Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 41.470
Ti si kriticar otkrivenja a na znas sta je apokalipsa??ocete vi apokalipsu, a ne Hrista, jer nam svima zlo mislite
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si kriticar otkrivenja a na znas sta je apokalipsa??ocete vi apokalipsu, a ne Hrista, jer nam svima zlo mislite
Moze biti odgovor vrlo jednostavan. Teko je da neko ko mozda stvarno nije postojao napise knjigu.Nameće nam se zanimljivo pitanje. Zašto Sam Hristos nije napisao Jevanđelje ili neku poslanicu?
te ne razumes sta znaci rec konotacija, a kamoli grcki apokalipsis, samo se rugas, a znas odlicno da sam rekao u znacenju zla - katastrofe, unistenja, a ne otkrivenja u smislu informacijeTi si kriticar otkrivenja a na znas sta je apokalipsa??
ti sad teras mak na konac, diktirao je, a ovaj je diktirao drugome, pa jel si sam rekao?Mislio sam na ovaj dio o tome šta bi bilo da je Hristos nešto direktno napisao.
Otkrivenje 22,18 | Jer svjedočim svakome koji čuje riječi proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj; |
Otkrivenje 22,19 | I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj. |
zasto dajes makiju sada da izvrda? ili-iliTo nije teorija vec Jovan kaze tako.
To je istina, cinjenica.
Isto kao i Starozavetni proroci kada imaju viziju kazu da su bili u duhu.
Ne bavi se zato sto je falsifikat.jevanđelje po Tomi se uopšte ne bavi biografijom Isusa nego isključivo njegovim rečima...nijedno čudo tu nije opisano, nijedan događaj iz života, ništa o rođenju, ništa o vaskrsenju...isključivo Isusove reči upućene učenicima...zato i najviše volim to jevanđelje
pa na magarcu, imao je vremena do 33ceKako stigo do Tibet avionom.haha
I to su odredili Oci Crkve.Ne bavi se zato sto je falsifikat.
Ni bi stigo ni danas 21 vek do Afghanistan a da budes ziv i ti i magarac a kamoli u 1 veku.pa na magarcu, imao je vremena do 33ce
evo sta kaze maps... peske
1310 sati. nek je iso 8 sati na dan to je nekih 170 dana (manje od pola godine)
ili
5820 km nek je isao 10km na dan, to je 582 dana sto je negde oko godinu i po
dakle realisticno je da je iz jerusalema otisao na kathmandu za oko recimo godinu dana.
(a mozda je imao neki skriven leteci tanjir ili leteci cilim ?)
sto sta je falilo -1 ili 1vom veku? osim sto tada to nije sigurno bio 1vi vek. A o nultom veku ni da ne započinjemo.Ni bi stigo ni danas 21 vek do Afghanistan a da budes ziv i ti i magarac a kamoli u 1 veku.
Mozda i pamet spusti na tebe budi uporan po tim brdimaIsus je napisao knjigu koju mu je spustio sa neba Bog i ona se zvala Indžil, ali su je ljudi vremenom izgubili i iskvarili njenu poruku.
Pročitaj Kur'an. On jedino ima smisla i nema ni jednu grešku u sebi.Mozda i pamet spusti na tebe budi uporan po tim brdima
Proslo je doba partije bosanac i Tite vašeg.Pročitaj Kur'an. On jedino ima smisla i nema ni jednu grešku u sebi.
Ne razumem.Proslo je doba partije bosanac i Tite vašeg.
to je opis tebe, a definicija je amalgam: