Dr.Art
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
zenomrzac ??![]()
a jeste ...ludo jedna ...volim vas navise .....samo kazem istinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zenomrzac ??![]()
a jeste ...ludo jedna ...volim vas navise .....samo kazem istinu

Filozofija je nepotrebna pored religije i psihologije...
Filozofija je nepotrebna pored religije i psihologije...
Shefe,ne volis ti da cujes istinu cim kreiras filozofsku.
Besmrtna,ne da ti za istinu ne treba filozofija,ne treba ti ni religija ni psihologija!!!Jednostavno POGLEDAJ ISTINI U OCI!!!
I Filozofija i religija pa i psihologija su dimna zavesa,a istina je evo pred tobog!!! Uostalom,muski su foliranti,a zene veoma realne,tako da cesce gledaju istini u oci koja je na zalost po njih jos tragicnija. E sad...sledi moj Niche,Feniks itd,ali necu da smaram...![]()
Cepkanje misli na sitne rezance jeste nacin razmisljanja, ali je mnogo teze iz rezanaca sagledati kompletnu sliku.
Gledanje "istini u oci" Nicheovim ocima je vec oprecno, ali i da ne nadjes oprecnost nasla si tragediju i opravdanje samoubistvima, ponistenje religije i opravdanje patoloskim aktima.

Nisam siguran da je dovoljno čestitati 8 mart...Ova tema je pokrenuta pre 5 meseci...Stanje se nije menjalo i pet vekova pa i toliko milenijuma...
Zaista,da li i čoveka "krasi"šta i večinu sisara da je mužjak ne samo fizički več i psihički dominantan.I da li je to životinjski,a ako je onda su i religija i filozofija samo životinjske!!!Dedukcija najobičnija...
Mislim na muškarce, naravno, kad ste već toliki filozofi.
nesto si ti pobrkala (mislim na nas kao provokatore), ne sumljam ja u zeMske, cak sam siguran da ce u ovom veku doprineti vise filozofiji nego moja populacija. To vec dugo rade knjizevnoscuNe uzbudjuj se drugar, Dame preuzimaju sve vise i oficijalno odgovornost za drustvo, seti se Rose Luxemburg. Ovaj vek ce doneti promene koje danas nisu ni za mastati.
Nije se odnosilo na tebe, moj post nema veze sa tvojim odgovorom, nisam ga ni videla, uskočio je. Ne znaš o čemu se radi, ovo je nastavak dijaloga sa neke druge teme sa @coviax1.

Onaj koji ne nadima,preporučljiv osobama nežnijeg-muškog spola-strećine...Koji kvasac ti koristiš ?
Dobro-to su sekundarne sirovine i ne trebaju više-prešli smo na naprednije,pametne materijale koji pamte osobine i stanja i otresli se Šefa dobrog i Šefa lošeg (dobar i loš pandur)-obojica s navodno največim mudima i po dva grama mozga-največi mačo meni (nad)ljudskog roda...A šta bi trebala biti sledeća priča s malo normalnijim atributima (Normalna -pristojno štucovana ili obrijana brada i primerena funkcionalnim spolnim potrebama muda...)..?.Ili tako neka imaginacija ne može da nadmaši trenutni (zaglušujući)nivo testosterona i sukcesivno adrenalina u krvi?Filozofija:
Pusti zene i imaces eristiku i asertivnost u najboljem slucaju.U najgorem imaces snishodljivost i massideologiju.
Psihologija:
Pusti zene i imaces masovnu pobedu iracionalnog i samozadovoljnog psihoterapeutskog.
Stvar prioriteta.Sta je bitnije pol ili misao?
Nisu cuvari tu zato sto postoje raj i pakao, vec su raj i pakao nastali zato sto je nesto cuvano a nesto nije.
Ma može kako hočeš-samo ih puštaj unutra...mozda je temu valjalo nazvati "zasto nema poznatih i uticajnih zena u filozofiji na samo filozofsku misao i delo?"
Ma može kako hočeš-samo ih puštaj unutra...![]()
kad bi se ja nesto pitao....

Coviax,Mani Bibliju Luis-to ti je prava parada ponosa-zenskih samo u epizodnim ulogama,a muski radjaju muske...Samo mi nije jasno sta SPC ima protiv pedera,kad im je glavna knjiga prepuna toga...Kao onaj Ciga koji place sto nece ni kako on hoce! Inace,briga me za gejeve ili derepe...
Mada mi je nejasna prva rečenica pokušaći reći nešto vezano za drugu.re[ ]De;17013055:Zato sto je priroda spoznavaoca istine bliza muskoj prirodi. To je razlog zbog cega se za bozanstvo uzimalo da je muskog pola, dok se za prirodu kaze majka priroda.
Nadam se da ćeš u tekstu namenjenom Coviax-u naslutiti zašto žene "nisu kadre" folozofirati.ne moze biti zena folozofa jel su one naktivna bica ...ja iskreno volim da filozofiram i to nisam mogao ni sa jednom zenom ....jednostavno ne kreativna bica ....cast izuzecima ......jednostavno snjima ne mozes da udejs u pricu ako ih ne uvedes ....zlo i naopako ....