2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.585
Što podrazumijevaš pod "srpskim oblastima"...onaj brentača govori gluposti o spaljivanju Šumadije. Otići tamo i štogod...opaliti...svakako...zapaliti, ne.hrvati bi da spale srpske oblasti ,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što podrazumijevaš pod "srpskim oblastima"...onaj brentača govori gluposti o spaljivanju Šumadije. Otići tamo i štogod...opaliti...svakako...zapaliti, ne.hrvati bi da spale srpske oblasti ,
Sve sto je trenutno Srbija a nije Hrvatska,Što podrazumijevaš pod "srpskim oblastima"...onaj brentača govori gluposti o spaljivanju Šumadije. Otići tamo i štogod...opaliti...svakako...zapaliti, ne.
Ima mnogo postova gde se direktno vređaju ljudi iz Šumadije, koje takođe mnogi od vas lajkujte. Čemu ta selektivnost?Не разумијем на који пост мислиш, ако је у питању ово што сам цитирао, човјек често има овакве излете, гдје неселективно вријеђа и омаловажава, а добар дио вас му лупа подршку, добро дође да неко други каже, иначе се представља као Шумадинац, тако да кад се све сабере добија се занимљива слика. Да ли је то реална слика или неко покушава да је тако представи то је друго питање.
Ne piše se ako je pod navodnicima. Zašto vas toliko ugrožava provincija? Čime si ti ( eto ja koristim direktno obraćanje) sebi dala za pravo da generalizuješ ljude iz provincije i lepiš im etikete da su kompleksaši?U prolazu mi zapade za oko da je neko napisao Beogradjanka pod navodnicima.
Nema potrebe stavljati navodnike, ja jesam Beograđanka, a taj večiti kompleks provincije više nije ni smešan.
Možda i poraditi na pravopisu, piše se velikim slovom.
Nekako mi se čini da je malo toga ostalo..KiM..ništa...a Vojvodina ? Koliko je tako oklendera i kakav im je narativ i ideje...nisam baš siguran..nisam.Sve sto je trenutno Srbija a nije Hrvatska,
Za tebe znamo nesuđeni šumadijski zeteŠto podrazumijevaš pod "srpskim oblastima"...onaj brentača govori gluposti o spaljivanju Šumadije. Otići tamo i štogod...opaliti...svakako...zapaliti, ne.
Добро, нећу рећи да нема, само што то углавном дође као реакција, односно кад ти из Шумадије вријеђају као што је случај у поруци коју сам цитирао и тебе таговао, то се одобрава или у најбољем случају "не примјећује", али кад се бумеранг врати, тад је кукање како неки зли људи вријеђају невине Шумадинце. Хајде да пробамо имати исти критеријум за све.Ima mnogo postova gde se direktno vređaju ljudi iz Šumadije, koje takođe mnogi od vas lajkujte. Čemu ta selektivnost?
Što podrazumijevaš pod "srpskim oblastima"...onaj brentača govori gluposti o spaljivanju Šumadije. Otići tamo i štogod...opaliti...svakako...zapaliti, ne.
хрватице воле србеŠto se opaljivanja tiče, cele godine, su Novi Sad i BG vikendom puni Hrvatica iz Osjeka i Zagreba. Došle da posete muzej Nikoletine Tesle. Inače, sve najlepše mislim o Hrvaticama a za razliku od vas iskompleksiranih ujkana.
..ili ona nije Hrvatica ili ti nisi Srbin...хрватице воле србе
једну сам оженио
to u njihovim glavama samo biva takoPrimijetio sam kroz forume i komentare da su Srbi koji žive izvan Srbije, pogotovo oni iz Republike Srpske ili tzv. Krajine, često puno radikalniji, nacionalističkiji, i pravoslavniji od samih Srba koji žive u Srbiji.
Pomakinja. Moglo se naslutiti iz toliko mrznje prema Srbima. Bugarkinja i jos muslimanka.
моја презимена су црно на бело наведена у неким српским средњевековним документима
црно на бело, са званичним потписом и печатом, хехе
провери да ли има и твоје тамо наконшто побројиш та сва зрнца
Urbani mit, nije to uopće lako.Зато што је лако туђим кујцем по коприви млатити.
Znači, vi imate pravo na reakciju a neki mi nemamo? Kada krene neko od članova sa prebroajvanjem žrtava, vređanjem na osnovu broja žrtava i načina na koji su stradali,misliš da neke nas to ne dotiče i da posle ''slučajno''reagujemo? Ima ovde ljudi koji su podneli žrtve, zamisli kako se osećaju kada neki umanjuju njihovu bol time što pomenu recimo, Jasenovac kao jedino mesto stradanja koje se računa?Добро, нећу рећи да нема, само што то углавном дође као реакција, односно кад ти из Шумадије вријеђају као што је случај у поруци коју сам цитирао и тебе таговао, то се одобрава или у најбољем случају "не примјећује", али кад се бумеранг врати, тад је кукање како неки зли људи вријеђају невине Шумадинце. Хајде да пробамо имати исти критеријум за све.
Не занима ме твоја дневна доза параноје, теби очигледно нису све овце на броју.
Наведи гдје сам ти ја то рекао или скрати лажљиви језик.
Без обзира на досадашњи анимозитет међу нама, надам се да ћемо се сложити да је покретач ове теме Хрват.Znači, vi imate pravo na reakciju a neki mi nemamo? Kada krene neko od članova sa prebroajvanjem žrtava, vređanjem na osnovu broja žrtava i načina na koji su stradali,misliš da neke nas to ne dotiče i da posle ''slučajno''reagujemo? Ima ovde ljudi koji su podneli žrtve, zamisli kako se osećaju kada neki umanjuju njihovu bol time što pomenu recimo, Jasenovac kao jedino mesto stradanja koje se računa?
Зашто ти свакодневно мораш доказивати колико је Дучић био у праву?
Милион Хрвата на два концерта Томпсона пева Јасеновац и Градишку стару, продаја мајица са јавно истакнутим а правно прикривеним
усташким знамењима, трг у Книну носи име Анте Старчевића, творца синтагме о накоту за секиру спремном...
То није препрека сваком здравом дијалогу? То није глорификација најмрачније прошлости уз громогласан одијек сатанских стихова?
Срби барем имају алиби за све своје хистерије, страхове и митоманије, ево и ти им управо нудиш још један.
Znači, vi imate pravo na reakciju a neki mi nemamo? Kada krene neko od članova sa prebroajvanjem žrtava, vređanjem na osnovu broja žrtava i načina na koji su stradali,misliš da neke nas to ne dotiče i da posle ''slučajno''reagujemo? Ima ovde ljudi koji su podneli žrtve, zamisli kako se osećaju kada neki umanjuju njihovu bol time što pomenu recimo, Jasenovac kao jedino mesto stradanja koje se računa?
не него то ви лепо чувате у НБ Србије црно на белоPecat ti na celu stavljen ko junetu.![]()
Угаси телефон и препусти се чарима живе интеракције, не буди једноруки овисник.Из мог угла је обрнуто.
Не могу сад да се препуцавам око овога, на крштењу сам, атмосфера таман зљгријана, управи иде : А где журиш бато бре...![]()
сва комуникација је живаУгаси телефон и препусти се чарима живе интеракције, не буди једноруки овисник.
Леп провод и гаси проклетињу.
Интеракција!сва комуникација је жива![]()
I zavidim tiИз мог угла је обрнуто.
Не могу сад да се препуцавам око овога, на крштењу сам, атмосфера таман зљгријана, управи иде : А где журиш бато бре...![]()