a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.768
pobrko si me sa neki..........ja nisam crnogorac.Ooo potresli smo se od vase armije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pobrko si me sa neki..........ja nisam crnogorac.Ooo potresli smo se od vase armije
pobrko si me sa neki..........ja nisam crnogorac.
I svi, baš svi, prijavljeni na pun iznos plate, nema ono minimalac na račun ostalo keš, pa kad sračuna penziju bolje da se obesi?Ok, ako radiš kod nekog privatnika iz DS + isprdak DS stranke (SSP npr.) vrlo je moguće da ćeš raditi na crno.
Znaš, "ima troškove"...
Jeftinije mu da tutne inspekciji neki mito da ga ne diraju nego tebi da uplati u PIO
Tad nema "na Zapadu ovako na Zapadu onako, sve uredjeno, pa na ćoše"
Pitaćeš starost gde ti bila mladost
"Moji pacovi" imali su jasan cilj, tacka na komunizam i cilj EU, populizam je uvek prisutan manje ili vise ali nije dobro kada ga ima previse kao kod Slobe.Bitno da se tvoji pacovi nisu služili populizmom, ma to samo precizne odluke sevale...
Kako rekli tako radili, pričala mi Baba Kurana iz komšiluka
Ova "država" ruši omladinu.Какву такву, они су изградили.
Да видимо шта ће ова омладина сада да изгради.
Ту не мислим на ову коју руши.
Da, čim Rusi izbiju na Dunav i vojska se na Kosovo vrati...........posto je zavrsio posao, dobijen od vasingtona.
Ovog puta, ti tenkovi nece biti americki, pardon, slobini, vec tenkovi armije srpskog naroda i nece gaziti svoje studente vec americke "studente".
Nema, nije imao ni Milošević, ali je uspeo da vrati Kosmet i da sačuva Srbiju od gradjanskog rata i da sačuva RS i vojvodinu.Dakle Vučić ne kontroliše ništa, nema nikakvu efektivnu vlast?
Тих 1% или 2% студената који блокирају факултете нису ни представници свих студената у земљи, а камоли све србске омладине.Ova "država" ruši omladinu.
Kog najpametnijeg saradnika sklonila bia? Koji narod je ubijala koja peta kolona? Kako vojska radila protiv njega i kad?Nema, nije imao ni Milošević, ali je uspeo da vrati Kosmet i da sačuva Srbiju od gradjanskog rata i da sačuva RS i vojvodinu.
U mnogo težim uslovima, od sankcija do ratnog okruženja i sjebanih medjunarodnih institucija, uz ruse kao neprijatelje.
Pored toga da očisti deo sistema od instaliranih okupatorskih kadija....Kako ti izgleda da vodiš državu u kojoj je sud peta kolona?
Imaš podršku imaš i skupštinu, ali peta kolona ti ubija narod, BIA ti sklanja najpametnije saradnike, vojska radi protiv tebe?
Malo si se preračunao.Тих 1% или 2% студената који блокирају факултете нису ни представници свих студената у земљи, а камоли све србске омладине.
Од 220 000 регистрованих студената у Србији, колико њих је у блокадама?Malo si se preračunao.
Ako ćemo matematički, koliki broj Srba zaista podržava nepomenika? Jer matematički, za njega glasa između 23 i 25% biračkog tela.Од 220 000 регистрованих студената у Србији, колико њих је у блокадама?
Прво ти жени одговори на моје питање.Ako ćemo matematički, koliki broj Srba zaista podržava nepomenika? Jer matematički, za njega glasa između 23 i 25% biračkog tela.
Broj studenata, srednjoškolaca se povećava. Poljoprivrednici blokiraju. Spremaju se i taksisti.Прво ти жени одговори на моје питање.
Што се тиче твог питања, последња истраживања:
Pogledajte prilog 1659094
Знам, већ смо видели то прошли пут.Broj studenata, srednjoškolaca se povećava. Poljoprivrednici blokiraju. Spremaju se i taksisti.
Znaš onu iz stare Audicije: oj drugovi jel vam žavo, žavo, rastanak se primakao?
Drugačije je sad. Puca trpilo.Знам, већ смо видели то прошли пут.
Sve poznato, priprema za gradjanski rat je poznata, gomila četnika spremna da u saradnji sa OVK pobije srbe na Kosmetu i očisti Kosmet koji je prodat od tih istih četnika za pomoć u osvajanju vlasti, zajedno sa rusima i ustašama...sudije instalirane oslobadjaju šiptarske ubice, kriminalci se oslobadjaju, a po bosni i hrvatskoj englezi ubijaju srbe...Kog najpametnijeg saradnika sklonila bia? Koji narod je ubijala koja peta kolona? Kako vojska radila protiv njega i kad?
Zato što im otac nikada nije čuo za platu, još manje penziju. Oni nemaju svest da se i jedno i drugo zarađuje, već misle da se dobijaju.
Kako nepogrešivo prepoznaju naslednike onih koji su ih sa kojekakvih čuka spustili u gradove i naselja, ne bi li sa njima vladali okupiranom Srbijom, brane bez pogovora i do smrti SNS, SPS i sve ostale Frankeštajne KP Jugoslavije.
Stanje će se promeniti kada današnji studenti stasaju za penziju. Toliko kasnimo za svetom za koji ubeđeni da smo ga deo.
kum bashkim njendretDa, čim Rusi izbiju na Dunav i vojska se na Kosovo vrati.![]()
Koga ti podržavaš da znamo koga da ne podržavamo ?Studenti drze najvece proteste protiv Aleksandra Vucica, a srpski penzioneri najveca podrska Vucicu!
Zasto su srpski penzioneri ovakvi? Zasto skoro 100% podrzavaju Vucica?