Zašto Crnogorci ne podržavaju blokadere?

Па вИ СА ЦЕТИЊА,КОЈИ СЕ КУРЧИТЕ као некјио "црногорци" ..ви сте исти ,ИСТИ ШИПТАРИ!!!
Mehmed paša Bušatlija je rekao crnogorcima kad su ga zamolili da im pomogne u borbi protiv mlečića:
Hoću, kad mi vratite Cetinje što ga je moj djed osnovao.

Нама Стојан ономад кад је гостовао у Врбасу обећавао да Врбас никад неће бити Црна Гора.

Што је доста глупо обећање, јер је Врбас у сред Бачке, тако да и не може да буде Црна Гора.

Ми смо закључили да Стојан или није ишао у школу, или се нашмркао белог, или оба.

Прави СНС кадар, љуби га мајка, до јуче није знао да се прекрсти... :per:

Ne gledaju blagonaklono ni na svoje oženjene našima.
Rodjaka je udata za 'gorca, žive ovde ali imaju apartmane u Budvi i već godinama doživljava neprijatnosti od komšija kad sidje dole.
То ми мало чудно, ја имам другачију слику за потез од Будве до ХН, бар половина се или осјећа као Срби или сматрају Србе себи најближим.

То ми мало чудно, ја имам другачију слику за потез од Будве до ХН, бар половина се или осјећа као Срби или сматрају Србе себи најближим.

Ali nemaš imovinu dole.
Čim nanjuše konkurenciju i da ih možeš nečim ugroziti više nisi ni drugar ni brat.

Kao turista si sve to dok donosiš lovu.

Zato su i ovde svoji na svome ali tebi to na njihovom ne dozvoljavaju.

Okupirali Vračar, standardno Dedinje još odavno te i ona krilatica:
- Cetinje- Dedinje,
čik ti to isto probaj u onom njihovom kršu i stijenju.

Potuljeni i kvarni , odmah iza Bugara.

Kakve ovo ima veze sa temom?
жвала и чермак-маркач.jpg

СНС олоши су усташе, то је познато.

Усташки потомци, ко оно ***** Бакарец, или потомци усташких слугу, као Александар Вучић.

Кажем ти да ти што је Броз повео да нападну Србију и окупирају су конвертован срби, балије и усташе у Црвени сталеж, само зарад користи !

Подмићена црвена банда

Back