Zasto penzioneri podrzavaju Vucica?

Potpuno tačno. Mlađi članovi porodice glasaju uglavnom za Dveri, ostali za DS,
da prostite moj do mojega
dveri su poput ove neformalne grupe STAV ceda udbe titoisticke
nije boskic dzaba se drzao za rukicu sa cedom jovanovicem zarad cenzusa kad mu ceda dao podrsku...
konacno narod ima priliku da titoisticku udbu psoalje na deponiju...

Ja i šetam po gradu. I znam da u Beogradu SNS-u već dugo pada rejting. Procenti sa lokalnih izbora mogu da se nađu na sajtu RIK-a.

Kada je svojevremeno parlamentarna opozicija tražila i nalazila dokaze da su izbori pokradeni, nije spomenula nešto...

Pa za tvoju informaciju jedini dio Beograda dje Vucic nije pobjedio je Vracar.

Poslednja izmena:
Vučić je neprikosnoveni uslišitelj penzionerskih želja. Jer kad je neki penzioner gladan on slobodno može otići u mesni odbor SNS-a i požaliti se da oseća neodoljivu potrebu za jelo i biće uslužen nekom hranom . Pemzije ako su male tu je SNS dobuna u vidu paketa ulja , brašna šećera itd. pred izbore a i na mesečnom nivou. Ali penzioner nije samo da jede , tu su i druženja izleti , obilasci znamenitih destinacija u Beogradu i Srbiji i to sve besplatno preko SNS mesnog odbora. Ali ono što je najvažnije jeste solidarnost . Solidarnost stranke prema pemzionerima ali i solidarnost penzionera prema SNS-u , zato kad su izbori još ujutru penzioneri zauzimaju svoje pozicije u redovima ali tu su i druge aktivnosti, odlasci na mitinge podrške ili otvaranja novoizgrađenih objekata , No penzosi znaju i da iznenade kad u odbor dovezu pune plehove gibanice ili neke druge pite i oni to ne čine iz koristoljublja već iskrene podrške.
I nemojte da se ljutite na ta bića oni su zaboravljeni , izbegnuti i od svojih najrođenijih te su emotivnu zamenu našli u nekome ko misli o njima.

Kako ja ovo sve znam ? Pa slučajno sam prolazio .

Vučić je neprikosnoveni uslišitelj penzionerskih želja. Jer kad je neki penzioner gladan on slobodno može otići u mesni odbor SNS-a i požaliti se da oseća neodoljivu potrebu za jelo i biće uslužen nekom hranom . Pemzije ako su male tu je SNS dobuna u vidu paketa ulja , brašna šećera itd. pred izbore a i na mesečnom nivou. Ali penzioner nije samo da jede , tu su i druženja izleti , obilasci znamenitih destinacija u Beogradu i Srbiji i to sve besplatno preko SNS mesnog odbora. Ali ono što je najvažnije jeste solidarnost . Solidarnost stranke prema pemzionerima ali i solidarnost penzionera prema SNS-u , zato kad su izbori još ujutru penzioneri zauzimaju svoje pozicije u redovima ali tu su i druge aktivnosti, odlasci na mitinge podrške ili otvaranja novoizgrađenih objekata , No penzosi znaju i da iznenade kad u odbor dovezu pune plehove gibanice ili neke druge pite i oni to ne čine iz koristoljublja već iskrene podrške.
I nemojte da se ljutite na ta bića oni su zaboravljeni , izbegnuti i od svojih najrođenijih te su emotivnu zamenu našli u nekome ko misli o njima.

То је проверено,сигурно Гласачко Тело од 1,5 Милиона Људи ,најмање.
Да сам ја месту Муслију-а..и ја бих им подилазио,шаком и капом.

Ovo jesi upravu i bas penzioneri od 20 25k su najglasniji u podršci Vucicu, dok ljudi koji imaju 60 70k jednostavno ne moraju dobijati pakete da prežive i samim tim nisu zavisni od vlasti.

Srpski penzioneri su uglavnom potpuno indoktrinirani podanici, koji se loze na diktatore.

Oni su bruka i sramota ovog drustva.

I kao i za zivota, posto su odrastali u drustvu gde su ih ucitelji ucili da budu podanici, apsolutno ne znaju nista.

Mislim, sta ocekivati od osoba koje su se radovali zbog sletova za diktatorov rodjendan, i koji su odmalena uceni da je privatni kapital zlo, a drzavni kapital dobro.
Najvaznije je bilo biti disciplnovan odnosno slepo polusan.

Nisu svi penzioneri za Vučića.
Ово је такође тачно. Знам лично пензионере који очима не могу да га смисле. Обично волим да им скрешем да су лицемери јер узимају све помоћи које им је држава дала, а овамо су против Вучића. Тек тад полуде. :lol:

To su Titini pioniri i on ih je ucio da pevaju "Posle mene potop".
Takve je najlakse podmititi.

:D
Šta je ovde problem?
@Džudi S

Ja ni kod Slobe ni kod Žutih nisam imao za McDonalds

E a kad je došao Vučić

Laptop Ryzen 5 3.8Ghz, 512 SSD, 16 RAM (80 iljada na akciji 60), licencirani Windows Pro (25 iljada), Office Business (30 iljada), štampač (12 iljada)
McDonalds- saću 1000 poena će uzmem poklon čarape

Zajebancije dosta, sad da malo sednemo krivo al da zborimo pravo
VUČIĆ JE POGASIO DEMOKRATSKE RADNE ZADRUGE "ZA ZAPOŠLJAVANJE" TAKO ŠTO JE OBMANUTOM NARODU DA UGOVORE ZA STALNO

Primera radi, rugali ste se kada je poslednjoj turi radnika Gradske Čistoće kojkima su popravljeni ugovori o radu odneo burek
Niste hteli da kažete zašto je to uradio

