kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.325
jel ima dokaza?Između i procitaj zakon, kad procitas javi
jesil podneo prijavu?
nisi pa kako je moguce kad baratas zakonom?
Glupetanje nas ne ineteresuje kao ni samovoljni zaključci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima dokaza?Između i procitaj zakon, kad procitas javi
Da, zbog mene ćeš glasati za Acu SrbinaПа ћу нпр. ја који гласах Бошка задња два пута, следећи пут дати глас Вучићу
као једином преосталом спаситељу српства.
Navodjen ti je primer. To isto vazi za gomilu njih koje su prebacili iz Srbije u BGD.Ajd procitaj ponovo moj prethodni post sa razumijevanjem.
A ja nisam morala nista da odjavim.
Mozda zivim tu neko vrijeme.
Glup si za medalju, nemoj vise molim te. Neces da potrazis, pogledas, nemoj pisati gluposti i vredjati.jel ima dokaza?
jesil podneo prijavu?
nisi pa kako je moguce kad baratas zakonom?
Glupetanje nas ne ineteresuje kao ni samovoljni zaključci
prvo, ličnu kartu da bi posedovao mora biti državljanin tj imati državljanstvoГарантује ли устав бивше југословенске републике права грађанима(право гласа конкретно)
Да ли је спорни милован бјелица поседује важећу личну карту и да ли ке уредно пријављен на адресу хх на вождовцу и да ли је дотични грађанин државе по уставу?
Како своје бирачко право остварују осуђеници у мардељу,лица на служби у војсци и кзб у нпр или они у мисијама по африци итд?
Пријављују ли капетани вс на адресе у конгу?
Taj isti koji je predao Kosovo i iskoristo demonstracije da prihvati RKS tablice?Ти највероватније радиш за Вучка.
Пуцате на српски инат за осигурање додатних гласова, злу не требало.
Па ћу нпр. ја који гласах Бошка задња два пута, следећи пут дати глас Вучићу
као једином преосталом спаситељу српства.
Ti lažeš ko tvoj veliki ******i vođa dokazani lažov ..jel
e pa ja znam da imaju. znaju i mnogi druugi.
i šta ćemo sad, meriti kome je veći?
dokaze na sto pa put pod noge , KRIVIČNA PRIJAVA BATO!
a ne tu laprdanje po netu
Da li shvatas da kad odes iz Srbije moras da odjavis prebivaliste. Jel to moze da ti udje u glavu?prvo, ličnu kartu da bi posedovao mora biti državljanin tj imati državljanstvo
drugo , kada to ima da bi imao ličnu kartu mora imati adresu prebivališta na teritoriji srbije
tako da ti to sve sto si naveo kao tri odvojene stvari čine zapravo jednu celinu u ovom slučaju
Имам ја црно на бело и ко се од тих међусобно подржава.Vaša nedavna prijava je rešena: Poruka u temi "Zašto se Srbi iz Srbije toliko nerviraju sto su Srbi iz Bosne dosli na glasanje?" - Izmenjen post
pre 2 minuta
malopre dobijem odgovor od moderacije za poruku gde je ovde doticni vredjao sa najgorim mogucim nacinom srbe iz rs nazivajuci ih DZUKELAMA
i samo su mu izmenuli post... kazna nista naravno
dok nas ostale za mnogo manje sankcionise ''prepošteni' straks 92....očito mu odgovara vredjanje srba iz rs
dakle kad ostanes u uglu i bez argumenata onda bežanijaTi lažeš ko tvoj veliki ******i vođa dokazani lažov ..pozdrav imam pametnija posla
![]()
Мишо геније несхваћени, па теби треба цртати.Šta ti nije bilo jasno u pitanju? Namerno su mi pitanja kratka kako ne bi izazivala različita tumačenja. Ovo tvoje je čisto presovanje iz praznog u šuplje i nema veze s pitanjem.
Више зато што Бошко не даје резултате и ако морам бирати између хрватског патриоте кога лајкујеш и капетанмарка,Da, zbog mene ćeš glasati za Acu Srbina
Педесет година сте се издркавали, гледајући како тај народ доле пати, док вам је ћопави гурао америчке долареTaj isti koji je predao Kosovo i iskoristo demonstracije da prihvati RKS tablice?
Tako najboljeВише зато што Бошко не даје резултате и ако морам бирати између хрватског патриоте кога лајкујеш и капетанмарка,
капетан ће добити мој глас.
Pravo u Maršalat!Имам ја црно на бело и ко се од тих међусобно подржава.
prvo, ličnu kartu da bi posedovao mora biti državljanin tj imati državljanstvo
drugo , kada to ima da bi imao ličnu kartu mora imati adresu prebivališta na teritoriji srbije
tako da ti to sve sto si naveo kao tri odvojene stvari čine zapravo jednu celinu u ovom slučaju
Tako najbolječuvatesrpske interese.
Kosovo je odavno prepusteno, samo je bilo pitanje ko ce da finisira i odradi posao.Педесет година сте се издркавали, гледајући како тај народ доле пати, док вам је ћопави гурао америчке доларе
да ћутите. Ко је предао КиМ? Да ли ћемо нашу колективну кривицу свалити на једног човека?
Није ваљао Милошевић који га бранио силом оружја, све пичкице су имале примедбе на његове начине,
сад вам не ваљају ни ови који политичком борбом покушавају, ни они јуче вам нису ваљали.
На који би ти начин спречио Шиптаре да фурају сопствене таблице?
Radikal, SNS, SZN isti q.Smradikal, naprdnjak isti k.
Izvoli Bjelica, šta te zanima?Ај ти одговори часни демократа ефендијо
Гарантује ли устав права грађанима?
Да ли је милован бјелица грађанин пошто смо установили да има важећу личну карту републике србије?
Кога бира потпуковник вс из мисије у конгу?Izvoli Bjelica, šta te zanima?
Преозбиљно схваташ дешавање на форуму.Pravo u Maršalat!
Овиха дана на ТВ-у и форуму ми се онако на прву учини, да су му љепше пјесме него код ових твојих.Da, pošto si koliko juče bio spreman da budeš protiv Vučića.
A sad, eto, moraš za njega, jer su izdajnici s druge strane.
E, ovako:@Dе Sisti кога бира нишлија на издржавању казне у забели начеллника пожаревца обзиром да је настањен у истом![]()
Nema te da to objasniš na temi o RKS tablicama.Овиха дана на ТВ-у и форуму ми се онако на прву учини, да су му љепше пјесме него код ових твојих.![]()