Zašto se Srbi iz Srbije toliko nerviraju sto su Srbi iz Bosne dosli na glasanje?

Ajd procitaj ponovo moj prethodni post sa razumijevanjem.
A ja nisam morala nista da odjavim.
Mozda zivim tu neko vrijeme.
Navodjen ti je primer. To isto vazi za gomilu njih koje su prebacili iz Srbije u BGD.

jel ima dokaza?

jesil podneo prijavu?

nisi pa kako je moguce kad baratas zakonom?

Glupetanje nas ne ineteresuje kao ni samovoljni zaključci
Glup si za medalju, nemoj vise molim te. Neces da potrazis, pogledas, nemoj pisati gluposti i vredjati.

Гарантује ли устав бивше југословенске републике права грађанима(право гласа конкретно)
Да ли је спорни милован бјелица поседује важећу личну карту и да ли ке уредно пријављен на адресу хх на вождовцу и да ли је дотични грађанин државе по уставу?

Како своје бирачко право остварују осуђеници у мардељу,лица на служби у војсци и кзб у нпр или они у мисијама по африци итд?
Пријављују ли капетани вс на адресе у конгу?
prvo, ličnu kartu da bi posedovao mora biti državljanin tj imati državljanstvo

drugo , kada to ima da bi imao ličnu kartu mora imati adresu prebivališta na teritoriji srbije

tako da ti to sve sto si naveo kao tri odvojene stvari čine zapravo jednu celinu u ovom slučaju

Ти највероватније радиш за Вучка.
Пуцате на српски инат за осигурање додатних гласова, злу не требало.
Па ћу нпр. ја који гласах Бошка задња два пута, следећи пут дати глас Вучићу
као једином преосталом спаситељу српства.
Taj isti koji je predao Kosovo i iskoristo demonstracije da prihvati RKS tablice?

drugo , kada to ima da bi imao ličnu kartu mora imati adresu prebivališta na teritoriji srbije

tako da ti to sve sto si naveo kao tri odvojene stvari čine zapravo jednu celinu u ovom slučaju
Da li shvatas da kad odes iz Srbije moras da odjavis prebivaliste. Jel to moze da ti udje u glavu?

Vaša nedavna prijava je rešena: Poruka u temi "Zašto se Srbi iz Srbije toliko nerviraju sto su Srbi iz Bosne dosli na glasanje?" - Izmenjen post
pre 2 minuta

malopre dobijem odgovor od moderacije za poruku gde je ovde doticni vredjao sa najgorim mogucim nacinom srbe iz rs nazivajuci ih DZUKELAMA

i samo su mu izmenuli post... kazna nista naravno

dok nas ostale za mnogo manje sankcionise ''prepošteni' straks 92....očito mu odgovara vredjanje srba iz rs
Имам ја црно на бело и ко се од тих међусобно подржава.
Screenshot_2023-12-26_13-09-08.png

Screenshot_2023-12-26_13-10-36.png

Screenshot_2023-12-26_13-20-48.png

Da, zbog mene ćeš glasati za Acu Srbina
Више зато што Бошко не даје резултате и ако морам бирати између хрватског патриоте кога лајкујеш и капетанмарка,
капетан ће добити мој глас.

Taj isti koji je predao Kosovo i iskoristo demonstracije da prihvati RKS tablice?
Педесет година сте се издркавали, гледајући како тај народ доле пати, док вам је ћопави гурао америчке доларе
да ћутите. Ко је предао КиМ? Да ли ћемо нашу колективну кривицу свалити на једног човека?
Није ваљао Милошевић који га бранио силом оружја, све пичкице су имале примедбе на његове начине,
сад вам не ваљају ни ови који политичком борбом покушавају, ни они јуче вам нису ваљали.
На који би ти начин спречио Шиптаре да фурају сопствене таблице?

Па све то има чим му је издата лк.
Јел и теби није јасно шта је потребно од документације за издавање исте?

Tako najbolje čuvate srpske interese.

Ај ти одговори часни демократа ефендијо😁
Гарантује ли устав права грађанима?
Да ли је милован бјелица грађанин пошто смо установили да има важећу личну карту републике србије?

Педесет година сте се издркавали, гледајући како тај народ доле пати, док вам је ћопави гурао америчке доларе
да ћутите. Ко је предао КиМ? Да ли ћемо нашу колективну кривицу свалити на једног човека?
Није ваљао Милошевић који га бранио силом оружја, све пичкице су имале примедбе на његове начине,
сад вам не ваљају ни ови који политичком борбом покушавају, ни они јуче вам нису ваљали.
На који би ти начин спречио Шиптаре да фурају сопствене таблице?
Kosovo je odavno prepusteno, samo je bilo pitanje ko ce da finisira i odradi posao.
Izvini kojom borbom? Napravis kontramiting i odvuces skoro sve u Beograd i sta se tad desilo, sad demonstracije sa ubacenim elementima i sta se desilo?
Nije problem sto ga je dao ili je u procesu davanja, vec gomila lazi izrecena od 2012. pa do sada. Sve dokumentovano na raznim konferencijama...

Ај ти одговори часни демократа ефендијо😁
Гарантује ли устав права грађанима?
Да ли је милован бјелица грађанин пошто смо установили да има важећу личну карту републике србије?
Izvoli Bjelica, šta te zanima?

Da, pošto si koliko juče bio spreman da budeš protiv Vučića.
A sad, eto, moraš za njega, jer su izdajnici s druge strane.
Овиха дана на ТВ-у и форуму ми се онако на прву учини, да су му љепше пјесме него код ових твојих. ;)

@Dе Sisti кога бира нишлија на издржавању казне у забели начеллника пожаревца обзиром да је настањен у истом😂
E, ovako:

- Lična karta je javna isprava kojom građani Republike Srbije dokazuju identitet. (Zakon o ličnoj karti, član 1, stav 1)
- Lična karta nije potreban i dovoljan uslov za dobijanje glasačkog prava na lokalnim izborima.
- Lična karta nema veze sa biračkim pravom, osim u smislu identifikacije glasača na biračkom mestu

Nema na čemu

Back