zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Paz' da ti verujem!:hahaha: Ajde da si i ti neka "ribetina" pa da svi "kao" pucaju pare na tebe, nego...:thumbdown:

@tema

Ja sam dobar decko(ne bas sasvim, ali bolje ista nego nista), ali zato imam na gooooomilu drugova koji su losi momci, tako da mi niko ne sme nista...:cool::lol::mrgreen:

Postepeno ce svi da se uvere u to. Za sada svi gledaju kako se lepo oblacim i kako troskaram svaki dan pare.

Dugo nisam bila u vezi iz cistog razloga sto mi popularni frajeri idu na onu stvar,a ova druga grupa muskaraca kao da nije ni postojala....do jednog dana :)
Ipak,nisam silikonska lepotica,niti sam osoba koja bi svaki dan izlazila sa drugim frajerom,koji ima dobra kola,novac,bla bla....i u danasnje vreme takvim osobama je mnogo tesko naci srodnu dusu jer danas sve kao da je iz nekog interesa..sve je otislo u ocin.. hehee

Dugo nisam bila u vezi iz cistog razloga sto mi popularni frajeri idu na onu stvar,a ova druga grupa muskaraca kao da nije ni postojala....do jednog dana :)
Ipak,nisam silikonska lepotica,niti sam osoba koja bi svaki dan izlazila sa drugim frajerom,koji ima dobra kola,novac,bla bla....i u danasnje vreme takvim osobama je mnogo tesko naci srodnu dusu jer danas sve kao da je iz nekog interesa..sve je otislo u ocin.. hehee

bravo..svaka cast.. sli nije bas sve tako kao sto ti kazes. jeste da se vecina tzv. "riba" lozi na dobra kola i kes ali zato postoji i vecina devojaka koje su skroz normalne opustene u fazonu su da se zezaju i mogu da vole i bez toga da li momak ima kes i najnovijeg BMW-a. meni bas takve odgovaraju a nasao sam najmanje 30% takvih devojaka verovala ti meni ili ne

Slazem se sa tobom,ima takvih i devojaka i momaka ali je jako tesko naci takve osobe....Sve mi se nekako cini da su neke osobe u vezi samo da bi bile vidjene u drustvu napucane ribe ili nabildanog,bogatog frajera....Kao da ponestaje onih pravih veza,onih pravih ljubavi gde nema nikakvog interesa,nikakvog foliranja..da te nece sutra neko gledati popreko zato sto ti decko nema kola i da ces biti manje vredna od neke kojoj decko ima bmw i 4 kuce..ma ne znam.

Bezeci iz generalizacije ljudi upadnu u istu.

Ispada da se muskarci dele na popularne i nepopularne . Svi popularni ne valjaju a oni drugi valjaju jer nisu popularni

Identitet jedinke nebitan.

Back