zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jesam. Moj "los" decko je pukao milione na mene i tek ce da daje pare za mene. Nije sve u nekretninama. Gadjaju se u nagradnim igrama stanovima. Obican svet ne razume koliko para imaju oni koji imaju stvarno para. Ako trazim da napravimo budalu od nekoga, moj decko zna kome treba da uleti malo sa kintom pa da on napravi neke pogresne korake u ponasanju. Novac upravlja time kakav ce neko sutra ujutru da se probudi... Sve po zakonu. O tome treba dobro da se razmislja kada se rade takve stvari. Za to treba posvecenost. :) Moj decko nema druga posla nego da meni ispunjava takve zelje. Zajednicki to radimo. Nekada sam ja zarila zar, od nedavno on.

Paz' da ti verujem!:hahaha: Ajde da si i ti neka "ribetina" pa da svi "kao" pucaju pare na tebe, nego...:thumbdown:

@tema

Ja sam dobar decko(ne bas sasvim, ali bolje ista nego nista), ali zato imam na gooooomilu drugova koji su losi momci, tako da mi niko ne sme nista...:cool::lol::mrgreen:

ako je cura losa ona zeli takvog momka,a ako je dobra opet zeli istog jer joj predstavlja izazov jer ona zeli da vidi koliko je sposobna da ga promijeni,a onda i pretpostavka da ce njeni roditelji pokusati da zabrane njoj da bude sa takvim deckom a zabranjeno voce je najsladje.mada sve ovo ne mora da bude tacno i vazece za sve cure

@Brooke
Ah, onda se pridruzujem hejtovanju plavojki...

Bas vidim pre neki dan, riba izblajhana, nakvarcovana a obrve crne ko noc....i nesto rozo oko ociju i smedji karmin...majko mila...

@Rockerka
:P:P:P

Haha. Go girl! :D
Da vidiš šta mi se desilo pre neki dan. Stojim ja na semaforu, crveno je za pešake. Sa druge strane ulice, ide neka plavusa, sva picnuta, u roze majici na pupak, farkama sa niskim strukom, mrtva 'ladna ide kroz crveno, jos tip koji srece, pusti je.
Boze.
Ali to nije sve. Prolazim ja, kroz zeleno, i neki nadrkani tip stoji u mecki na sred pesackog prelaza i jos mi svira da se pomerim, jer mu stojim na putu.
Nisam mogla disati od kolicine ega u vazuduhu, u tom trenutku. :roll:
Ne "palimo" se. Ja, prvi, ne. Ukoliko pitash zashto zavidan broj tinejdzera preferira lake devojke? Pa prosto - one im vishe dopushtaju.

K'o shto bi rek'o moj ortak : "Meni ne treba sad zhena za ceo zhivot. Treba mi zgodna devojka koju cu da tucam kad mi se digne. Zhenu cu trazhiti za nekih deceniju, dve."

Meni to nije dovoljno, ali ja sam iz nekog sasvim, sasvim drugog filma.

Shta ti sad ovo znachi? Ako je devojka popularna, automatski je "fuxa"?

Jel' to slichno onom da, da bi ostavio utisak pametnog i neplitkog tipa, morash pored sebe da vodish ruzhnjikavu devojku?

Shto ona ruzhnija - to s' ti inteligentniji?

Oke. To si mi objasnio.

Pa radi kres kombinacije. Čovek ti lepo objasni :arrow:

I da, šta to znači popularna devojka?
:dontunderstand: Šta, svi je kupuju i koriste, ne kapiram?

Popularne devojke su one koje nose uske famerice, dekolte do kolena, idu uzdignute glave (kao svi su ispod njih :roll:), imaju tonu šminke na licu. Nije bitno da li su lepe ili ružne. Zapravo, što su ružnije, veće su fuxe.
Njih svi vataju za dupe, sise, baš su na izvo'lte.

I nije niko rekao da, ako je lepa devojka, automatski je fuxa. Mislim, poznajem puno devojaka koje su lepe a nisu fuxe.
I ima toliko fantastičnih devojaka koje su lepe i zgodne i pametne, a same su zato što momci gotive fuxe više od njih. Shvatate šta želim da kažem?

Nemojmo sad generalizovati...I tema nisu popularne devojke vec losi momci,ako neko hoce zasebnu temu da otvori nek' uradi.

To sto ima devojaka koje vole da budu skockane 24/7..U cemu je porblem? Neka ih.

