Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.072 danas u 16:40 - Zašto mi: #1 Temu postavlja ovakve reklame na FB? i mimo toga da li misli da je pogodio velicinu, ne znam Poslednja izmena: danas u 16:52
Dobro situirani gospodin Elita Poruka 18.522 danas u 16:58 - Zašto mi: #2 Lovac Luka ulovio vuka: Temu postavlja ovakve reklame na FB? i mimo toga da li misli da je pogodio velicinu, ne znam Pogledajte prilog 1774313 Kliknite za proširenje... Pusti ti to što je Temu ovo objavio, nego zašto ti to gledaš pa i spuštaš sliku na kompjuter
Lovac Luka ulovio vuka: Temu postavlja ovakve reklame na FB? i mimo toga da li misli da je pogodio velicinu, ne znam Pogledajte prilog 1774313 Kliknite za proširenje... Pusti ti to što je Temu ovo objavio, nego zašto ti to gledaš pa i spuštaš sliku na kompjuter
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.072 danas u 17:10 - Zašto mi: #4 Dobro situirani gospodin: Pusti ti to što je Temu ovo objavio, nego zašto ti to gledaš pa i spuštaš sliku na kompjuter Kliknite za proširenje... pa da porucim naravno, al izgleda da ima samo jedna velicina.
Dobro situirani gospodin: Pusti ti to što je Temu ovo objavio, nego zašto ti to gledaš pa i spuštaš sliku na kompjuter Kliknite za proširenje... pa da porucim naravno, al izgleda da ima samo jedna velicina.
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.183 danas u 20:38 - Zašto mi: #5 Sta je ovo? Nakurnyak? Skafishkafnjak
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.072 danas u 20:55 - Zašto mi: #6 MrNapokon: Sta je ovo? Nakurnyak? Skafishkafnjak Kliknite za proširenje... bice da jeste
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.183 danas u 21:14 - Zašto mi: #7 Lovac Luka ulovio vuka: bice da jeste Kliknite za proširenje... ovo navuces, prometi ti se glas, zvucis ko betmen.
Lovac Luka ulovio vuka: bice da jeste Kliknite za proširenje... ovo navuces, prometi ti se glas, zvucis ko betmen.
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.072 danas u 21:16 - Zašto mi: #8 MrNapokon: ovo navuces, prometi ti se glas, zvucis ko betmen. Kliknite za proširenje... na glavu navuces ili na glavu na ić?
MrNapokon: ovo navuces, prometi ti se glas, zvucis ko betmen. Kliknite za proširenje... na glavu navuces ili na glavu na ić?
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.183 danas u 21:19 - Zašto mi: #9 Lovac Luka ulovio vuka: na glavu navuces ili na glavu na ić? Kliknite za proširenje... ish brate zar si sumnjao? naravno da znam da to ima vekuum pa na chelo. boing boing waga waga
Lovac Luka ulovio vuka: na glavu navuces ili na glavu na ić? Kliknite za proširenje... ish brate zar si sumnjao? naravno da znam da to ima vekuum pa na chelo. boing boing waga waga
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 8.072 danas u 21:32 - Zašto mi: #10 kao ono, 18,8 pa malo mi je, ovi Kinezi