Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.
Sta naprica to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.
Paz' da ti verujem!Ajde da si i ti neka "ribetina" pa da svi "kao" pucaju pare na tebe, nego...
@tema
Ja sam dobar decko(ne bas sasvim, ali bolje ista nego nista), ali zato imam na gooooomilu drugova koji su losi momci, tako da mi niko ne sme nista...![]()
U, eve gi nam ga Lepi Micko.
Machak, znamo mi da ti volish da diskutujesh. 'Ajde, sad, lepo reci shta ti tachno tu smeta, pa da vidimo kako da popravimo.
Zato shto loshi momci predstavljaju izazov..Oni su kako da kazhem "neukrotivi", i vecina devojaka se trudi da bude posebna, da promeni nekog kog pre niko nije mogao da promeni.. Svi vole da se dokazuju
Bar ja na to tako gledam..
meni se ne sviđaju loši momci
sviđaju mi se momci koji vole avanturu, i koji nisu monotoni
Ja volim perverzne![]()
Jedno je opasan, a trece je los.
Sta ti smatras losim??????
Dugo nisam bila u vezi iz cistog razloga sto mi popularni frajeri idu na onu stvar,a ova druga grupa muskaraca kao da nije ni postojala....do jednog dana
Ipak,nisam silikonska lepotica,niti sam osoba koja bi svaki dan izlazila sa drugim frajerom,koji ima dobra kola,novac,bla bla....i u danasnje vreme takvim osobama je mnogo tesko naci srodnu dusu jer danas sve kao da je iz nekog interesa..sve je otislo u ocin.. hehee
Dugo nisam bila u vezi iz cistog razloga sto mi popularni frajeri idu na onu stvar,a ova druga grupa muskaraca kao da nije ni postojala....do jednog dana
Ipak,nisam silikonska lepotica,niti sam osoba koja bi svaki dan izlazila sa drugim frajerom,koji ima dobra kola,novac,bla bla....i u danasnje vreme takvim osobama je mnogo tesko naci srodnu dusu jer danas sve kao da je iz nekog interesa..sve je otislo u ocin.. hehee
ju ju ju.. odkad to
aj dodji na jedno bicevanje![]()