Zasto penzioneri podrzavaju Vucica?

Pa čekaj, ko je na vlasti već 13 godina, snssekta ili žuti?
Misliš da onaj direktor kao i sva gamad po fakultetima i sudovima imaju 13 godina staža? Sve je to gamad iz 2000. tih....kao i ovi što su pobili ljude u novom sadu...svesno, beskrupulozno pobili ljude....pošto ne bireaju sredstva da ostanu na vlasti...većina ovih najgorih su još iz 80tih na vlasti....i imaju faktičku vlast, a ne zakonodavnu, a čak i tu u administraciji skupštine, po ministarstvima je gomila gamadi nepismene...

Misliš da onaj direktor kao i sva gamad po fakultetima i sudovima imaju 13 godina staža? Sve je to gamad iz 2000. tih....kao i ovi što su pobili ljude u novom sadu...svesno, beskrupulozno pobili ljude....pošto ne bireaju sredstva da ostanu na vlasti...većina ovih najgorih su još iz 80tih na vlasti....i imaju faktičku vlast, a ne zakonodavnu, a čak i tu u administraciji skupštine, po ministarstvima je gomila gamadi nepismene...
Dakle Vučić ne kontroliše ništa, nema nikakvu efektivnu vlast?

Ja sam bas te dobi, iznad 40 kada je Sloba poceo da divlja i debilizuje narod, mogu ti reci da je u mojoj starosnoj grupi vise od 90 % bilo Slobinih obozavaoca, pacov pricao ono sto vecina zeli da cuje napadao i razbijao svaku opoziciju, tipicnaTitova politika u koju se i Vucic odlicno uklapa.
Bitno da se tvoji pacovi nisu služili populizmom, ma to samo precizne odluke sevale...
Kako rekli tako radili, pričala mi Baba Kurana iz komšiluka

Stari ljudi obicno nisu svesni koliko su sebicni u Srbiji pogotovo da nisu bili bi bolji.
Stari ljudi su istrošeni i bolesni, zato nisu skloni kockanju sa sudbinom
od opozicije nemaju nikakve fajde jer im opozicija ama baš ništa ne može pomoći uz devizu: "nismo pri budžetu pa da vam pomognemo"
Tako da ljudi postupaju razumno...

Какву такву, они су изградили.
Да видимо шта ће ова омладина сада да изгради.
Ту не мислим на ову коју руши.
Jedna, sada ostarela omladina, je učena da je bolje spavati i gladan ali pošten da ne misliš kod koga upravo dolazi policija
A ova danas omladina zna jedino da ti treba politička veza da te usere lova i da imaš gde u inostranstvo ako zatreba

Back