ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Molim te kao brata ne oživljavaj ovu temu, dosadni su mi ovi bosanci kao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nekim krajevima ga zovu i Neno, a u nekim je pak poznatiji kao Koslav.Budimir Rikanović - SVEČOVEK
Ma,to je Budimir Trajkovic .U nekim krajevima ga zovu i Neno, a u nekim je pak poznatiji kao Koslav.
Iz Davosa stiže glasU nekim krajevima ga zovu i Neno, a u nekim je pak poznatiji kao Koslav.
Miletov odgovor Klausu Švabu od 1:28:44
Zasto bi glasao ako tu ne zaradjujes novac i ne zivis osim iz nekog iskvarenog razloga, HDZ je dao pasose Hrvatima iz BiH jer su znali da ce glasati za njih ,ne znam da li je u Srbiji isto ali u Zagrebu su ogorceni na hercegovce sto im kroje kapu.Ako kupi stan ima adresu ima pravo na drzavljanstvo ima pravo da glasa
Otisao sam iz Srbije 96. a stanar mi kaze da sam poziv za izbore dobio i ovaj put cak i deca koja su 96. bili maloletnici, mislim da svako odsutan duze od npr. pet godina ne bi trebao da glasa a kamoli oni koji nisu nikada ziveli tamo.zato sto ih je sns sekta dovela kao ovce; svaki "siguran glas" i svako "organizovano glasanje", gde ti vodis grupu ljudi - je ILEGALNO, NEZAKONITO, negira slobodu izbora ako si platio i taj benzin sto si sipao u te autobuse; dakle, izbori nisu bili slobodni!
zasto nisu kao dodik glasali izbosne?
ako si ucenjen poslom na odredjeno 3 meseca, drzavljanstvom, placen besplatnom voznjom da glasas samo za jednu stranku ili jednog kandidata, to je PROTIVZAKONITO, kako ti to nije jasno? to nisu slobodni i demokratski izbori ako jedna stranka ucenjuje i podmicuje da se glasa za nju
drzava srbija je obezbedila za dijasporu da glasa, i dodik je iskoristio to pravo, ali gde je drzava u ovoj uceni i prevari jedne stranke? jel srbija prcija sns, vucic sekte? jel su imali pravo ti ljudi izbosne da glasaju nekog drugog osim sns, vuciceve sekte? da jesu, ne bi im ovi placali put i vodili ih kao ovce da za njih glasaju
Zasto bi glasao ako tu ne zaradjujes novac i ne zivis osim iz nekog iskvarenog razloga, HDZ je dao pasose Hrvatima iz BiH jer su znali da ce glasati za njih ,ne znam da li je u Srbiji isto ali u Zagrebu su ogorceni na hercegovce sto im kroje kapu.
Ja imam holandski pasos i sledece godine se selim za Spaniju ,zasto bi ja glasao u holandiji i da odlucujem o pitanjima koja pogadjaju te ljude koji tu rade ,placaju poreze itd iako imam pravo ?
Zasto bi glasao ako tu ne zaradjujes novac i ne zivis osim iz nekog iskvarenog razloga, HDZ je dao pasose Hrvatima iz BiH jer su znali da ce glasati za njih ,ne znam da li je u Srbiji isto ali u Zagrebu su ogorceni na hercegovce sto im kroje kapu.
Ja imam holandski pasos i sledece godine se selim za Spaniju ,zasto bi ja glasao u holandiji i da odlucujem o pitanjima koja pogadjaju te ljude koji tu rade ,placaju poreze itd iako imam pravo ?
Ko ti pise o tome, kako dodje do Bosnjaka? Stranke odlucuju koliko ce biti doplatak za djecu,penzije tj pitanja koja se ticu stanovnika Srbije ili Beograda , zasto bi uticao na razultate izbora ako ne zivis tu ,koja je tvoja motivacija?Pa hrvati imaju maticu isto tako Srbi e sad sto i jedni i druge žive u BiH neznači da su bosnjaci
Politickom kadru u BiH to smeta i zbog toga stalno dolazi do tenzija jedno hoće prisile da su svi bosnjaci bosanci ili kako se vec nazivaju
sa cinjenicom da Srbi znaju za svoju maticu jedino beogradjani imaju problem jer su oni kao posebni moderni ka zapadu orjentisani
Isto se važi za hrvate iz BiH i zagreb
Ko ti pise o tome, kako dodje do Bosnjaka? Stranke odlucuju koliko ce biti doplatak za djecu,penzije tj pitanja koja se ticu stanovnika Srbije ili Beograda , zasto bi uticao na razultate izbora ako ne zivis tu ,koja je tvoja motivacija?
Ko ti pise o tome, kako dodje do Bosnjaka? Stranke odlucuju koliko ce biti doplatak za djecu,penzije tj pitanja koja se ticu stanovnika Srbije ili Beograda , zasto bi uticao na razultate izbora ako ne zivis tu ,koja je tvoja motivacija?
Procitaj sta sam napisao pa komentarisi ,ne napadaj iz prveJa sam ti rekla lepo a ti se sad duriš
Očito je da ti smeta sto su Srbi išli da glasaju
Nego reci mi jel učiš španski ?
Naravno da imas pravo ali zasto, zasto bi ja np glasao u Nizozemskoj ako ne zivim vise tamo ? Pusti ljude da sami odlucuju o svojoj sudbini da li imas pravo da glasas ili ne.Opet maltretiranje oko toga.. jednostavno, dvojno državljanstvo to omogućava. E sad, naravno da čovjek istovremeno ne može živjeti na 2 različite adrese i u tome je zloupotreba opozicije iako su upravo oni donijeli taj zakon.
Dakle, zakonski je u redu, sve drugo su mahinacije i zloupotreba. Kao dvojni državljanin imaš ista prava a i obaveze. Da ne navodim mnoge primjere dvojnih državljanstva po svijetu (gdje to inače funkcioneše sasvim normalno), ako je problem, neka onda političari koji misle da smo mi problem, povedu inicijativu o ukidanju dvojnog državljanstva.
Floskule tipa, ne možeš glasati jer ne živiš u mjestu prebivališta su dovele do toga da su mnogi iz Srpske koji su glasali, izvrijedjani ni krivi ni dužni.
Nekad su glasali za Tadića, sada Za Vučića, sutra za nekog drugog.. gdje je tu tačno problem?
Naravno da imas pravo ali zasto, zasto bi ja np glasao u Nizozemskoj ako ne zivim vise tamo ? Pusti ljude da sami odlucuju o svojoj sudbini da li imas pravo da glasas ili ne.
Procitaj sta sam napisao pa komentarisi ,ne napadaj iz prve. Ne ucim jos malo znam spanski ali sam u turistickom dijelu tako da se engleski puno koristi.
Zasto ako ne zivim tu, znaci ja bi trebao da uticem na rezultate izbora tim ljudima dole ? Ne interesuje me koliko se poreza placa ,da li ce biti doplatak za djecu ,penzije i zbog mog glasanja moze da pobijedi stranka koju vecina tih ljudi dole ne zeliNizozemska nije tvoja matica
Ti treba da glasaš u bih
Zasto ako ne zivim tu, znaci ja bi trebao da uticem na rezultate izbora tim ljudima dole ? Ne interesuje me koliko se poreza placa ,da li ce biti doplatak za djecu ,penzije i zbog mog glasanja moze da pobijedi stranka koju vecina tih ljudi dole ne zeli