Zašto Hristos nije napisao nijednu knjigu Novog zavjeta?

Mislio sam na ovaj dio o tome šta bi bilo da je Hristos nešto direktno napisao.
ti sad teras mak na konac, diktirao je, a ovaj je diktirao drugome, pa jel si sam rekao?
jevandjelje je svojerucno, a apokalipsu nije svojom rukom, ali kao da jeste - ne znam zasto si otvorio temu uopste, a ne priznajes glasnikov odgovor, to nije teorija, ti u to PRAKTICNO verujes da je napiao knjigu OTKRIVENJA, tj preneo otkrivenje jovanu doslovca
Otkrivenje 22,18Jer svjedočim svakome koji čuje riječi proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
Otkrivenje 22,19I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj.
To nije teorija vec Jovan kaze tako.
To je istina, cinjenica.
Isto kao i Starozavetni proroci kada imaju viziju kazu da su bili u duhu.
zasto dajes makiju sada da izvrda? ili-ili

te ne razumes sta znaci rec konotacija, a kamoli grcki apokalipsis, samo se rugas, a znas odlicno da sam rekao u znacenju zla - katastrofe, unistenja, a ne otkrivenja u smislu informacije
FB_IMG_1726478035814.jpg

Kako stigo do Tibet avionom.haha
pa na magarcu, imao je vremena do 33ce

evo sta kaze maps... peske
1310 sati. nek je iso 8 sati na dan to je nekih 170 dana (manje od pola godine)
ili
5820 km nek je isao 10km na dan, to je 582 dana sto je negde oko godinu i po
dakle realisticno je da je iz jerusalema otisao na kathmandu za oko recimo godinu dana.

(a mozda je imao neki skriven leteci tanjir ili leteci cilim ?)

Poslednja izmena:
pa na magarcu, imao je vremena do 33ce

evo sta kaze maps... peske
1310 sati. nek je iso 8 sati na dan to je nekih 170 dana (manje od pola godine)
ili
5820 km nek je isao 10km na dan, to je 582 dana sto je negde oko godinu i po
dakle realisticno je da je iz jerusalema otisao na kathmandu za oko recimo godinu dana.

(a mozda je imao neki skriven leteci tanjir ili leteci cilim ?)
Ni bi stigo ni danas 21 vek do Afghanistan a da budes ziv i ti i magarac a kamoli u 1 veku.

Back