Son_Goku
Početnik
- Poruka
- 40
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako muskarac moze da zna to kad ni zene nisu sigurne?![]()
BMW je fenserska stvar koliko i aktovka.Ti što nisu smrtnici i voze noviji BMW nisu fenseri već puni para.Definisi loseg momka. Los kao opasan,da te iskvari ili los kao fenser,sto vozi BMW?
^
BMW je fenserska stvar koliko i aktovka.Ti što nisu smrtnici i voze noviji BMW nisu fenseri već puni para.
Dobro,ajd',jeste,svi fenseri kupuju BMW.Zamisli sledeću situaciju:vidiš na parkingu dva BMW-a,različiti modeli,slična godina proizvodnje...I ajde,koji je npr.od ova dva fenserski BMW?
![]()
[Ne_Vazim_Se];18137645:... a shta bi radila da naletish na lika koji je sve to odjednom?![]()
[Ne_Vazim_Se];18137645:... a shta bi radila da naletish na lika koji je sve to odjednom?![]()
U 20 000 evra je neka para.Nov za te pare moze da se kupi. Pun je Beograd i okolina bmwovih automobila i modela. Ima dosta i drugih marki kola. U mojoj ulici imaju samo 4 juga,3 keca i jedan raspali golf. Ljudi koji voze ove starije automobile skoro uopste ih i ne koriste. Samo dvoje ljudi tera juciga stalno i to do posla i nazad. Ostali svi u ulici teraju ili opela ili vagena,a neki imaju i po vise kola. Moj komsija je otvorio radnju i uspeo je sam da stekne za 10 godina 2 kombija i 4 automobila i jos je prosirio radnju,izgradio dvorac,a ne kucu,zaposlio 15 radnika i asfaltirao sebi put. ***** je kevu,a sve je posteno zaradio. prvih 2 godine posla,sam je radio i dan i noc,ja ne znam da li je taj covek spavao i jeo te dve godine. Poenta je da se ne zivi ovde tako lose kao sto se prica,da ljudi ipak voze bolja kola i da sve posteno moze da se zaradi,a moze i da se kupi na kredit.
metalik sivi,naravno!![]()
![]()
e ovo je BMW koji neko od njih moze, u stvarnom zivotu ,da vozi.!
a pod stvarnim zivotom podrazumevam prosecnu srpsku platu!![]()
Kao fora preko dana je lepo vaspitani student a nocu...neonacista! xD
Pa ne znam...svaki decko je prica je za sebe,mozda bi mi se i svideo, zato sto je tako nepredvidiv.
Ne mogu bas da generalizujem.![]()
Pronasao si se?![]()
Hetfield, are you mirin sve odjednom?
![]()
a ovaj drugi ''los'', znaci huligan onaj najgori alkoholicarski narkomanskiod 7,on je 5 dana pijan..izbacen iz skole,vise u popravnom domu nego kuci.. e za takvim glavu izgubi xD naravno laze,baronise,ne javlja se po par dana,nedostupan,uvek neke fore.... al zato sa njim nikad nije dosadno,on tacno zna kako da zavede,kako da poludim za njim, uvek zna sta da kaze, one klasicne ku*varske fore
![]()
mi definitivno volimo da nas neko za*ebava:
A šta je sa zlatnom sredinom?