Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.190
велики Англофил
Карактеристика сваког културног човека, без сумње.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
велики Англофил
Ипак би било сасвим нормално да се одлучиш. Коруптивни помодарски брабоњак, или културан човек. Уосталом, пази, он је био толики Англофил, да се оженио са Елодијом, енглескињом, удовицом, која је имала десеторо деце, и која је била само годину дана млађа од његове сопствене мајке. Сад, то је приватна ствар. Међутим, касније је у Енглексој харангирао на Србију и Србе, из Лондона у енглеској штампи, огорчен јер му Срби нису дозволили да буде српски Патријарх. Због свих тих околности, рекао би да је био еклатантни примитивац, први тог типа у нас Срба.Карактеристика сваког културног човека, без сумње.
Ипак би било сасвим нормално да се одлучиш. Коруптивни помодарски брабоњак, или културан човек. Уосталом, пази, он је био толики Англофил, да се оженио са Елодијом, енглескињом, удовицом, која је имала десеторо деце, и која је била само годину дана млађа од његове сопствене мајке. Сад, то је приватна ствар. Међутим, касније је у Енглексој харангирао на Србију и Србе, из Лондона у енглеској штампи, огорчен јер му Срби нису дозволили да буде српски Патријарх. Због свих тих околности, рекао би да је био еклатантни примитивац, први тог типа у нас Срба.
Ја добро познајем тај део наше историје. Тако да знам и такве бизарне детаље. Ако сам са тим удавио , извињава се. Но у сваком случају, његова улога је у нашој историји превелика, и изразито штетна по нас, а у образложењу, могу чак и овакве ситнице да буду корисне.Колико скатолошких детаља о неком човеку мртвом више од једног века. Мене, међутим, слабо интересује колико деце има нека удовица негде и сл, могу то сасвим отворено да ти признам
Ја добро познајем тај део наше историје. Тако да знам и такве бизарне детаље. Ако сам са тим удавио , извињава се. Но у сваком случају, његова улога је у нашој историји превелика, и изразито штетна по нас, а у образложењу, могу чак и овакве ситнице да буду корисне.
То се може тако произвољно рећи за велики број народа. Пун не букет домаћих разорачарних англофила. Бар док смо имали своју државу.Шира поента је да је немогуће бити културан човек а не бити истовремено англофил, јер је култура Енглеске (и Шкотске) врло задужила човечанство.
Добре су шансе да човек који мрзи Енглезе мрзи и још којешта што се не мрзи, и као такав спада међу најгоре људе на свету; ја бар до данас нисам наишао на изузетак.
То се може тако произвољно рећи за велики број народа. Пун не букет домаћих разорачарних англофила. Бар док смо имали своју државу.
Наравно да се не слажем. Осим бесомучне пљачке широм света, ја заиста моло шта могу да видим. А није да баш ништа незнам. Једино ако не мислиш да је командовање другим народима на даљину, нека велика људска инвенција. Има наравно ствари које су за дубоко поштовоање, као и код других народа. То држање за традицију и родољубље самих Енглеза, је за свако поштовање. Међутим њихово ниподаштавање туђих традиција, и покушаи да се туђе родољубље сузбије, није свакако на тој листи. Уосталом не морамо се слагати. Чедомљ Мијатовић је био Ангофил а у исто време, јаедан мали помодарски и славољубиви гад.Не стварно, јер не постоји велики број народа који су постигли ишта вредно дивљења, још мање памћења.
Наравно да се не слажем. Осим бесомучне пљачке широм света, ја заиста моло шта могу да видим. А није да баш ништа незнам. Једино ако не мислиш да је командовање другим народима на даљину, нека велика људска инвенција. Има наравно ствари које су за дубоко поштовоање, као и код других народа. То држање за традицију и родољубље самих Енглеза, је за свако поштовање. Међутим њихово ниподаштавање туђих традиција, и покушаи да се туђе родољубље сузбије, није свакако на тој листи. Уосталом не морамо се слагати. Чедомљ Мијатовић је био Ангофил а у исто време, јаедан мали помодарски и славољубиви гад.
Значи, за тебе постоје само Англосаксонци са једне и бољшевици са друге стране, и ништа не постоји на свету. Јефтино, другар.Та бољшевичка пропаганда о слободољубивим урођеницима који се боре против колонијализма - и империјализма, што рече друг Лењин - је наравно врло предвидљива и не заслужује ни најмање пажње или поштовања.
Значи, за тебе постоје само Англосаксонци са једне и бољшевици са друге стране, и ништа не постоји на свету. Јефтино, другар.
Јасно. И за мене исти тако. Подједнако можеш да предпоставиш уз мало искрености ко је у којој групи. И наравно, другари никад нећемо бити.Не, за мене постоје народи вредни поштовања и они који нису вредни поштовања. Можеш без већих проблема и уз само мало искрености да претпоставиш ко је у којој групи.
Другари нисмо и нећемо никад бити.
Pa Staljin je prvo pobio sve svoje najblize saradnike.Predpostavlja se da je otrovao i Lenjina,a posoje vise tekstova,gde se spominju i preko 1 milion ubijenih Rusa za vreme njegove vladavine.I najvise Rusa je bilo terana u "Gulag"u Sibiru.Sto se tice Tita,ne mogu da zaboracim sliku kako nisani s puskom u srpske vojnike,a u uniformi austrougarske.I mangup dosao preko Zemuna u Srbiju da dize ustanak.Sto to nije uradio u njegovom Kumrovcu.Србија је природно највећа. Он као јхрват и практично окупатор, то једнотавно није могао да поднесе. Истко масакрирање имали су и Руси у Совјетском савезу, мада не у виду покраина, его стварања практично нових држава. Ту комуњарску калакурцију треба укинути.
Прво, Стаљин је убио далеко више људи, од милион. Друго, прво је поубијао све Лењинове кољаче из револуције. Треће, хтео је да има државу, и зато је прекинуо идиотске пројекте прве Воук даме у Русији, Мадам Колонтајн и послао је у Париз. Броз је био српбофоб, масовни убица и педофил. При том, био је и примитивац и скоројевић. И тако даље.Pa Staljin je prvo pobio sve svoje najblize saradnike.Predpostavlja se da je otrovao i Lenjina,a posoje vise tekstova,gde se spominju i preko 1 milion ubijenih Rusa za vreme njegove vladavine.I najvise Rusa je bilo terana u "Gulag"u Sibiru.Sto se tice Tita,ne mogu da zaboracim sliku kako nisani s puskom u srpske vojnike,a u uniformi austrougarske.I mangup dosao preko Zemuna u Srbiju da dize ustanak.Sto to nije uradio u njegovom Kumrovcu.
Tu se slazem.Прво, Стаљин је убио далеко више људи, од милион. Друго, прво је поубијао све Лењинове кољаче из револуције. Треће, хтео је да има државу, и зато је прекинуо идиотске пројекте прве Воук даме у Русији, Мадам Колонтајн и послао је у Париз. Броз је био српбофоб, масовни убица и педофил. При том, био је и примитивац и скоројевић. И тако даље.
Које измишљотине.Vasa Putinova Rusija je prepuna muslimana i Azijata, koji su ultra ugnjetavani u svakom smislu u fasistickom drustvu.
To je fenomenalan recept za buducnost![]()