- Poruka
- 5.486
idi dada main lako je postati privatnik pre 20 godina,vrlo lako,ja ne ogovaram moje sefove ja govorim istinu!!otkaz ne mogu da dam jer mi ta crkavica koliko toliko pomaze da studiram i da ne budem na teretu mojih vec da im pomognem,a kad budem imao debele veze i postanem lopov e tad cu da uzivam.
Bato.......pojma nemas.......pre dvadeset godina bilo lako postati privatnik???

Bez podrske banaka, samo sa svojim parama , ili da uzmes od zelenasa sa 10 - 20 % kamate???........drzava te gleda kao na drzavnog neprijatelja???......hiljade i hiljade papira i inspekcija pre nego sto pocnes da radis???.........non stop pod kontrolom drzavnih organa???/..........mnoge tada drzavne ili drustvene firme, imale su zabranu rada sa privatinicima.............
I tebi je bilo lako tada postati privatnik.........pojma ti nemas ni gde si supalj......zato i mislim da te preplacuju sa tih 18 000...............
Danas da bi otvorio biznis, imas sve.......od podrske drzave za nove projekte, preko raznih medjunarodnih konkursa , pa do poslovnih banaka.........samo treba mooda i volja da se radi 14- 16 sati svaki dan.........e, to vi necete........pare moze, ali ako mogu da se zarade mrsomoodjenjem i ladolezanjem........

(ako si se možda ponadao