F
Fatima
Gost
Zašto nije mogla ova tema, prelistajte pitanje- da ste musliman ... u Religiji pa će te vidjeti koliko srbi mrze muslimane. A zašto? Nije se pitalo da li jer se odgovor na to pitanje zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ova tema je u Istoriji- poništena od GazdariceFatima:Zašto nije mogla ova tema, prelistajte pitanje- da ste musliman ... u Religiji pa će te vidjeti koliko srbi mrze muslimane. A zašto? Nije se pitalo da li jer se odgovor na to pitanje zna.
Draga Fatima,Fatima:Zašto nije mogla ova tema, prelistajte pitanje- da ste musliman ... u Religiji pa će te vidjeti koliko srbi mrze muslimane. A zašto? Nije se pitalo da li jer se odgovor na to pitanje zna.
Fatima:Zašto nije mogla ova tema, prelistajte pitanje- da ste musliman ... u Religiji pa će te vidjeti koliko srbi mrze muslimane. A zašto? Nije se pitalo da li jer se odgovor na to pitanje zna.
Sizif:Jugoslave, drugarski te molim da svoja patriotska osećanja malo kanališeš u pozitivnom smeru, tako ćeš biti korisniji i sebi i drugima. I ti imaš jednog Boga u kog veruješ a ne sedam, pa te niko ne ismejava zbog toga.
Odlično. 8)yugoslav:Ajde ako je drugarski onda necu vise da lupam!!!
Sizif:(Ovaj smajli me ponekad podseti na Terminatora : )
klio:Hvala Bogu da postoje ljudi poput Sizifa!![]()
Sve pametno kazano i napisano,ja podrzavam!Sizif:klio:Hvala Bogu da postoje ljudi poput Sizifa!![]()
Zbunjen sam, na prethodnom topicu sam te kritikovao što si ti mene kritikaovao što sam rasiste i ostale nazvao idiotima. (I zbog korišćenja velikih slova)
Sve mi miriše na veliki nesporazum?![]()
Sizif:Odlično. 8)yugoslav:Ajde ako je drugarski onda necu vise da lupam!!!
(Ovaj smajli me ponekad podseti na Terminatora : )
...a nasa je bolja?Valjda mislis na religiju? 8)mirjana:Draga Fatima kao prvo Srbi ne mrze muslimane, oni ne vole nas oteli su nam sve, nisu narod, samo su poturice i * se necim sto nije njihovo, Bosna je sroska zemlja uvjek je bila i bice!
I valjda ti je samo ovaj primjer dovoljan da shvatis sto je to tako. Da ne spominjemo da vam je vjera losa a i vi losi ljudi koji otimaju tudje.![]()
Uz duzno postovanje,jer je on to shvatio davno pre nas.Coyot:Ako sam ja dobro razumeo,muslimani pokrivaju glavu zato sto su svom Bogu gadni,ruzni i prljavi.Ako i sami verujete u to,nema razloga da se ne slozimo. I ja delim misljenje vaseg Boga.![]()
Ne lupaj. Allah nije odjednom napisao Kur an, nego ga je objavljivao. Mora da si neodovoljno čitao a mišljenje ne informsanih nije ni važno. Činjenica je da SRBI MRZE MUSLIMAE, i da im je to duhovna hrana. Ako bi malo više prokopali po svom srcu nebi naišli na neki stvarni razlog. To je jednostavno TREND, moda ili nešto slično. Po količini mržnje mjerite SRPSTVO.Pravoslavni hriscanin:Ta Dzenifer nije normalna ako je stvarno prihvatila Islam.Ljudi,pa ko je bre bio Alah da on odjednom napise neku knjigu (Kuran) i da prica okolo o njegovoj novoj veri?
Nemojte vise ovde u SRBIJI da propovedate islam!!!
Islam je pogresan,hriscanstvo (pravoslavno) je pravo.