Sta ima lose ako je farbana plavusa,nosi uske stvari,voli da se kvarcuje,pa sta onda? To automatski znaci da je glupa,fuxa, bez mozga?

A za lepe,pametne,popularne and same...Ja znam jednu devojku,jedna od mojih najboljih drugarica i to farbana plavusa,visoka, kosa do dupeta,nosi rozo sve ono sto je savrseno za predrasude,nije fuxa i lepe se za nju..I jos dvesta takvih primera. Ne znam za te ''dekolte do kolena'' da su popularne.Bar ne where I come from.

Poslednja izmena:
Nemojmo sad generalizovati...I tema nisu popularne devojke vec losi momci,ako neko hoce zasebnu temu da otvori nek' uradi.

To sto ima devojaka koje vole da budu skockane 24/7..U cemu je porblem? Neka ih.

Sta ima lose ako je farbana plavusa,nosi uske stvari,voli da se kvarcuje,pa sta onda? To automatski znaci da je glupa,fuxa, bez mozga?

A za lepe,pametne,popularne and same...Ja znam jednu devojku,jedna od mojih najboljih drugarica i to farbana plavusa,visoka, kosa do dupeta,nosi rozo sve ono sto je savrseno za predrasude,nije fuxa i lepe se za nju..I jos dvesta takvih primera. Ne znam za te ''dekolte do kolena'' da su popularne.Bar ne where I come from.

Izvini devojko, procitaj moj post, pa ces znati zasto sam ja naglasila zasto "popularne" devojke.

I neka se one oblace kako hoce, bas mene zaboli, ali meni sva ta filozofija sa kvarcanjem ne prija.
Hajde da su one lepo sredjene, nego izgledaju kao da ih je neko ubacio u centrifugu, promesao i bacio na ulicu.
Ali ko to voli, nek' izvoli. :whistling:
Uz duzno postovanje.

Pa to za prepecene sumnjam da iko voli.Nego ti si opisala popularne ribe one sa tonom sminke na licu, ''dekolte do kolena'' svi ih vataju za sise..., kad bar kod mene uospte to nije opis ''popularnog.''
To nije popularno,to je tuzno.

Moj post nije bio neki atak na tebe vec me iziritira uopsteno sto uvek kad navrne tema o tim nekim popularnim devijkama uvek neka/neki opali paljbu ''argh farbana plavusa fuxica'' yatta yatta pa posle nalupaju kako nemaju predrasude.

Zato sam dala primer te devojke ''popularne'' koja nema nijedne od osobine koje svi davaju ''IN'' devojkama ( fuxa,laka,oblaci ko kurveshtina etc. } a opet se lome oko nje...Pa opet navrnu kako ne generazlizuju a vamo ispada popularne su one neke fuxe koje svakom daju,koje u skolu nose dopicnjake kad nije uopste tako.

Poz :bye:

Popularne devojke su one koje nose uske famerice, dekolte do kolena, idu uzdignute glave (kao svi su ispod njih :roll:), imaju tonu šminke na licu. Nije bitno da li su lepe ili ružne. Zapravo, što su ružnije, veće su fuxe.
Njih svi vataju za dupe, sise, baš su na izvo'lte.

Previshe gledash americhke teen filmove. Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.

Zapravo, vecina tih "fuxi", kako ih ti zovesh, a koje ja znam su, maltene, anonimusi.

I nije niko rekao da, ako je lepa devojka, automatski je fuxa. Mislim, poznajem puno devojaka koje su lepe a nisu fuxe.

Nisam nigde ni napisao da je neko to rekao.

I ima toliko fantastičnih devojaka koje su lepe i zgodne i pametne...

Znam. Pogotovo na internetu.

Previshe gledash americhke teen filmove. Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.

Zapravo, vecina tih "fuxi", kako ih ti zovesh, a koje ja znam su, maltene, anonimusi.

Nisam nigde ni napisao da je neko to rekao.

Znam. Pogotovo na internetu.

Upravo tako! Ja samo takve i znam, a da su popularne.:ok: Ti si ih do sad najbolje opisao...

Vecina tih fuxi, koje je ona opisala, su obicno neke jadnice koje (barem kod mene) svako samo zeli da iskoristi i da se pohvali da je vatao ili "ako" ima srece yebao.;)

:rotf: :rotf: :rotf:Stvarno svaka cast za ovo!!!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back