Zašto Crnogorci ne podržavaju blokadere?

Svi su se javili, i Bošnjaci, i Hrvati, i Šiptari, samo Crnogorci ćute o situaciji u Srbiji. Šta mislite zašto je to tako? :kafa:
Znaš koliko nas je briga ko se sve javio i ko nas podržava a ko ne? Ne kažem da nije lepo pročitati, al baš nas briga za sve ostale, mi bijemo našu bitku, ne očekujući ni da nas podrže a ni da nas ospore. Ni ja se ne mešam u komšijske odnose.

Svi su se javili, i Bošnjaci, i Hrvati, i Šiptari, samo Crnogorci ćute o situaciji u Srbiji. Šta mislite zašto je to tako? :kafa:
Pravi Crnogorci(hrišćani) oni Cetinje,Tivat,Kotor pa do Nikšića i Podgorice nisu zainteresovani za dešavanja u Srbiji. Njihovi mediji na kraju dnevnika prenose o dešavnjima u regionu 2 - 3 minuta vijesti.
Srbija ih ne zanima i ne žele prisnije veze sa Srbima.
Muslimanski dio Crne Gore povremeno prati dešavanja i navija i za jedne i za druge. Po mogućnosti da dođe do velikih nemira u Srbiji i eventualnog građanskog rata pa da na miru to proslave. Srbi iz Crne Gore ne čine neku veliku brojku i uglavnom su na marginama društva. Ima ih između 25 - 30%.

IMG_4801-scaled.jpg

Imate Wi-Fi?

Srbi iz Crne Gore ne čine neku veliku brojku i uglavnom su na marginama društva. Ima ih između 25 - 30%.
Prema popisu stanovništva iz 2023. godine, u Crnoj Gori živi 205.370 Srba, što čini 32,93% ukupnog stanovništva.
Kako trećina nije velika? Plus srpski jezik većinski
Mi smo dobri domaćini i niko se ovde ne oseća kao stranac.
Jer smo kosmopolitska zemlja za razliku od susjednih

Имају црногорци своју Муку да муче..коме ће сад припадне Врачар после ове силне тарапане,неке скорашње?

Ma i Vračar dele na škaljarski i kavački.

Više ni na pijacu ne mo'š k'o poštena žena, a da ne zatandžare iz nekog ulaza il kafane :roll:

E, koji su za koje blokadere, to već ne znam, možda navatati nekog insajdera pa ako preživi? :think:

Ma i Vračar dele na škaljarski i kavački.

Više ni na pijacu ne mo'š k'o poštena žena, a da ne zatandžare iz nekog ulaza il kafane :roll:

E, koji su za koje blokadere, to već ne znam, možda navatati nekog insajdera pa ako preživi? :think:
Ма сви смо Ми гледали "НЕРАНЏЕ" СА Петром Божовићем у главној Улози па се сад нашао овај @Dekston да нам просипа муда за бубреге како "црногорца не занима Србија"??
СМРДЉИВА ЛАЖОВЧИНА.!!

Ма сви смо Ми гледали "НЕРАНЏЕ" СА Петром Божовићем у главној Улози па се сад нашао овај @Dekston да нам просипа муда за бубреге како "црногорца не занима Србија"??
СМРДЉИВА ЛАЖОВЧИНА.!!

:malav: ipak je on tamo na licu mesta.
Možda ipak zna bolje od nas.

Mi znamo ove domaće 'gorce.
Ovde su naši, čim predju granu vatreni Crnogorci.

Interesantno, stvarno se samo oni nigde ne oglašavaju :think:

А Врачар?
Врачар их такође не занима?
Што не напусте Врачар?
To su pro srpski Crnogorci ili Crnogorski Srbi. Oni su dole oko 25 - 30% a dobar dio je iselio za Srbiju. Oni Crnogorci koji vladaju dole i kontrolišu medije više Hrvatsku protežu i njihove glumce i pjevače. Pa onaj Otašević je više u medijima što je odselio u Hrvatsku nego neki njihov Mima Karadžić i slični. Po potrebi ako su u Beogradu su Srbi. Ako su u Crnoj Gori i zaposleni na budzetu su Crnogorci.

To su pro srpski Crnogorci ili Crnogorski Srbi. Oni su dole oko 25 - 30% a dobar dio je iselio za Srbiju. Oni Crnogorci koji vladaju dole i kontrolišu medije više Hrvatsku protežu i njihove glumce i pjevače. Pa onaj Otašević je više u medijima što je odselio u Hrvatsku nego neki njihov Mima Karadžić i slični. Po potrebi ako su u Beogradu su Srbi. Ako su u Crnoj Gori i zaposleni na budzetu su Crnogorci.
Па вИ СА ЦЕТИЊА,КОЈИ СЕ КУРЧИТЕ као некјио "црногорци" ..ви сте исти ,ИСТИ ШИПТАРИ!!!
Ко вас бре беје,МРШ ИЗ СРБИЈЕ!
идите тамо у вашу рвтаску коју толико волите..,шта ћете СТОКО једна КОД НАС???

нЕ ЖЕЛИМ ДА ВАС ГЛЕДАМ!!

Па вИ СА ЦЕТИЊА,КОЈИ СЕ КУРЧИТЕ као некјио "црногорци" ..ви сте исти ,ИСТИ ШИПТАРИ!!!
Ко вас бре беје,МРШ ИЗ СРБИЈЕ!
идите тамо у вашу рвтаску коју толико волите..,шта ћете СТОКО једна КОД НАС???

нЕ ЖЕЛИМ ДА ВАС ГЛЕДАМ!!
Ja nemam veze sa Cetinjem ni ti sam ikad tu bio.

Zanimljiv kuriozitet, dva Crnogorca, Puniša Račić i Blagoje Jovović, likvidisali su dvojicu glavnih Hrvata u 20. veku.
A treći Crnogorac, Nikola Kavaja, pokušao je da rokne i trećeg glavnog Hrvata prošlog veka.

Ne gledaju blagonaklono ni na svoje oženjene našima.
Rodjaka je udata za 'gorca, žive ovde ali imaju apartmane u Budvi i već godinama doživljava neprijatnosti od komšija kad sidje dole.

Back