Pošto sam dao dosta primera kako ste jedino u stanju da sjebete postojeće, dao bih još jedan: posle vaše vlasti, kratkotrajne ali devastirajuće, zaposlenje u Gradsku Čistoću postalo je imperativ a u Beograd Put nemoguća misija, ranije se pričalo: "samo ti nemoj da učiš, metla ti ne gine" a sad ispadoše najplaćanija profesija, ne daju nam premeštaj iz MAXI-ja u Čistoću, kažu "nije političkociganski korektno da im uzimamo leba" nego da nastavimo da se natežemo sa demokratskim neradnicima koji kradu po prodavnicama pod geslom "neće propasti za 1" (sem ako nije njihovo, tad je kraj civilizacije)

Poslednja izmena:
Zato što ste 2000. tih postavljali direktore koji baš nikad ništa korisno nisu uradili, a nisu ni znali da rade, koji su mlade sposobne ljude sklanjali sa mesta bitna za rad države ili firme, a dovodili svoje DS stranačke "stručnjake" bez znanja....
Dok je strašilo iz pečenjare Grčić bio veoma kvalifikovan za funkciju u EPS. Na primer. Postavili ste ili poluusmene idiote ili krajnje lopove na sve funkcije.

Šta je ovde problem?
@Džudi S

Ja ni kod Slobe ni kod Žutih nisam imao za McDonalds

E a kad je došao Vučić

Laptop Ryzen 5 3.8Ghz, 512 SSD, 16 RAM (80 iljada na akciji 60), licencirani Windows Pro (25 iljada), Office Business (30 iljada), štampač (12 iljada)
McDonalds- saću 1000 poena će uzmem poklon čarape

Zajebancije dosta, sad da malo sednemo krivo al da zborimo pravo
VUČIĆ JE POGASIO DEMOKRATSKE RADNE ZADRUGE "ZA ZAPOŠLJAVANJE" TAKO ŠTO JE OBMANUTOM NARODU DA UGOVORE ZA STALNO

Primera radi, rugali ste se kada je poslednjoj turi radnika GRadske Čistoće kojkima su popravljeni ugovori o radu odneo burek
Niste hteli da kažete zašto je to uradio
Armija botova je uhlebljena isključivo na pp na 6 meseci, za minimalac, pa se onda ocenjuje njihov doprinos sekti, pa onda da li ostaju na tom "poslu".
Laptopa i vindousa ti je omogućio poslodavac, ne vučić.

Otkada su studenti i druga omladina postali presednici , ministri i premijeri na zapadu, buknuo je ceo svet u ratovima. Ocigledno da ta "omladina" nema pojma o politici, logici..................zatrovani su parama, karijerom i materijalizmom i kao takvi , stavljaju se svakom na raspolaganju , u ovom slucaju , hegemonu.
Starije osobe su tako-reci svoje zavrsili, odradili i sada im treba mir a ne uspeh, karijera, bogatstvo, pa stoga nisu spremni da se bezuslovno stave na raspolaganje hegemonu , kako to cine "studenti".
Zahvaljujuci tome sto Srbija ima poveliki procenat penzionera, pobedjuje razum, moral i Vucic dobija izbore a stime je Srbija spasena od NATO, nije priznala Kosovo i ne sprovodi sankcije Rusiji.

Sto se tice "studenata", kinezi su 1990-te na onom trgu u Pekingu pokazali ko su bili ti studenti. Da tada nije izginulo tih hiljadu "studenata" danas bi Kina bila Libija, Irak, Sudan..................a ne svetska ekonomska sila broj 1.
Ti to prizivaš tenkove i na naše trgove i ulice? Sloba ih je izveo, pa na kraju sahranjen ko pas, ispod drveta.

Armija botova je uhlebljena isključivo na pp na 6 meseci, za minimalac, pa se onda ocenjuje njihov doprinos sekti, pa onda da li ostaju na tom "poslu".
Laptopa i vindousa ti je omogućio poslodavac, ne vučić.
Posao sam našao sam nije mi dao Vučić, crkni od muke al se u životu ne bih učlanio u SNS ali isto kao i ti prihvatam 100 evra i predizborne pakete.

Danas, pod Vučićem, poslodavci moraju da imaju ugovor o radu sa zaposlenim i bez blanko otkaza.

:hahaha:
Ja video onu balavicu kako smenjuje rektora.
Čedomir Antić kaže da su mu studenti prekinuli predavanje trubeći mu direktno u uši.
Pa u kojoj državi to ima?

Skojevka izabrana na Prvom plenumu neoskojevaca.
Desava se tako nesto u neuredjenim drustvima gde institucuje pokrivaju greske bahate vlasti., verovatno da taj bunt nije bio usmeren na Prof. Antica vec na sistem u celini ciji je on predstavnik na fakultetu.

Dok je strašilo iz pečenjare Grčić bio veoma kvalifikovan za funkciju u EPS. Na primer. Postavili ste ili poluusmene idiote ili krajnje lopove na sve funkcije.
To su baš ti nasledjeni "stručnjaci" niko normalan ono ne bi postavio za direktora....najbolje da se smejete svojim izborima...nama više nisu smešni nego tužni...

Zato što su izlapeli.

Zapanjujuće je da među njima ima onih koji su rušili Slobu, kad su imali 30 godina manje.
Ja sam bas te dobi, iznad 40 kada je Sloba poceo da divlja i debilizuje narod, mogu ti reci da je u mojoj starosnoj grupi vise od 90 % bilo Slobinih obozavaoca, pacov pricao ono sto vecina zeli da cuje napadao i razbijao svaku opoziciju, tipicnaTitova politika u koju se i Vucic odlicno uklapa.

Back