- Poruka
- 76.574
Капетан је увек био патриота, искрено на страни државе и народа! И Председника!Ljudi mi svjedocimo transformaciji @kapetanmark od jednog borca protiv vucica u klasicnog SNS sendvicara
Bravo dule, ti si ga konvertirao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Капетан је увек био патриота, искрено на страни државе и народа! И Председника!Ljudi mi svjedocimo transformaciji @kapetanmark od jednog borca protiv vucica u klasicnog SNS sendvicara
Bravo dule, ti si ga konvertirao
Па, од случаја до случаја. Апсолутно сви који су отишли у пензију у мојој фирми за последње три године (укључујући и мене) су добили значајно веће пензије од последњих плата (десет до тридесет посто, ко је раније отишао, боље је прошао). Ситна математика - заиста велике плате у ненародним режимима, а ПИО све памти. Сада се то полако изједначава са тенденцијом да будући пензионери за коју годину добију свој контејнер са пет звездица. Поготово глупани који примају велике плате, а пристају да буду пријављени на минималац. Као да сутра не постоји. Али ето, постоји, бар за оне срећнике који доживе пензију. Није свугде тако, волим да пишем само о својим личним искуствима.To je glupost, novi penzioneri imaju mizerne penzije, oni što su otišli pre 10 15g bolje ali ni blizu bajne.
penzioneri adolescenti nezaposleni soc slucajevi oni sa budzeta pa i privatnici....kakve veze ima necija podrskaako je los vladalac.
da je dobar ne bi se izlila ovakva reka nezadovoljnih koja je svki dan sve veca.
ja se bojim samo jedne stavri, kad ode pobegne ili ga skinu sa prestola moze se desiti da svi vide ne da je car go vec da je srpks kasa prazna...a to onda implicira anarhiju i klanje....sto bi bila njegova pobeda na kojoj je radio od prvog dana deleci srbiju na dve.
ne brini za to...imaju ljudi spolja koji su ovog i postavili, a za tu logistiku i predumisljaj su perfekcionisti da naprave haos cak i od najmirnijih.Bez brige, nema dovoljno mladih srba danas za neke velike konflikte.....jedino da se penzosi gadjaju kobasicama po marketima
Red sa čovekom koji je 30g na vlasti...Боље рећи владао би ред. Као у Белорусији.
ne brini za to...imaju ljudi spolja koji su ovog i postavili a za tu logistiku i predumisljaj su perfekcionisti da naprave cak i od najmirnijih.
... I bre I sneg bre, levo desno, autobus prolazi levo desno... (je l ti to rekao na onoj zabavi kad su vam Mocart i Betoven svirali?)Jesi li ti čuo da je Ajnštajn rekao da je sve relativno?

Za sve eventualne ratove za koje penzosi u Srbiji glasaju, odmah u prve redove prvo slati njih.Bez brige, nema dovoljno mladih srba danas za neke velike konflikte.....jedino da se penzosi gadjaju kobasicama po marketima
Да, баш тако.Red sa čovekom koji je 30g na vlasti...
samo se ti nadaj.Pa ne...treba neka velika masa za haos takav.....srecom ovo je pusti balkan a ne bliski istok dje se jos ima po 10-toro djece i dje mogu da se kolju jos 100 g.
Ovdje sela su prazna, na ulicama krecu se samo celavi starci i male bakice, par mrsavih klinaca igraju igrice na klupi i to ti je to. Kraj kapaciteta
vucevicu, ti li si?Za sve eventualne ratove za koje penzosi u Srbiji glasaju, odmah u prve redove prvo slati njih.
Nema gore stvari od te da penzosi glasaju za rat, a onda salju mlade u prve redove.
To je reper za smrdljivost i gadost.
I kako onda da postujes takve penzose u raspaloj Srbiji?

ja sam covek na zemlji uvek bio i skoro sigurno pa u aero nitnu, pogadjao sta ce biti.Izgleda da ti bas prizeljkujes![]()
ja sam covek na zemlji uvek bio i skoro sigurno pa u aero nitnu, pogadjao sta ce biti.
jok
ja sam genije.
Za kakav rat?Za sve eventualne ratove za koje penzosi u Srbiji glasaju, odmah u prve redove prvo slati njih.
Nema gore stvari od te da penzosi glasaju za rat, a onda salju mlade u prve redove.
Na kog mislis, ima ih dvojica.
Многе ствари ти не знаш. Ништа страшно, научићеш. Надам се...E, fala ti ko bratu...ti si veoma koristan informator ...
Ziveli su i u Pirot cak
Niko ih ne saljevucevicu, ti li si?
ko salje mlade u rat, penzosi ili trenutna vlast![]()
Jeste bruka sto je bilo ko ucestvovao u ratu za interese bande iz srpske Sluzbe, da.Za kakav rat?
Ne brini ti nisu nesto srbi iz srbije za rat leteli ni 92 do 95. U bosnu recimo samo nas 2 do 3 hiljade je otislo u vojsku rs.
Premalo i bruka.
Vise je dala mala cg po procentu, u hercegovinu dobrovoljce....
Pa javna je tajna da su u većini firmi tako posluje, gde ljudi su prijavljeni na crkvicu, ako to ne žele ni neće raditi...Па, од случаја до случаја. Апсолутно сви који су отишли у пензију у мојој фирми за последње три године (укључујући и мене) су добили значајно веће пензије од последњих плата (десет до тридесет посто, ко је раније отишао, боље је прошао). Ситна математика - заиста велике плате у ненародним режимима, а ПИО све памти. Сада се то полако изједначава са тенденцијом да будући пензионери за коју годину добију свој контејнер са пет звездица. Поготово глупани који примају велике плате, а пристају да буду пријављени на минималац. Као да сутра не постоји. Али ето, постоји, бар за оне срећнике који доживе пензију. Није свугде тако, волим да пишем само о својим личним искуствима.
Ti si mujoMujo jede sudzuk, a mi Crnogorci Jagnjetinu
Srbi u bosni jedu ko srbi u cg jagnjetinu jer brdovitost i planine nijesu za svinje i prasad... Nemaju vunu da ih grijea Srbi prasetinu, a Amerikanci piletinu
Pa što ti Milošević nije dao, verujem da ti je on ideal.Niko ih ne salje
Kakav rat
U hrvatskoj i bosni dragovoljci su bog i batina. Penzije dodatci svasta nesto odavno. A mi ranjeni i i borci u srbiji dok vucic nije doneo kakav takav zakon (daleko je od dobrog) nasi ranjeni i nisu imali za ocnu protezu da promene od ranjavanja oka za vreme zute bande...
Pa su porodice stradali boraca i deca dobila po 100 000 i jače mesečno...
A od Dinkica i tadica izdajnika ni dinar
Drzava koja ne postuje svoje prave borce mora da propadne
Eh...Jeste bruka sto je bilo ko ucestvovao u ratu za interese bande iz srpske Sluzbe, da.
Pricaj to aliji koji je 1992 povukao potpis sa kutijerovog mirovnog sporazuma....Bruka i sramota u sta su tadansji mladi gurnuti.