Zasto penzioneri podrzavaju Vucica?

Zato što prepoznaju rad agenture, jer svi koji nemaju ime mogu da budu plaćenici. Takodje prepoznaju nasilje na ulici, prepoznaju lažove i vide laži.
Sasvim jasno mogu da definišu i prepoznaju rad mafije.
Penzioneri znaju kakva im je administracija ostavljena i ko je opljačkao penzioni fond, a ne krije se da "elita" nepismena traži da ima vlast koja na osnovu kupljenih diploma daje privilegije...a to su oni koje ne interesuje srpski narod kao kolonija...

Zato što prepoznaju rad agenture, jer svi koji nemaju ime mogu da budu plaćenici. Takodje prepoznaju nasilje na ulici, prepoznaju lažove i vide laži.
Sasvim jasno mogu da definišu i prepoznaju rad mafije.
Penzioneri znaju kakva im je administracija ostavljena i ko je opljačkao penzioni fond, a ne krije se da "elita" nepismena traži da ima vlast koja na osnovu kupljenih diploma daje privilegije...a to su oni koje ne interesuje srpski narod kao kolonija...

Dakle oces da kazes da su penzioneri genije

Takvi su i penzosi iz mog okruženja. Kao da ih je sve pravilo po istom kalupu, nevjerovatna stvar.

Gledaju TV po ceo dan i on oblikuje njihovu svest. To je to.

Pri tom isti taj Vucic tj njegovi lopovi su moju tastu poluinvalida odbili za invalidsku penziju.

Izdrzavaju je muz i sin.

Nije joj dao nista a ona bi crkla za njega.

Ja razumem ove sto su se preko stranke uhlebili , al ovu stariju populaciju zaista ne.

@asketa koliko je onakvih ljudi? zagrljaj za deku❤️

Kakvih? Zrelih za zabranu da glasaju?
Evo ih ba slikama

1734360050608.png

Mogli su i neki Srbi 1804 agitovati da se narod ne diže na ustanak zato što će pod A puno izginutu, a pod B pod Turcima postoji stabilnost pa je ne treba rušiti. Da je takvo mišljenje bilo preovlađujući Srbija bi i danas bila pod Turcima.

Pa bilo je Srbah penzosa tada koji su skuvali rucak Turcima i rekli "nemoj sine protiv Sultanah, moze i gore"

PGledaju TV po ceo dan i on oblikuje njihovu svest. To je to.

Pri tom isti taj Vucic tj njegovi lopovi su moju tastu poluinvalida odbili za invalidsku penziju.

Izdrzavaju je muz i sin.

Nije joj dao nista a ona bi crkla za njega.

Ja razumem ove sto su se preko stranke uhlebili , al ovu stariju populaciju zaista ne.
Tačno brate Tihi. Po čitav dan gledaju pro-vučićevski TV Pink i TV Happy, plus dnevnik na RTS-u na kome se prosipaju bajke kako Srbija munjevito napreduje, a čitaju pro-vučićevski dezinformer. U velikoj većini ne koriste internet, te ne mogu naći neka druga i drugačija mišljenja i viđenja od pro-režimskih.

Tačno brate Tihi. Po čitav dan gledaju pro-vučićevski TV Pink i TV Happy, plus dnevnik na RTS-u na kome se prosipaju bajke kako Srbija munjevito napreduje, a čitaju pro-vučićevski dezinformer. U velikoj većini ne koriste internet, te ne mogu naći neka druga i drugačija mišljenja i viđenja od pro-režimskih.

Sat vremena dnevnika, onda prebacuju na grand sou da se malo pjeva i cugne koju, pa opet dnevnik al na pinku.

Back