Zasto penzioneri podrzavaju Vucica?

Objašnjavam kugli zemaljskoj.
Zašto dijete od 10 godina nema pravo glasa, kako točno glasi razlog?
a zašto onda policija uvažava svedoka od 10 godina ako je on to što ti tvrdiš?

dalje,. to što Banke ne daju kredit punoletnim licima nakon 75 godina je da bi zaštitili svoj kredit a ne zato što je netko sa 75 nesposoban da planira budućnost na osnovu 75 godina iskustva kakvi su Hrvati, Srbi, Bosanci?

Nisu svi penzioneri za Vučića. Niko iz moje porodice u kojoj ima i penzionera nije za SNS. Članovi šire porodice i rodbina uglavnom glasa za DS.

U gradskom prevozu penzioneri su sve glasniji kada se spominje Vučić. Penzioneri iz komšiluka takođe nisu za Vučića.

Ovako je u Beogradu, ali znam da je drugačije u malim sredinama.

Ok znaci ti kao iz svog mehura tvrdis da vecina penzionera u Beogradu nije za Vucica, ajde...

Nisu svi penzioneri za Vučića. Niko iz moje porodice u kojoj ima i penzionera nije za SNS. Članovi šire porodice i rodbina uglavnom glasa za DS.

U gradskom prevozu penzioneri su sve glasniji kada se spominje Vučić. Penzioneri iz komšiluka takođe nisu za Vučića.

Ovako je u Beogradu, ali znam da je drugačije u malim sredinama.
jos su manje za mariniku borka stefanovica pajtica djilasa canka koji podrzavaju sa draskovicem dinka gruhonjica srbomrsca i hrvaticu anu lalic koja urla da vojvodina nije srbija....

Ok znaci ti kao iz svog mehura tvrdis da vecina penzionera u Beogradu nije za Vucica, ajde...

Ja i šetam po gradu. I znam da u Beogradu SNS-u već dugo pada rejting. Procenti sa lokalnih izbora mogu da se nađu na sajtu RIK-a.

Kada je svojevremeno parlamentarna opozicija tražila i nalazila dokaze da su izbori pokradeni, nije spomenula nešto...

jos su manje za mariniku borka stefanovica pajtica djilasa canka koji podrzavaju sa draskovicem dinka gruhonjica srbomrsca i hrvaticu anu lalic koja urla da vojvodina nije srbija....

Potpuno tačno. Mlađi članovi porodice glasaju uglavnom za Dveri, ostali za DS, a deo moje porodice i ja glasamo za Narodnu stranku.

Back