Ne da mene Lana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa radi kres kombinacije. Čovek ti lepo objasniZasto se vi palite na fuxe?
Pre biste se smuvali sa nekom zbrda-zdola fuxom, nego lepom devojkom koja i nije bas popularna?
I da, šta to znači popularna devojka?K'o shto bi rek'o moj ortak : "Meni ne treba sad zhena za ceo zhivot. Treba mi zgodna devojka koju cu da tucam kad mi se digne. Zhenu cu trazhiti za nekih deceniju, dve."
Shta ti sad ovo znachi? Ako je devojka popularna, automatski je "fuxa"?
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
Kod nas u shkoli su swi popularni momci lepi?
A losi momci su nekako..grr..opasni.. (s.exy?)![]()
Ne moze nikad takozvani dobar decko, decko koji "slusa mamu i tatu", porodican je, sve po tradiciji, sve normalno, da ti pruzi ono sto moze da ti pruzi takozvani los decko, kriminalac, mafijas koji ima kefalo. Od toga svaki dobar decko kad dodje u ludu situaciju moze da poludi. Cak i policija zna za to.
Ako je dobar ne mora da bude i glup. Sto lepo ne uzme svoje pare kojih ima jer su ponekad dobri i oni koji imaju milione, i ne uziva sa njima nego stavlja svoju glavu na panj i pre svega, ubija koga stigne?
Meni je pruzeno sve sto mi treba.
Porodicu ne zelim.
Kao prvo: Zasto mislis da dobar decko ne moze da ti pruzi isto sto i kriminalac ili mafijas??? Cak naprotiv.
Kao drugo: Da li zelis porodicu sa porodicnim covekom ili neporodicnim covekom?
Kao trece: Ono poslednje sto si napisala nisam skontao u kom smislu mislis???
Ili nisam pazljivo procitao??? j.bg
Mozda je mislila na pare![]()
Nisi ti tema lutko.![]()
Pa jesam. Moj "los" decko je pukao milione na mene i tek ce da daje pare za mene. Nije sve u nekretninama. Gadjaju se u nagradnim igrama stanovima. Obican svet ne razume koliko para imaju oni koji imaju stvarno para. Ako trazim da napravimo budalu od nekoga, moj decko zna kome treba da uleti malo sa kintom pa da on napravi neke pogresne korake u ponasanju. Novac upravlja time kakav ce neko sutra ujutru da se probudi... Sve po zakonu. O tome treba dobro da se razmislja kada se rade takve stvari. Za to treba posvecenost.Moj decko nema druga posla nego da meni ispunjava takve zelje. Zajednicki to radimo. Nekada sam ja zarila zar, od nedavno on.