezaposlenih, a referenti kukaju kako im se niko ne javlja na obavestenja za posao......svi su na birou zbog zdravstvene knjizice ili socijale................eventualno bi razmislili da budu PR nekog javnog klozeta ( posto u srbiji svaki kiosk ima svog PR menagera )

idi dada amin a zasto ti ne odes da radis za bedne pare ceo dan na suncu?da treba da zasucemo rukave SVI,a ne da ih neki zasuku,a drugi DA VOZE BESNA KOLA!!U tome je problem najveci,pored onog beraca prolaze besna kola,vozi ih momak od 25 godina i sta mislis sta taj aberac pomisli,pa kad moze i taj mogu i ja da imam takva kola!!reci ti meni jel fer da ja radim za 18 hiljada u hotelu sa tri zvezdice na recepciji i u aperitiv baru pa jos sa papirologijom,a te posleove mogu da rade jos njih troje!!!a da ne kazem kako radim po dvanaest sati i studiram!!jel to u redu?

a sef mi je covek koji ima osam razreda osnovne skole i to je ta evropa koju mi cekamo i to je ta demokratija koju smo dobili,jedni treba da lome kicmu za bedne pare,a drugi ce da kradu.nije problem u srbima vec u svemu!!riba smrdi od glave!!kazes puni biroi nezaposlenih samo zbog knjizica,a sta bi ti da jos pola miliona imamo onih koji nemaju pravo na lecenje?

12 sati radim i osam spavam najmanje bi tako trebalo ostane mi 4 sata slobodnog vremena da ga provedem verovatno u ucenju,tako ispada,a nemam ni jedan jedini slobodan dan.radim i subotom i nedeljom za 18 hiljada dok moji sefovi ne rade bukvalno nista jer su nasli ljude koji rade za njih.E TO JE NAJVECI PROBLEM,LOPOVLUK I BANDITIZAM i zato nama ne moze ni pomocu ni sveti petar!!

i sve pare koje dobijem,dobio sam platu pre par dana koju nisam ni video,tj opipao sam je kad sam uzimao pare iz banke i odmah sam dao sve da bih otplatio ratu za grejanje za proslu grejnu sezonu posto je ovde kod mene rata 5 hiljada dinara mesecno za grejanje,kad ja ne zivim u BG i vecim gradovima Srbije vec u provinciji.i sa tom platom jedino sto mogu je da pomognem mami i bratru da mnalkice lakse zivimo da nas ne stezu obaveze koje moramo placati!!eto to je ta EU i demokratija.i onda kazu srbin nece da radi,srbin lenj itd....a sve puca od lopovluka!

idi dada amin a zasto ti ne odes da radis za bedne pare ceo dan na suncu?da treba da zasucemo rukave SVI,a ne da ih neki zasuku,a drugi DA VOZE BESNA KOLA!!U tome je problem najveci,pored onog beraca prolaze besna kola,vozi ih momak od 25 godina i sta mislis sta taj aberac pomisli,pa kad moze i taj mogu i ja da imam takva kola!!reci ti meni jel fer da ja radim za 18 hiljada u hotelu sa tri zvezdice na recepciji i u aperitiv baru pa jos sa papirologijom,a te posleove mogu da rade jos njih troje!!!a da ne kazem kako radim po dvanaest sati i studiram!!jel to u redu?

Ako si ti razumeo sta si hteo da kazes, svaka ti cast........znaci, ne treba niko da bere visnje za 20 evra dnevno, plus hrana i spavanje, jer ima i onih koji voze dzipove???:dash::dash:

Pa nigde na svetu svi ne beru visnje, i svi ne voze dzipove.......nego radi ko sta ume, i ko je za sta sposoban......problem srbije je sto svi misle da su bogom dani da budu PR menageri , i da voze firmina kola , i da putuju po svetu sluzbeno, a imaju dva razreda srednje skole, tri odmora i govore samo satrovacki........ali, nece da beru voce, pa to ti je...............

To sto ti, licno radis za 18 hiljada, znaci da za bolje i nisi.......ako mislis da si sposoban, da si dovoljno pametan i vredan........ti ostavi recepciju i aperitiv bar, i otvori privatnu firmu, pa zaradjuj 180 000 .........ali, za to treba imati malo mooda.......i mnogo odricanja

i sve pare koje dobijem,dobio sam platu pre par dana koju nisam ni video,tj opipao sam je kad sam uzimao pare iz banke i odmah sam dao sve da bih otplatio ratu za grejanje za proslu grejnu sezonu posto je ovde kod mene rata 5 hiljada dinara mesecno za grejanje,kad ja ne zivim u BG i vecim gradovima Srbije vec u provinciji.i sa tom platom jedino sto mogu je da pomognem mami i bratru da mnalkice lakse zivimo da nas ne stezu obaveze koje moramo placati!!eto to je ta EU i demokratija.i onda kazu srbin nece da radi,srbin lenj itd....a sve puca od lopovluka!

Sto ne odjavite grejanje i kupite uljane radijatore?
Ja placam zimi mesecno 2000 din. , a imam stan veci od 60 kv.

imati mooda za mnogo kranja!!al bandy ako ti smeta moje pisanje ne moras da ga citas-))ili me prijavi.spominjes imaju tri razreda osnovne skole.....a hoce da budu to i to....evo moj sef ima 8 razreda osnovne skole,a ima duplo vecu platu od mene.i sad ce neko da lomi kicmu dok tako neka gospoda ko zna kako dolaze na polozaje.a da li sam ja za nesto bolje ili ne to ti ne mozes da procenis niti ces ikad moci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back