yugoslav

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • hej, izvini ako smaram ali pogledaj dal sam dobro izracunala koliko treba da uplatimo..


  Application Quantity Price(C$)/Unit
  Immigration Applications for Persons Outside Canada
  Permanent Residence
  Right of Permanent Residence Fee 2 x $490.00 (za mene i bebu)
  Family Class
  Sponsorship application (per application) 1 x $75.00 (ja sam principal applicant)
  Principal applicant 1 x $475.00
  A family member of the principal applicant who is less than 22 years of age and is not a spouse or common-law partner 1 x $150.00 (ovo je za bebu)

  znaci 2x 490 + 75 + 475 + 150 = 1680

  Molim te napisi mi ako sam negde pogresila jer sutra uplacujemo novac.. Hvala puno!!!!!
  Zdravo Yugoslave,

  Da li mozes da nam kazes koliko si cekao od slanja dokumentacije do sledeceg njihovog javljanja? Mi smo po Simplified pre marta 2008. i nemamo ugovoren posao, a dokumenta smo poslali 06.10.2009. u Beograd. I da li si isao na intervju?

  Hvala unapred!
  Mila i Vladimir
  Cao Yugoslave ili dobar dan gospodine Yugoslave.
  Procitala sam na forumu vasa iskustva u Kanadi i bila bih zahvalana ukoliko biste mi odgovorili.Moj momak,ja i drug bismo da idemo za CA.Svi smo studenti.Mi bismo da dodjemo da radimo makar 6 meseci u CA.Mozete li mi napisati koje su mogucnosti i sanse.Da li bi mogli da nadjemo neki posao tamo tipa konobar,kasirka,prodavac,dadilja,security,...znaci ne u struci jer nismo zavrsili fax a i ne priznaju se nase diplome. Da li moramo imati nekoga tamo da nam nadje poslove ili mozemo i sami da nadjemo i po kom principu to funcionise.Da li postoji takva mogucnost.Cak moj momak ima hrvatsko drzavlj a culi smo da za osobe sa hrvatskim drzavljan. nije potrebna viza,znaci za nas dvoje bi trebala viza neka radna.Rado bismo da cujemo kako to funkcionise,koje su nam mogucnosti,cemu mozemo da se nadamo,koliko dugo to traje,koliko bi mogli da zaradimo,kolike su cene stanova za iznajmlj,hrane itd...sve cega mozete da se setite.
  Hvala

  Puno pozdrava

  Miki
  Cao!kako ti je u ovoj novoj zemlji?jesi li se vec navikao?ja sam super,kao da sam u Srbiji :-),jeste malcice hladnije al to je to,mada kad Vas ima vise snega :-))))!
  Pozdrav yugoslav-e,

  Hvala na odgovoru, dobroj volji i lepim zeljama. Potrudicemo se svi zajedno, mi odavde i oni tamo, pa se nadamo da cemo pre da stignemo tamo daleko

  Sve najbolje!!!
  Ju ladno Toy Dolls!!!!!!!!

  Pozdrav!

  Imamo jedno pitanje/molbu za tebe, ako si voljan da nam odgovoris,puno bi nam znacilo.

  Pisali smo o tome na forumu, ali izgleda da nismo bili dovoljno precizni, pa ljudi nisu razumeli sta nama zaista treba.

  Nasa situacija je sledeca: Aplicirali smo za iseljenicku-slilled worker, AOR nam je 06.03.2008., imamo dovoljno bodova, i rodjaka kod kojeg ustvari i idemo. Znamo da je period cekanja 24-36 meseci, ali bi mi to hteli da ubrzamo, a kao jedinu mogucnost za to vidimo u nalazenju posla u cemu bi nam pomogao rodjak.

  Ono sto nas zanima, a sto nismo mogli da nadjemo na sajtu jeste koje sve papire kanadska ambasada trazi kao dokaz o zaposlenju, da bi smo znali reci nasem rodjaku u Kanadi koji je voljan da pomogne.

  Puno hvala unapred.

  Sve najbolje!

  Nas dvoje
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top